Igazi sportrajongó vagy
Vissza a hírekhez

Sport minden mennyiségben: kövesd kedvenceidet a Direct Now applikáció segítségével

2023. 09. 06.

A jó időnek lassan vége, az igazi sportrajongók számára azonban a szezon sosem ér véget. A legizgalmasabb sporteseményekkel kapcsolatban továbbra is naprakész lehetsz, legyen szó akár az Európa-bajnoki selejtezőről, a Premiere League-ről vagy épp a Forma–1-es futamokról.

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, az persze nem egyszerű feladat. Azonban most megmutatjuk, hogy igazi sportőrültként miért érdemes neked is a Direct Now applikációt használnod!

Kövesd valós időben a legizgalmasabb sporteseményeket

sport direct one

Tudod, milyen érzés egy óvatlan pillanatban lemaradni az évtized góljáról? Vagy épp a munka miatt lecsúszni a szezon legfontosabb Forma–1 futamáról? Ha igen, akkor sportrajongóként egész biztos, hogy ezt nem szeretnéd többet átélni.

Szerencsére ma már nem kell ettől tartanod. A Direct Now applikáció mindenki számára lehetővé teszi azt, hogy valós időben részese lehessen az izgalmaknak. A meccseket akár egy pubban a barátaiddal, utazás közben okoseszközeiden, vagy otthon a tévéden is nézheted. Ha pedig lemaradnál egy igazán fontos pillanatról, bármikor visszanézhesd azt.

Milyen sporteseményeket követhetsz a Direct Now segítségével?

A Direct Now alkalmazás online tv-streaming és videótár platform, amely okostévén, laptopon, PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt elérhető. Segítségével bárhol, bármikor megnézheted kedvenc műsoraidat.  Az applikáció többek közt lehetővé teszi azt is, hogy élőben nyomon követhesd a legizgalmasabb sporteseményeket, de bármikor vissza is nézheted a legizgalmasabb pillanatokat.

Többek közt végigizgulhatod a magyar labdarúgó-válogatott szereplését Szerbiában, az Európa-bajnoki selejtezőn, de napra kész lehetsz a Premier League legfrissebb eseményeivel kapcsolatban is. Ha pedig a foci nem a te asztalod, akkor is rengeteg a lehetőség. Csatlakozhatsz az amerikaifutball-bajnokság lelkes rajongótáborához vagy épp követheted a három Forma 1-es futam mindegyikét, melyeket élőben közvetítünk.

Ne maradj le semmiről: így segít a Diret Now app

Természetesen tudjuk, hogy egy igazán jó meccset vagy egy izgalmas futamot élőben követni a legjobb. A legelszántabb sportrajongó sem képes azonban arra, hogy minden dátumot észben tartson. Éppen ezért érdemes a számodra fontos időpontokat egyszerű és hatékony módon rögzítened.

Ebben hatalmas segítséget nyújt a Direct One sporthubon belül elérhető sportnaptár, melyben az összes fontos mérkőzés és sportesemény időpontját megtalálod. Sőt, a számodra fontos dátumokhoz értesítéseket is beállíthatsz, így egész biztos, hogy nem fogsz lemaradni az évtized góljáról vagy az elmúlt időszak leglátványosabb Forma–1-es győzelméről sem.

Arról nem is beszélve, hogy az applikáció használatával nem kell többé döntened, hogy kinek engeded át a távirányítót, hiszen egyszerre akár többen is tévézhettek. Ha lemaradtál a műsor elejéről, megállíthatod és vissza is játszhatod, ha a teljes műsorról maradtál le, 7 napig visszanézheted azt.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot