Fél mozijegy áráért egy teljes hónapig nézhetnek sorozatokat
Vissza a hírekhez

Tévézz egy fél mozijegy áráért!

2022. 11. 08.

Mindössze egy fél mozijegy áráért egy teljes hónapig nézhetnek sorozatokat, filmeket, híreket, sportműsorokat és egyéb műsorokat kínálatunkból azok, akik most csatlakoznak előfizetőink népes táborához! Legfelkapottabb sorozatainak szereplői is rohannak, hogy ki tudják használni ezt a lehetőséget – legalábbis a merész új szinkronnal készült tévészpot szerint. Ha valaki tudni szeretné mit is kiabál valójában Emma Thompson, nincs más dolga most, mint Direct One előfizetővé válni!

direct one kampany

Szakadó esőben, kora délutáni sötétben, nyálkás őszi időben benézni mások ablakán és látni, ahogy egy család vagy egy baráti társaság jókedvűen teljes önfeledtségben együtt sorozatot néz – hát kevés ennél szívet-lelket melengetőbb alkalom létezik az ünnepeket megelőző év végi hajrában. Most kihagyhatatlan ajánlatunknak köszönhetően bárki számára elérhető, hogy ilyen vágyott alkalmak részese legyen az ünnepi készülődés heteiben: ugyanis egy hónapra mindössze 1290 forintos előfizetési díjjal várjuk új előfizetőinket. Akik az ünnepek előtti és az év végi rohanásban megpihennének, összegyűjtenék maguk köré családtagjaikat egy közös filmnézésre vagy felmelegednének egy forró kakaó és kedvenc sorozatuk mellett (melyet akár sokadszor néznek meg), azok számára a legvonzóbb ajánlatot kínáljuk most.

direct one citylight

Emma Thompson az Évek alatt félelmetes miniszterelnöknőjeként ordítja az arcunkba: csak 1290 forint – ha ő mondja, akkor tényleg el kell hinnünk, hogy így van. A héten elstartolt kampányunkban legsikeresebb sorozataink, többek között az Évek alatt, a Varsó királya és a Szélhámos páros ikonikus jeleneteinek humoros újraszinkronizálásával hívjuk fel a figyelmet a rendkívüli ajánlatra. Sőt, akik most válnak előfizetővé, egy nyereményjátékban is részt vehetnek, amelyen többek között a tévézéshez elengedhetetlen popcorn készítő eszközök találnak majd gazdára.

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot