Sorozat Kibeszélő: elstartolt a Direct One új podcastja
Vissza a hírekhez

Sorozat Kibeszélő: elstartolt a Direct One új podcastja

2023. 12. 14.

A podcastok népszerűsége az elmúlt időszakban robbanásszerűen megnőtt. A rengeteg műsor közt bárki megtalálhatja a számára izgalmas témákat, köztük a filmek és a sorozatok rajongói is.

novemberi Direct One sorozatok

Őket célozza meg a Direct One új beszélgetős műsora is, melyben a filmek jól ismert szakértői a CANAL+ sorozatait veszik górcső alá. Megmutatjuk, miért érdemes neked is rákattannod a Sorozat Kibeszélő Podcastra!

A legizgalmasabb sorozatokról, őszintén és kendőzetlenül

Már önmagában a műsor neve is beszédes: a Sorozat Kibeszélő célja, hogy a hallgatók mélyreható beszélgetések során ismerkedhessenek meg a CANAL+ legújabb és legnépszerűbb sorozataival, melyek a Direct One kínálatában is elérhetőek.

Rengeteg érdekességet tudhatunk meg ezekről a szériákról – köztük A gyakornokok című kórházsorozatról, vagy az Ösztönök hálójában című erotikus thrillerről –, a vendégek eltérő nézőpontjai pedig sok esetben olyan dolgokra is rávilágítanak, amikre nézőként talán nem is gondolnánk, akár a mindennapokban is fontos, aktuális társadalmi kérdésekre is.

Elképzelhető, hogy egy-egy beszélgetés után nem csak az új sorozatokhoz kapunk kedvet, akár egészen más szemszögből nézhetjük majd újra korábbi kedvenc CANAL+ sorozatainkat is.

3 beszélgetőpartner, 3 nézőpont: szakmai, de mindenki számára élvezetes beszélgetések

A Sorozat Kibeszélő Podcast szereplőinek nevét a legtöbb filmrajongónak talán már nem kell bemutatnunk. A podcast házigazdái nemcsak elismert szakértők, szórakoztató személyiségek is: a filmek iránti szenvedélyüknek, valamint személyes élményeiknek és tapasztalataiknak köszönhetően számos érdekes témával színesítik a műsort.

Horváth Oszkár műsorvezető vendégei Puzsér Róbert filmesztéta és Szirmai Gergely filmkritikus, akik nemcsak szakmai szemmel vizsgálják a górcső alá kerülő sorozatokat, izgalmas és szórakoztató módon vesézik ki azokat.

Izgalmas szórakozás minden sorozatimádó számára

A podcastban elhangzó beszélgetések érdekessége, hogy a beszélgetőpartnerek nemcsak a szóban forgó sorozatot elemzik, mélyebben is a dolgok mögé néznek. Számtalan érdekességet, sokszor új információkat is megtudhatunk az adott széria műfaji sajátosságaival, az európai és amerikai sorozatok közti különbségekkel és megannyi érdekfeszítő témával kapcsolatban.

Az új podcast lehetőséget ad a CANAL+ sorozatok iránt érdeklődőknek, hogy közelebbről is megismerjék kedvenc műsoraikat, valamint tökéletes tájékozódási pontot jelent azon filmrajongóknak, akik nem tudnak dönteni, mit nézzenek legközelebb. A podcast emellett kiváló választás lehet azoknak is, akik csak egy kis kikapcsolódásra vágynak a mozgalmas hétköznapokban.

A filmfanatikusok egész biztosan imádni fogják a Sorozat Kibeszélőt, de ha csak könnyed kikapcsolódásra vágynál, a Direct One YouTube csatornáján elérhető adások Neked is tudnak majd újat és érdekeset mutatni, ezt garantáljuk!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot