Rémisztő Halloween az AMC és a Minimax jóvoltából
Vissza a hírekhez

Rémisztő Halloweenünk lesz az AMC és a Minimax jóvoltából

2021. 10. 15.

Budapest, 2021. október 15. – Tudtátok, hogy október 1-től már az AMC műsorai is elérhetők kisebbik csomagunkban? Kapcsoljatok az 51-esre és izguljatok velünk együtt a csatorna Halloween-i műsorain! A kisebbeknek pedig garantáljuk, hogy a Minimax filmjei alatt sem maradnak libabőr nélkül.

Teljes erőből berobbant az ősz: nem csupán esősebbek lettek az esték, de hosszabbak is. Nem is hiányzik más a sötétségben, mint egy kis jóleső borzongás a képernyő előtt, erről pedig mi gondoskodunk az AMC-vel, a Minimaxszal és a FilmMániával karöltve.

Lehet, hogy nem csupán az eső kopog az ablakotokon hanem egy zombi? Esetleg egy szellem? Ha az utóbbi, akkor örülhettek: a szellemek legalább illemtudóak. De a viccet félretéve: a Minimax szó szerint szörnyen boldog Halloweennel készül a gyerekeknek, így az édességvadászat után izgalommal huppahatnak a kanapéra - és jöhet kis a rettegés! Az alábbi rajzfilmek biztos nem fogják a kicsiket hidegen hagyni:

Casper, a barátságos szellem – október 30. 20:00-tól

Casper

Caspertől, a kis szellemtől mindenki halálra rémül, pedig ő csak barátokat akar szerezni, ezért igyekszik mindenki segítségére sietni. A fél évszázada készült rajzfilmsorozat kiállja az idő próbáját, és ma is felhőtlen szórakozást nyújt minden korosztálynak.

Szellemvadászok – október 31. 20:00

Két bátor fiatal küldetésének érzi, hogy megmentsék városukat a szellemektől. Minden adott a sikerhez, kivéve egy dolgot: még sohasem láttak szellemet. De ismerjük a mondást, aki keres, az talál...

Szörnyen boldog Halloween – november 1. 20:00

Szornyen boldog halloween

Salma sosem találkozott biológiai szüleivel, az egyetlen dolog, amit tud róluk, hogy még kisbaba korában elhagyták őt. A fiatal lány egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város, valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgéval és Pedróval. Varázslatos útjuk során megnyílik előttük a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol különös lények lesznek segítségükre.

Októberben az Állati küldetés epizódjaival naponta háromszor is találkozhatnak a gyerekek (hétköznap 12:00, 16:25 és minden nap 21:30) a Minimax képernyőjén. Ezzel egyidejűleg a a Direct One Direct Now mobilalkalmazásában a sorozat egyes részei on-demand tartalomként is bármikor megtekinthetők a Talking Tom és barátai, valamint a Bagoly brigád kalandjaival együtt.

Szuper hír a Medium HD illetve Smart csomaggal rendelkezőknek, hogy az AMC csatorna kínálata október 1-től már számukra is elérhető az 51-es programhelyen, illetve a Direct Now alkalmazásban. A csatorna felnőtteknek kínál vérfagyasztó sztorikkal teli estéket. Az alábbi filmeket mindenképp érdemes lesz csekkolnotok:

Killing Eve – október 4-től

Killing Eve

A Luke Jennings regénysorozatán alapuló thriller két megszállott nő küzdelméről szól. Mindkettő intelligens, okos és ügyes, a különbség annyi, hogy a törvény két oldalán állnak. Villanelle egy elegáns, tehetséges, luxusban utazó pszichopata bérgyilkos (Jodie Comer), míg Eve (Sandra Oh) egy hírszerző ügynökség munkatársa, akinek azonban csak a kémszakma unalmasabb része jut, és akit nem elégít ki íróasztalhoz kötött munkája. A macska-egér játékukban brutális kegyetlenség és pátosz keveredik egymással, ugyanakkor nem nélkülözi a csípős humort sem.

A sötétség 30 napja

Sotetseg 30 napja

A fiatal házaspár, Eben (Josh Hartnett) és Stella (Melissa George) egy elszigetelt alaszkai kisvárosba utaznak. A különös helyet minden évben pontosan egy hónapra teljes sötétség borítja el. Az utolsó naplementével minden fény eltűnik, és olyan lények kelnek életre, amelyekre legdermesztőbb rémálmaikban sem gondoltak soha. Egy csapat vérszomjas vámpír támad a városra, és minden élőlényre vadászni kezdenek. A seriff és Eben a túlélőkből csapatot szervez, hogy megállítsák a mészárlást.

Rossz hold

Rossz hold

Vérfarkas pusztít az Amazonas erdeiben. Ted (Michael Paré) súlyos sérülések árán végez a pokoli teremtménnyel, amely lemészárolta expedícióját. Sose gondolta volna, hogy ez a borzasztó torzszülött nemcsak rémtörténetekben létezik. Hazaérkezve abban reménykedik, hogy a szörnyűségeket elfelejtheti, ám egy éjszaka, éppen teliholdkor a kisvárosban életre kel a gyilkos bestia és sorra szedi áldozatait. Ted húga és fia nem is sejtik, hogy a szörnyűség mögött milyen irtózatos titok rejlik.

Holtak hajnala

Holtak hajnala

Hogy miért és hol kezdődött, senki sem tudja. Akármi és akárhogy is történt, a világ egyik napról a másikra szürreális rémálommá vált, az emberiséget felfoghatatlan halálos kór támadta meg - és a holtak nem maradnak holtak. Zombik vadásznak a túlélőkre, az étvágyuk kielégíthetetlen. Miután sikerül elmenekülnie otthonából, Ana maroknyi túlélővel találkozik: a fekete zsaruval, a szerény eladóval, a dörzsölt nehézfiúval, és ennek terhes feleségével. Az alkalmi csapat a modern kor erődítményében, az elhagyatott bevásárlóközpontban remél menedéket találni.

A texasi láncfűrészes

Texasi lancfureszes

Miután a városiak ráébredtek, hogy Sawyer-ék felelősek a környéken történt mészárlásokért, a felbőszült csőcselék porig égette a Sawyer házat, és megölte a család minden egyes tagját. Legalábbis azt hitték, hogy mindenkivel végeztek. Évtizedekkel később egy fiatal nő, Heather örökli meg a texasi birtokot a rajta álló kastéllyal, és úgy dönt, hogy barátaival alaposan megszemléli örökségét. Az alagsorban azonban elképzelhetetlen dolgok várnak rá.

Ha pedig az otthontól távol sem szeretnétek lemaradni a Minimax és az AMC tartalmairól, akkor számotokra a Direct Now alkalmazás nyújt megoldást!

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot