Szórakoztató filmek tavaszra
Vissza a hírekhez

Szórakoztató filmek, melyekkel végignevethetjük a tavaszt

2024. 04. 17.

Ahogy beköszönt a tavasz, sokan keresünk olyan könnyed szórakozást, ami egy pici jókedvet csempészhet a mindennapokba. Az egyik legjobb módja ennek, ha választunk egy jó filmet és egy napsütéses délutánon, a kanapén hátradőlve élvezzük azt.

direct one johhny english

Mutatunk néhány kihagyhatatlan alkotást, melyek garantáltan mosolyt csalnak majd minden humorkedvelő arcára.

Asterix az olimpián: egy klasszikus, amit az egész család imád

Asterix és Obelix kalandjait talán senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen sosem mennek ki a divatból, a felnőttek pedig legalább annyira imádják őket, mint a gyerekek. Ez alól a 2008-as Asterix az olimpián című film sem kivétel, melyben Asterix és barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra indulnak, hogy megküzdjenek a rómaiakkal.

Az Asterix az olimpián tökéletes tavaszi kikapcsolódás lehet az egész család számára, amely vicces kalandokkal és meglepő fordulatokkal garantálja a kiváló hangulatot.

Bill és Ted zseniális kalandja: idézzük meg a nyolcvanas éveket

A Bill és Ted zseniális kalandja valóságos időutazásra invitálja a nézőket. Szó szerint, hiszen a két főszereplő egy időgéppel csak azért repül vissza a történelemben, hogy sikerüljön elkerülniük a bukást a záróvizsgájukon.

A végeredmény egy igazán őrült kaland, ami tökéletesen megidézi a nyolcvanas évek hangulatát. Akik kedvelik a korszakra jellemző humort és önfeledt szórakozásra vágynak, azoknak ez egy kihagyhatatlan film!

Nincs Helsing: Dracula komolytalan és élvezi

A Nincs Helsing (Van Helsing után szabadon) egy paródiafilm, melyben a főszereplő, Stan Helsingnek minden idők legrettenetesebb horror-ikonjaival kell felvennie a harcot. Tökéletes választás lehet, ha szeretnénk teljesen kikapcsolni egy fárasztó hét után.

Ráadásul olyan sztárok is feltűnnek a filmben, mint a paródia műfaj egyik legismertebb színésze, a Csupasz pisztoly sorozat sztárja, Leslie Nielsen. Éppen ezért a Nincs Helsing nem csupán a horrorfilmek rajongói számára lehet jó döntés.

Jól ismert karakter, más szerepben: Johnny English

Rowan Atkinson nevéről a legtöbbünk számára bizonyára Mr. Bean karaktere ugrik be. A színész azonban rengeteg más remek szerepet játszott el pályafutása során. Ezek közé tartozik az ügyetlen angol titkosügynök, Johnny English figurája is.

A színész által megformált karakter megmutatja, hogy milyen lenne, ha James Bond abszolút kétbalkezes lett volna, és a küldetései egy kémregény helyett sokkal inkább egy vicclap hasábjaira hasonlítottak volna.

A nagysikerű Johnny English filmek a fentebb említett címekhez hasonlóan elérhetőek a Direct Now appban, ahol számos más szórakoztató és humoros tartalom közül válogathatunk. Ha pedig drámaibb történetekre vagy egy kis borzongásra vágyunk, akkor is érdemes szétnézni a kínálatban, hiszen a Direct One minden felhasználója számára rengeteg meglepetést tartogat!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot