Már nálunk is - RTL Most+ a UPC Direct kínálatában
Vissza a hírekhez

Már nálunk is - RTL Most+ a UPC Direct kínálatában

2020. 09. 04.

Szuper hírünk van: szeptembertől már számotokra is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+.

Az  RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál; valamint a televíziós premierekhez képest korábban lesz lehetőségetek a sorozatok megtekintésére, és sok esetben az egyes szériákat kizárólag ezen a felületen láthatjátok. Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetitek az RTL Magyarország csatornáit, valamint lehetőségetek nyílik Chromecast használatára is.

Az RTL Most+ kód igénylése és használata nem jár plusz költséggel számotokra. Amennyiben már rendelkeztek My UPC Direct fiókkal, szeptember második felében megkapjátok az RTL Most+ platformra való belépéshez szükséges kódot a My UPC Direct fiókhoz regisztrált email címetekre. Ha eddig még nem regisztráltatok, akkor ne habozzatok, hozzatok létre egy fiókot a My UPC Direct-en és a regisztrációt követő 7 napon belül meg is kapjátok az RTL Most+ egyedi aktiváló kódotokat emailben, a további lépésekért látogassatok el az ide vonatkozó weboldalunkra.

A My UPC Direct regisztráció ingyenes és további előnyökhöz biztosít hozzáférést – többek között:

     - Megtekinthetitek és befizethetitek számláitokat elektronikusan bármikor, sorban állás nélkül, sőt ha időben beérkezik befizetésed még havi díjkedvezményben is részesülhettek ePack ajánlatunk keretében.

     - Regisztrációt követően bárhol nézhetitek a UPC Direct akár 51 csatornáját okoseszközeiteken és számítógépeteken is, egyszerre akár több eszközön. Ez a UPC Direct Now.

     - Megtekinthetitek szolgáltatásotok részleteit: előfizetési csomagjaitokat, számlaegyenlegeteket; módosíthatjátok személyes adataitokat, frissíthetitek smart kártyátokat és kapcsolatba léphettek velünk.

Az RTL Most+ platformon számos izgalmas tartalom közül válogathattok. Többek között a 22:00 órától elérhető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhettek a legfrissebb eseményekről.

Ezen a felületen tekinthetitek meg a Hazai Extra pop-up csatorna tartalmait is, többek között az alábbi népszerű showműsorokat is:

Észbontók Vastag Csaba és Vastag Tamás

Észbontók

A Viasat3 Észbontók című műveletlenségi vetélkedőjében női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért és igyekeznek megfejteni a tudás fájáról bizonyos esetekben kevesebb gyümölcsöt fogyasztó játékosok gondolatmenetét. A hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő műsor a bennünk lévő előítéletekkel is játszik – például tudhatja-e egy csinos lány a választ egy focival kapcsolatos kérdésre? Az RTL Most+ felületén most mind a 4 évadot megnézhetitek.

Feleségek luxuskivitelben

Feleségek luxuskivitelben

Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben! A Viasat3 reality showja dúsgazdag hölgyek mindennapjaiba enged betekintést. A csillogás nem leplezi a drámai és sokszor megdöbbentő helyzeteket. A kérdés az, hogy vajon a pénz tényleg boldogít-e? Ha esetleg lemaradtatok a korábbi részekről, az RTL Most+ felületén most megnézhetitek az 1. és a 2. évadot is.

Tesztbeszéd

Tesztbeszéd

A Spektrum Home interaktív, játékos személyiségtesztje, melynek minden epizódjában négy sztárvendég ül le a házigazda, Dombóvári István asztalához. A közös beszélgetés során a résztvevők igyekeznek megismerni egymást: azt, ahogyan a külvilág látja őket és egy kicsit saját magukat is. De főleg saját magukat.

Az RTL Most Hazai Extra kínálatában népszerű színészek által jegyzett rövidfilmek is megtalálhatók, mint a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis, Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló, valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmek. De ezen kívül még további magyar nyelvű tartalmak is garantálják számotokra a felhőtlen szórakozást - a jövőben pedig további exkluzív tartalmakra és premierekre is számíthattok.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot