Tavaszi sorozatdomping sajat csatornankon
Vissza a hírekhez

Tavaszi sorozatdömping saját csatornánkon!

2022. 05. 16.

Négy szuperizgalmas szériát mutatunk be a Direct One csatornán, amelyek a következő napokban-hetekben érkeznek előfizetőink otthonába.  

A Direct One csatorna tavaly óta érhető el a 18-as programhelyen. A műsorkínálatban elsősorban a Canal+ francia médiacsoport által gyártott prémium televíziós tartalmakkal, európai filmsorozatokkal találkozhatsz. Nincs ez másként idén tavasszal sem: ismét számos izgalmas, új sorozattal kedveskedünk előfizetőinknek.

 

Premierek a Direct One csatornán

Május 12-én a Varsó királya (The King of Warsaw) című sorozattal folytatódik a csatornán már megszokott sorozatpremierek áradata. Sokan keresik és szeretik a könyvadaptációkat, nekik biztosan nagy öröm az az irodalmi díjas könyv alapján készült adaptáció, amely 1937-be, Varsó háború előtti életébe kalauzolja a nézőket: míg Európában egyre terjed a fasizmus, Varsót a zsidó maffia szocialista vezére, Kaplica tartja kezében. Legközelebbi embere a zsidó bokszoló, Jakub Szapiro, aki arról álmodik, hogy egyszer majd ő lesz Varsó királya – róla, az ő életéről, döntéseiről szól ez a megindító sorozat.

varso kiralya

A Démoni megszállottság (Possessions) című sorozat főszereplőjét, az Izraelben élő fiatal francia nőt azzal gyanúsítják, hogy megölte férjét a nászéjszakájukon. A francia nagykövetség attaséját bízzák meg a nő segítésével. A látszólag egyszerűnek tűnő gyilkossági ügy egyre rejtélyesebbé válik, a férfi halála ugyanis démonokat kelt életre egy olyan közösségben, ahol mindenkinek akad rejtegetnivalója. A misztikus sorozatot május 26-tól láthatod a csatornán.

demoni megszallottsag

Június 6-án indul a BAFTA díjra is jelölt hatrészes francia-brit bűnügyi drámasorozat, az Utolsó párducok (The Last Panthers) Samantha Mortonnal, John Hurttel és Tahar Rahimmal a főszerepben. Az ellopott gyémántok körül forgó események nem várt fordulatokat rejtenek - a történetet a hírhedt balkáni ékszertolvajok, a Rózsaszín Párducok ihlették.

utolso parducok

Az Évek alatt (Years & Years) az utóbbi időszak egyik legérdekesebb sorozata, amely egy elképzelt, nem túl távoli jövőt mutat be. Az utópisztikus, de közben már ismerős környezetet bemutató széria egy Manchesterben élő családot követ nyomon, akiknek 2019-ben, egy kulcsfontosságú éjszakán megváltozik az élete: a történet megmutatja, mi történik az emberiséggel a jövőben, az elkövetkezendő 15 évben. Minden bekövetkezik, amitől féltünk és amit reméltünk: a társadalom gyorsabbá, őrültebbé és technokratábbá, a klíma forróbbá válik, a politika és a távoli háborúk zűrzavara pedig kihatással vannak mindennapi életünkre. Vajon egy hétköznapi család meg tudja változtatni a világot? Június 16-tól kiderül a Direct One csatornán. A sorozatban olyan sztárokat is láthatsz, mint Emma Thompson, Rory Kinnear vagy Russel Tovey.

evek alatt

Biztos, hogy találsz kedvedre való tartalmat a Direct One csatornán, így érdemes igent mondani ezekre az izgalmas, akciódús, valódi kikapcsolódást ígérő sorozatokra – a legújabb tavaszi premiereket hétfő és csütörtök esténként a Direct One csatornán és a Direct Now alkalmazásban követheted.

 

A Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is

Természetesen a Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is elérhető, ezért bárhol, bármikor, akár egy hétvégi utazás vagy nyaralás alatt is megtekintheted kedvenc műsoraidat. Az alkalmazással már összesen 86 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén, ráadásul egyetlen premierről sem maradsz, mert az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetők, illetve újraindíthatók a műsorok. A Direct Now alkalmazás további előnye, hogy egyszerre 5 műsor nézhető 5 különböző eszközön, így a családban egyidőben mindenki követheti a saját kedvencét. Az alkalmazás minden előfizetőnknek ingyenesen letölthető – több mint 20 ezer előfizető már aktívan használja az applikációt és élvezi annak minden előnyét.

“direct now app

A Direct One csatorna műsorai a premier után felkerülnek a Direct Now alkalmazás videótárába is, ahol az egyes epizódok akár két évig is megtalálhatók, és ez idő alatt tetszőleges alkalommal visszanézhetők.

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot