Sztárszínészek, komédia és romantika a Direct One-nál
Vissza a hírekhez

Sztárszínészek, komédia és romantika a Direct One-nál

2024. 02. 21.

A legszürkébb februári hétköznapokon sem fogsz unatkozni, ha a Direct One-t választod. A repertoárban a tél utolsó heteiben is kalandos műsorok, nosztalgikus pillanatok, nevettető epizódok és motiváló tartalmak szerepelnek. A Direct Now app folyamatosan bővülő videótárában új komédiasorozatot, rejtélyes szériákat, romantikus filmeket is találsz, de izgalmas sportpillanatokból sem lesz hiány, és a kulináris élvezetek kedvelői is megtalálják a legjobb receptműsorokat.

fogság sorozat a direct one-on

 

Mit tennél 15 perc hírnévért?

Milyen messzire hajlandóak elmenni az emberek a hírnév érdekében? A Direct Now appban február 26-tól elérhető egyik legújabb tartalom, a F*O*G*S*Á*G című sorozat ezt a kérdést boncolgatja, olyan ismert színészek szereplésével, mint Susan Sarandon vagy Sean Penn. A történet szerint négy ausztrál katona épp titkos bevetésen vesz részt egy távoli szigeten, amikor a helyi szabadságharcosok fogságba ejtik őket. Hogy mentsék az életüket, alkut kötnek fogvatartóikkal: megígérik, hogy elkészítik a világ legütősebb túszvideóját, hogy ismertséget szerezzenek a közösségi médiában, ezzel támogatva a szabadságharcosok ügyét. A felvétel futótűzként kezd terjedni, a katonák híressé válnak, de hamar rádöbbennek, hogy elrablásuk talán a legjobb dolog, ami történhetett velük. A komikus jelenetek mellett a sorozat segítségével megismerhetjük a hatalom, a politika és a közösségi média erejét, az egyszerre abszurd, mégis zseniális epizódok pedig magával ragadják a nézőt!

 

Feledhetetlen kalandra hív a Direct One

 

Februárban is izgalmas időutazásra hívunk a magyar filmművészet klasszikus alkotásaival, amik a televíziós premiert követően az appban is néhány kattintással elérhetőek és újranézhetőek. Szabó István első játékfilmje, az Álmodozások kora, egy olyan időszakba repíti a nézőket, amikor az álmok és a remények formálták a jövőt. A filmből megismerhetjük a 60-as évek nemzedékének útkeresését: a történetben Jancsi és mérnökként végzett barátai nagy tervekkel vágnak neki az egyetem utáni életnek, és bár eleinte még összejárnak, közös terveket vázolnak fel, apránként szétmorzsolódik a társaság.

 

Az appban elérhető sokak kedvence, az Égigérő fű című ifjúsági film, a főszerepben Poldi bácsival, a parkőrrel, aki bár nyugdíjba készül, több évtizedes szolgálata alatt annyira megszokta a zöld füvet, a virágokat, hogy el sem tudja képzelni az életét nélkülük. Ismerősei a környékbeliekkel közösen meglepetésként azt tervezik, hogy az udvar keramitkockái helyére gyeptáblákat telepítenek. A jól ismert történet nem éppen hétköznapi kalandjai kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozást nyújtanak az utolsó téli hetekben.

 

Az emberi psziché mélyebb rétegeit ragadja meg Makk Károly filmje, az Egy erkölcsös éjszaka, a központban a bohém diákkal, Kelepei Jenővel, aki egy átmulatott éjszaka után elhatározza, hogy beköltözik a Mutter bordélyházába. Amikor édesanyja váratlanul látogatóba érkezik, a Főnökasszony villámgyorsan úrilányok panziójává alakítja a házat. A film hol együttérzőbb, hol szatirikusabb humorral világít rá az erkölccsel kapcsolatos társadalmi kérdésekre.

 

A magyar filmgyártás történetének első szélesvásznú filmje, Az aranyember is elérhető februárban a Direct Now videótárunkban, olyan nagy színészekkel, mint Greguss Zoltán, Gobbi Hilda és Komlós Juci, de a fiatal Latinovits Zoltán alakítását is láthatod, miközben megismered a szultán, Ali Csorbadzsi lányának történetét, aki élete legnagyobb megpróbáltatásaival kénytelen szembenézni. Az 1962-ben bemutatott Jókai-adaptáció minden idők egyik legsikeresebb magyar filmje.

 

(Sztár)parádés hétvégék

 

A busók február elején eltemették a telet Mohácson, de te még nem érzed a tavaszi zsongást? Hétvégi műsorainkban igazi világsztárok szolgáltatják a szórakozást, így nem kell kimozdulnod, ha inkább bekuckózásra vágysz.

 

A Bill és Ted zseniális kalandja című vígjátékban két elválaszthatatlan középiskolai jó barát, Bill (Alex Winter) és Ted (Keanu Reeves) utazik vissza az időben, hogy összegyűjtsék a történelem befolyásos szereplőit, akik segítenek nekik átmenni az előttük álló, létfontosságú történelem záróvizsgán.

 

A düh és a bosszúvágy hajtja a Visszafordíthatatlan két főszereplőjét Marcust (Vincent Cassel) és Pierre-t (Albert Dupontel), akik igazságot akarnak szolgáltatni, miután egy éjjel az utcán megtámadják Marcus barátnőjét, Alexet (Monica Bellucci). A hajsza brutális véget ér: az egyik férfi gyilkossá válik és végez egy olyan emberrel, akiről később kiderül, nem a keresett személy volt. Hogy jutottak idáig? A választ megtalálod a Direct Now appban!

 

A Forráskód című film főszereplőjét, Colter Stevens századost (Jake Gyllenhaal) egy szigorúan titkos katonai projekt segítségével térben és időben visszaküldik egy vonatrobbantás helyszínére, hogy még a detonációt megelőzően azonosítsa az elkövetőt és meghiúsítsa a merényletet. A százados is az áldozatok között van, az eljárással pedig egy halott életének utolsó 8 percét élheti újra. Ennyi ideje van tehát Stevensnek, hogy megfejtse a rejtélyt és megmentse utastársait.

 

Egy veterán újságíró (Russell Crowe) és egy fiatal riporter (Rachel McAdams) oknyomozását követheted végig A dolgok állása című thrillerben, miután egy befolyásos politikushoz (Ben Affleck) kötődő nő gyanús körülmények között életét veszti. Az ügy alapjaiban rengetheti meg az országot, miközben a két újságíró élete is veszélybe kerül. Miért hagynád ki a sztorit? A hétvégi filmeket számtalan más változatos tartalom mellett a Direct Now appunkban is megtalálod. Ráadásul kedvenc műsoraidat bármikor vita nélkül nézheted, hiszen az alkalmazással különféle tartalmakat követhetünk egy időben több eszközön.

 

Parázs pillanatok és rangadók februárban is

 

A Kansas City Chiefs Super Bowl-győzelmével ugyan a profi amerikaifutball-bajnokság véget ért, az európai futball kedvelői számára még csak most indul be igazán az idény. Az angol élvonalban kiélezett küzdelem folyik a Liverpool, a Manchester City és az Arsenal között a Premier League elsőségért. Ráadásul a Vörösök február 25-én a londoni Wembley Stadionban csapnak össze az idei szezonban eddig gyengébb formát nyújtó Chelsea-vel az angol labdarúgó Ligakupa döntőjében, ahol a drukkerek reményei szerint a jelenleg még sérült Szoboszlai Dominik újra pályára léphet.

 

A hónap során folytatódik az UEFA Bajnokok Ligája, illetve az Európa Konferencia Liga, utóbbiban ráadásul a Ferencváros is pályára lép. A zöld-fehérek február 22-én fogadják a budapesti Groupama Arénában a görög Olimpiakosz csapatát visszavágón, amelynek tétje a nyolcaddöntőbe jutás. Sűrű napok elé néz az FTC, ugyanis három nappal később, február 25-én tartják a magyar labdarúgó NB1 legnagyobb rangadóját, az Újpest-Ferencváros mérkőzést, ahol kiderül, hogy a lila-fehér csapat képes-e kimászni a gödörből az edzőváltás után.

 

A Direct One sporthubjára mindig számíthatsz, ha szeretnél eligazodni a számtalan sportesemény között vagy érdekelnek a legfrissebb információk a kedvenc csapataidról és versenysorozataidról. Ha pedig februárban sem szeretnél lemaradni a legizgalmasabb pillanatokról, alkalmazásunkkal bárhol, bármikor követheted a mérkőzéseket, ráadásul sok csatorna hét napon keresztül visszanézhető, így utólag is átélheted a meccsek izgalmát.

 

 

Pörögj fel a Direct Now változatos tartalmaival

 

Az egyre tavasziasabb időjárás és a napsütés a közérzetünkre is jó hatással van. Mégis úgy érzed, hogy szükséged van valami pluszra, hogy igazán jó kedvre derülj? Az appunk sokszínű és egyre bővülő videótárában saját gyártású CANAL+ sorozatok, filmek, valódi kasszasikerek, rejtélyes nyomozások és ismeretterjesztő tartalmak között válogathatsz, inspirációként pedig be is mutatunk néhányat kedvenceink közül.

 

Az Évek alatt című brit sci-fi dráma a Lyon család életének alakulását és világunk változását követi nyomon 2019-től 2034-ig. A sorozat 15 év történetét meséli el, amely alatt minden megtörténik, amitől féltünk és amit reméltünk. De bármennyire is reálisak a felvázolt események, annál egyértelműbbé válik a túlélés kulcsa is: összetartó családban, szeretettel, elfogadással minden helyzetből van kiút.

 

Krimikből sincs hiány videótárunkban, a Lány a ködben című filmben például egy 16 éves lány eltűnésének felgöngyölítésén dolgozik a kissé furcsa és hiú Vogel felügyelő, aki kénytelen szokatlan módszerekhez folyamodni, hogy mielőbb lebuktassa a tettest.

 

Inkább sorozatot néznél? A Sötét fény című szériában egy francia rendőr egy kis bányászközösségbe utazik Svédország távoli északi részén, hogy egy honfitársa brutális meggyilkolása után nyomozzon. Viszont kiderül, hogy az emberölés csak a jéghegy csúcsa, a háttérben egy tíz évre visszanyúló összeesküvés áll.

 

Hasonlóan rejtélyes történetet dolgoz fel a Hajsza a Szalamandra után, amelynek főhőse, Kamen Petkov a bolgár rendőr-főkapitányság eltűnt személyekkel foglalkozó osztályát vezeti, míg volt felesége, Ralica a rendőrség egy másik kirendeltségén dolgozik. A pár tisztázatlan körülmények között veszítette el lányát, ami a család széthullásához vezetett. 11 évvel később olyan ügyekbe botlanak, amelyek segítenek fényt deríteni a gyermek gyilkosának kilétére, és egy egész Európát behálózó bűnszervezetre. Ne lepődj meg, ha azon kapod magad, hogy egyben ledaráltad az izgalmas epizódokat!

 

A Titkos restaurálás című műsor szereplői családi ereklyéket és értékes tárgyakat újítanak fel titokban, mielőtt felfedik őket a mit sem sejtő tulajdonosoknak. De a sorozat ennél sokkal több: minden epizódban meglepő történelmi részletek tárulnak fel, és az emberek legféltettebb kincsei kelnek életre. A Direct Now appunkban már elérhetőek az Azok a felejthetetlen 90-es évek új részei is, amelyekkel felidézheted hogyan hagytak mély nyomot a nyugati világon az 1990-es évek technikai újításai, kulturális áramlatai és társadalmi átalakulásai, miközben mindent átjár a nosztalgia szelleme.

 

Szerelem a levegőben

 

A romantikáról a Valentin-nap után sem kell lemondanod, és még csak pezsgőre vagy rózsákra sincs szükség ahhoz, hogy érzelmes hangulatba kerülj, hiszen a nálunk egész évben számtalan szerelmes filmet nézhetsz fantasztikus szereposztással.

 

A távolság íze például az újrakezdésben rejlő lehetőségekről szól: Elizabeth (Norah Jones), az összetört szívű, kiábrándult fiatal nő, útra kel, hogy feledje szerelmi bánatát. Útja során találkozik egy sor idegennel: egy kávézótulajdonos (Jude Law) költői elmélkedései, egy szerencsejátékos (Natalie Portman) kétségbeesett ajánlatai, egy problémás zsaru (David Strathairn) és lázadó feleségének (Rachel Weisz) tönkrement házassága segítenek újraértelmezni az életről, a kapcsolatokról és saját identitásáról alkotott nézeteit.

 

Szülei megismerkedésének története után nyomoz a Mindenképpen talán című film egyik főhőse, a tízéves Maya, aki édesapját, Willt (Ryan Reynolds) veszi rá a nosztalgiára. Az apa mesélni kezd három nagy szerelméről, de a neveket megváltoztatja, hogy a lánya kitalálja, a három nő közül végül kit vett feleségül. Ahogy Maya fokozatosan összerakja a kirakós darabkáit, kezd rájönni, hogy a szerelem nem is olyan egyszerű, de közben apjának is segít ráébredni arra, hogy néha vissza kell mennünk a múltunkba, hogy megtaláljuk a jövőnket.

 

Ha egy reptér várótermében játszódnak az események, akkor mondhatjuk, hogy a senkiföldjén járunk? A Félix és Rose két címszereplője meg van győződve arról, hogy egy repülőtéri találkozás során elmondhatnak egymásnak olyan dolgokat, amikről normál körülmények között nem beszélnének, hiszen úgy sem találkoznak majd újra. Rose (Juliette Binoche) menekül egy férfi elől, azt remélve, hogy már nem szereti. Félix (Jean Reno) pedig fut egy nő után, és szentül hiszi, hogy még mindig szereti. Hova vezet a nő és a férfi útja? A választ keresd a Direct Now appunkban!

 

A szerelmet a romantika fővárosában, Párizsban sem egyszerű megtalálni. A Ketten egyedül című film két főhőse, Rémy és Mélanie hiába keresi az igazit, egyelőre minden próbálkozásuk kudarcba fulladt. Bár nem ismerik egymást, elindulnak egy olyan úton, amely egy irányba vezet.  Ismerd meg a francia fiatalok történetét és találd meg kedvenc tartalmaidat a videótárunkban!

 

Műsorkavalkád az utolsó téli hetekre

 

Nálunk az év legrövidebb hónapjában is számtalan izgalmas, motiváló vagy éppen tanulságos tartalmat nézhetsz, amik segítenek feldobni a legszürkébb hétköznapokat is.

 

A Pi élete lenyűgöző látványvilága és története az első pillanattól magával ragad: Pi Patel szülei egy indiai állatkertet birtokolnak, miután viszont csődbe mennek, apja úgy dönt, a család Kanadába költözik. A hajóút során viharba keverednek, Patel pedig a tengeren hánykódva egy mentőcsónakban reked egy hatalmas bengáli tigrissel.

 

Február 19-től látható a Róma úrnője című kosztümös sorozat, amely Livia Drusilla, Augustus római császár felesége, Tibériusz édesanyja előtt állít kalandos emléket. Az applikációnkban megismerheted emellett Julius Caesar hatalomra kerülésének rendkívüli történetét: a Julius Caesar – Egy diktátor születése epizódjaiban történészek, katonai vezetők és politikai elemzők mutatják be a Római Köztársaság végnapjait és a történelem egyik legbefolyásosabb, megalkuvást nem ismerő vezetőjének felemelkedését.

 

A Kalandok a vadonban Simon Reeve-vel című műsorban a Föld érintetlen területeit ismerheted meg, ahol a természet az úr. Reeve minden eddiginél távolabb kalandozik az ismeretlenben, hogy titkokat fedjen fel, és bemutassa a gyönyörű és törékeny természetet.

 

Édesszájúak, figyelem! A Könnyedén Mary Berryvel epizódjaiban a sütemények Martha Stewartjaként is emlegetett cukrász konyhai praktikáit láthatod hat, ínycsiklandó ételekkel teli epizódban. Mary régi és új, ismert és szeretett barátai segítségére siet, akik különböző főzési dilemmákkal küzdenek. Könnyen követhető, fantasztikus új receptjeivel megmutatja nekik, mennyire egyszerű igazán ízletes ételeket készíteni. Vajon meg tudja reformálni a konyhai tudásukat? Ha szeretnél fantasztikus, percek alatt elkészíthető süteményekkel kedveskedni a családtagoknak, ezt a műsort neked találták ki!

 

Hamarosan véget ér a True Detective negyedik évada, de ne aggódj, ha lemaradtál az izgalmakról, az új epizódokat az alkalmazásunkban még megtekintheted! A nagy sikerű sorozat legfrissebb részeiben Jodie Foster és Kali Reis nyolc tudós eltűnésének ügyét próbálja megoldani a fagyos Alaszkában, egy igazi vérfagyasztó krimiben, amiben a szellemességből sincs hiány.

 

Streameld kedvenc műsoraidat otthon, wellness közben vagy a baráti összejöveteleken a tél utolsó hónapjában is a Direct Now alkalmazásunkkal, és ne feledd, számos tartalom a bemutató után 7 napig visszanézhető, így biztosan nem fogod kihagyni a legjobb pillanatokat!

 

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot