Romantika és izgalom, nevetés és drámák
Vissza a hírekhez

Romantika és izgalom, nevetés és drámák – nálunk mindent megtalálsz!

2022. 01. 17.

Rajongsz a sci-fikért és meg sem kottyan egy thriller? Vagy szerinted nincs szórakozás nevetés nélkül? Esetleg a drámai hangvételű történeteket szereted? Bárhogy is döntesz, a Direct One online és műholdas tévéjével a legjobbat kapod mindegyik műfajból! Olyan díjnyertes sorozatokat nézhetsz velünk, mint A szolgálólány meséje, A pletykafészek, vagy éppen a Keresztanyu és A mi kis falunk!

 

online sorozatok Direct One

 

Nem túlzás azt állítani, hogy a Margaret Atwood regényéből készült dráma, A szolgálólány meséje rögtön beszippantja a nézőket annak ellenére, hogy egyáltalán nem kellemes történet. A filmes szakma számos díjjal jutalmazta az alkotókat, a negyedik évad első részét pedig kerek egy millió háztartásban nézték csak az Egyesült Államokban. A történet alapjául szolgáló regény zseniális, az egyéni és társadalmi harcokról szóló történet aktuális, a látvány fenséges, a szereplőgárda pedig brilliáns. Apropó: szereplők! A főhős szolgálólány, June Osborne szerepét az az Elisabeth Moss játssza, aki a karakter megformálásával egy csapásra világhírűvé vált. Ralph Finnes Fred Waterford bőrébe bújva kelti életre a gonoszt, és láthatjuk a Szívek szállodájából ismert Alexis Bledelt is.

 

a szolgalolany meseje

 

A szolgálólány meséje valójában egy antiutópia, mely a jövőben, az Egyesült Államok romjain kiépülő totalitárius államban, a Gileád Köztársaságban játszódik, ahol már csak néhány nő képes gyermeket világra hozni. A termékeny nők, azaz a szolgálólányok legfőbb feladata, hogy minél több gyermeket szüljenek. Közülük emelkedik ki June, akinek életben kell maradnia a vezérek, kegyetlen feleségeik, a háztartásvezető Marthák és a többi szolgálólány között, és meg kell találnia a lányát, akit elvettek tőle. June képes szembe szállni Gileád bigott patriarchátusával, egyszerre kell vezérnek lennie szolgálólány-társai között, és tovább keresnie elsőszülöttjét. Ha te is kíváncsi vagy a sorozat első négy évadára, nézd velünk a Direct One online és műholdas tévén!

Nálunk láthatod a Fogd a kezem! című török drámasorozatot is, amely egy család szívhez szóló története. Azra és Cenk egy, az Egyesült Államokból Törökországba tartó gépen találkozik, és ez a véletlen alapjaiban megváltoztatja a sorsukat. A kényelmes és biztonságos élethez szokott Azra, aki sikeresen elvégzett egy gasztroiskolát, étteremtulajdonos édesapjához tér vissza Törökországba, ám egyik napról a másikra az utcán találja magát, miután az apja meghal egy éttermi gázrobbanásban. Komoly adósságot is örököl, ráadásul autista öccséért, Mertért is ő felel, aki egy napon nyomtalanul eltűnik. Cenk szintén az USA-ban tanult, de kirúgták az egyetemről, és kénytelen volt visszatérni Törökországba. A fiú a nagymamája családi vállalkozásának köszönhetően jómódban él, ám az idős hölgy nem nézi jó szemmel, hogy unokája kibukott az egyetemről, és a konyhára osztja be dolgozni. Ugyanitt kap állást Azra is, így a fiatalok útjai újból keresztezik egymást. Cenk elhatározza, hogy segít Azrának megtalálni elveszett öccsét.

 

fogd a kezem

 

A történet - melynek 16 epizódját láthatod a Direct One-on – bővelkedik váratlan fordulatokban és érzelmes pillanatokban, a szereplők életét balesetek, válás, titkok és intrikák tarkítják. A Fogd a kezem! fordulatos története már meghódította a magyar nézőket, ne maradj le te sem!

Blake Lively neve biztosan neked is ismerősen cseng, nem csoda, hiszen a színésznőt – jóképű férje ellen elkövetett viccei mellett – mindenki A pletykafészek című sorozatból ismeri, amelyben egy elegáns magániskola legnépszerűbb tagját, Serena van der Woodsent játssza. Barátság és rivalizálás, szerelem és megcsalás, igazság és álhírek mind-mind a diákok életének részei. A pletykafészek pedig – akinek csak a hangját hallhatjuk – minden titkot kitereget a blogjában, amit aztán az Upper East Side összes lakója olvas. A sorozat nem hiába lett az amerikai fiatalok kedvence, nézz bele te is, és biztosan nálunk követed majd A pletykafészek mind a hat évadát!

 

gossip girl

 

Ha pedig némi öniróniával jót nevetnél a magyar valóságon, szívből ajánljuk, hogy nézd legjobb hazai sorozatainkat, hiszen a Direct One online és műholdas tévén is láthatod a Keresztanyu és A mi kis falunk epizódjait!

Molnár Piroska Róza mamaként parádésat alakít a Keresztanyuban, nem csoda, hogy a történet hamar belopta magát a nézők szívébe. Fordulatokból és humorból nincs hiány, hogy is lehetne, ha egy csempész maffia matriarchája 69. születésnapján elhatározza, hogy visszavonul, és hamarosan szabaddá válik egy igen jövedelmező pozíció? Már csak az a kérdés, hogy ki képes elérni, hogy megválasszák a falu polgármesterének, hiszen a győztesből lesz az új maffiavezér! Indulhat a verseny Róza mama kegyeiért, és a polgármesteri címért! A történet fanyar humora ellenállhattalan, a poénokat pedig olyan ikonikus színészek közvetítik, mint Gálvölgyi János és Németh Kristóf.

Legalább ilyen jól szórakozhatsz A mi kis falunk mind az öt évadán. Az olyan karakterek, mint az ügyeskedő polgármester, a testépítő pap, a féleszű rendőr, a rezignált körzeti orvos, vagy éppen a playboy fociedző felejthetetlenek! A mi kis falunk minden egyes része az életből vett poénokkal van tele, elég csak A gulyásfőző verseny, A disznóvágás, A szobordöntés vagy A lottóötös című részekre gondolnunk! A szereplőgárda pedig olyan ikonikus nevettetőkkel van tele, mint Csuja Imre, Reviczky Gábor, vagy Szabó Győző.

A drámák és a vígjátékok mellett természetesen a krimik, az akciófilmek és a misztikus filmek sem hiányozhatnak a Direct One kínálatából. Mindhárom kategóriába beleillik egy sorozat, amelyről már mindenki hallott. Adunk egy tippet: egy németjuhász kutya játssza a főszerepet… Már biztos megvan: Rex felügyelő! Nem kell kutyabolondnak lenni ahhoz, hogy végig izguld az osztrák-német-olasz televíziós krimisorozat mind a 10 évadát, hiszen minden epizód egy-egy különleges bűntényt tár fel. Rex felügyelő változó csapatban, de mindig sikerrel veszi az akadályokat. Hol gyerekeket, hol egy komplett balettcsoportot ment ki veszélyes bűnözők karmai közül, de előfordul az is, hogy Rexet magát rabolják el. Az izgalom minden epizódban garantált!

rex felugyelo

 

A zenés filmek és musicalek sem maradhatnak ki a repertoárunkból: nálunk nézheted a Sztárban sztár évadjait is! Az ország házibulijának színpadára jobbnál jobb énekesek lépnek fel, köztük például Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Freddie és Kállay Saunders András. A műsorvezető minden évadban Tilla, a zsűriben nem más ül, mint Hajós András, Majka és Liptai Claudia – csak hogy néhány nagy nevet említsünk. Az énekeseket pedig a legprofibb sminkesek, fodrászok és stylistok segítik, hogy a lehető leghihetőbben megidézzenek egy-egy nemzetközi sztárt.

 

Romantika és izgalom, nevetés és drámák – bármi is jelenti számodra a kikapcsolódást, a Direct One-nál jó helyen jársz! Reméljük, megtetszett valamelyik a legnézettebb műsoraink közül, ha pedig a teljes kínálatunkra vagy kíváncsi, csak kattints az Élő TV gombra, és böngéssz tovább!

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot