Borzongató sorozatok a Direct One kínálatából
Vissza a hírekhez

Sötét november - borzongató sorozatok a Direct One kínálatából

2023. 11. 10.

A november a sötétség és a borzongás hónapja. Nincs is jobb ilyenkor, mint egy forró ital és egy kényelmes takaró társaságában bekuckózni, és belekezdeni egy új, izgalmas sorozatba. De mit érdemes választani?

Most mutatunk néhány szériát a Direct One kínálatából, amelyek tökéletesen passzolnak az egyre rövidülő nappalokhoz.

novemberi Direct One sorozatok

Ördögtorok (Devil's Throat)

Az Ördögtorok bolgár sorozat, melyet a rejtélyek szerelmesei semmiképp sem hagyhatnak ki. A történet a bolgár menekültválság idején, a Rodope-hegység szívében fekvő kisvárosban játszódik. A mítosz szerint itt található az Ördögtorok-barlang, melyen keresztül Orpheus átlépett a Halottak Királyságába.

Egy nap megcsonkított holttestre bukkannak a városban, a jelek pedig rituális gyilkosságra utalnak. A történet a misztikum és a thriller tökéletes egyvelege, amely percről percre mélyebbre visz a titkok és veszélyek labirintusában. Mindemellett az emberi lélek sötét bugyrait is felszínre hozza, miközben örökérvényű kérdésekre keresi a választ.

Elmerabság (Sanctuary)

Az Elmerabság szintén a dráma és a thriller határán táncoló sorozat, amely az Alpokban játszódik. Főszereplője az egymástól jó ideje eltávolodott svéd ikerpár, Siri és Helena. Siri egy exkluzív szanatóriumban él, ahová meghívja testvérét. Helenának azonban hamar rá kell jönnie, hogy ez nem az a hely, ahol gyógyulni lehet.

A gyanútlan nő rémálomszerű helyzetben találja magát, az Alpokban tett látogatás pedig egyik pillanatról a másikra a túlélésért folytatott küzdelembe fordul. De vajon sikerül-e a Helenának megszöknie a szanatórium fogságából?

Carlos

A francia-német minisorozat központi figurája a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakja, Ilich Ramirez Sanchez, aki egyszerre volt baloldali szélsőséges és közel-keleti titkosszolgálatok által fizetett zsoldos.

A 2010-es Carlos izgalmas politikai thriller, amely a hidegháború korszakába repíti a nézőt. Nem csak egy megosztó karakter hiteles portréja, de rávilágít a politika és terrorizmus összefonódására, valamint az emberi természet sötét oldalára is.

Tiszta bűn (Spotless)

A francia-angol krimisorozat egy bajba jutott ember történetét meséli el, akinek rendezett hétköznapjai felbolydulnak, amikor törvényen kívüli bátyja megjelenik az életében. A testvérrel együtt olyan sötét titkok kerülnek napvilágra, ami mindkettőjüket berántja a szervezett bűnözés világába.

A Tiszta bűn izgalmas és fordulatos sorozat, amely kiválóan rámutat arra, hogy a feltétel nélküli bizalom nem mindig kifizetődő.

Sötét fény (Midnight Sun)

A Sötét fény egy francia-svéd koprodukciós krimisorozat, melyben a főszereplő páros – egy francia nyomozónő és egy svéd ügyész – egy rejtélyes, szokatlanul brutális gyilkosság ügyében nyomoz.

A rendkívül erős atmoszférájú Sötét fény tökéletes választás azok számára, akik kedvelik az északi krimik hangulatát, és szeretnék némi izgalommal feldobni a novemberi szürkeséget.

Hajsza a Szalamandra után (Hunt for Salamander)

A bolgár Hajsza a Szalamandra után című krimisorozat főhőse Kamen Petkov, aki a rendőr-főkapitányság eltűnt személyekkel foglalkozó osztályát vezeti, valamint felesége, aki a rendőrség egy másik kirendeltségén dolgozik.

A pár tisztázatlan körülmények között veszíti el lányát, és egyikük sem sejti, hogy gyermekük halála mögött egy a Balkánon működő bűnszervezet áll. A rejtély a nézők szeme láttára bontakozik ki, így a Hajsza a Szalamandra után szintén kiváló időtöltés a novemberi hosszú éjszakákra.

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot