Streameld élőben kedvenc sportközvetítéseidet!
Vissza a hírekhez

Streameld élőben kedvenc sportközvetítéseidet!

2023. 03. 22.

Sportosan indítjuk a tavaszt: március elején indult vadonatúj sporthub oldalunk mindent összegyűjt egy helyre, amire egy sportrajongónak szüksége van. Így nemcsak a közelgő mérkőzések és futamok időpontjáról értesülhetsz, és a csapatok és játékosok fontos háttérinformációihoz férhetsz hozzá, de az NB1-es és Premier League meccsek, valamint a Forma-1-es futamok élő közvetítéseit is nézheted – mindezt egyetlen gombnyomással. 

Direct One sport aloldal

Hol vannak már azok az idők, mikor egy-egy meccs idejére kiürültek az utcák, mert mindenki leült a tévé elé? Bár a sport iránti rajongás lankadatlan, hiszen a futball és a Forma-1 a legnézettebb sportágak közé tartozik, többé nem kell már otthon várni kedvenc élő sportközvetítésünket. A meccset, vagy futamot akár egy pubban, parkban, vagy a buszon is nézheted a Direct Now appnak köszönhetően.

Ráadásul mostantól segítünk eligazodni a hatalmas információáradatban is, mivel idén tavasszal elindítottuk innovatív sportoldalunkat, ahol a végtelen böngészés helyett pár kattintással minden, a kedvenc sporttal, vagy csapattal kapcsolatos infó elérhető.

A minden kiemelt sportágat összegyűjtő fő oldalról három irányba is tovább lehet navigálni, hiszen külön oldalt kapott az NB1, Premier League és a Forma-1 is. A felhasználóbarát szerkesztésnek köszönhetően ezekről a felületekről egyből tovább léphetsz az appba, ahol értesítést kérhetsz a fontos eseményekről, becsatlakozhatsz az élő műsorba, vagy visszanézheted a korábbi eseményeket is.

Mindent a Forma-1-ről

A rajongók számára már bizonyára nem új hír, hogy március elején elstartolt az idei Forma-1-es szezon. A 23 állomásból álló bajnokság futamait az M4 Sporton nem csak otthonról, de a Direct Now alkalmazás segítségével bárhol nézhetik a technikai sportok kedvelői.

Az aktuális és közelgő futamok mellett Forma-1-es aloldalunkon az egyéni és a konstruktőri pontversenyről is olvashatnak az sportkedvelők. Emellett a teljes futam menetrend és versenynaptár is elérhető az oldalon.

Mindent a fociról

A Forma-1 mellett a focirajongók számára is tematikus oldalt indítottunk: innen egyedülálló módon egy gombnyomásra elérhető az összes Premier League és NB1-es mérkőzés közelgő közvetítésének időpontja, a tabella állása és rengeteg információ az egyes csapatokról, játékosokról. Sőt, ha csak kedvenc csapatod várható mérkőzései érdekelnek, akkor ezekre külön is rá lehet keresni az új sportoldalon.

A Premier League meccseket a Spíler TV-n, az NB1-es meccseket az M4 Sporton lehet követni a Direct Now app-ban.

És a többi sportág?

Természetesen nem csak foci- és Forma-1 rajongók léteznek: kínálatunkban összesen 10 sportcsatorna található, így, ha inkább golfot, jégkorongot vagy úszást néznénk, akkor is megtalálod a neked való csatornát.

 

 

 

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot