Közeledik a Halloween és vele együtt a borzongás időszak
Vissza a hírekhez

Rémesen jó tartalmak október legutolsó hétvégéjére!

2022. 10. 26.

halloween

Közeledik a Halloween és vele együtt a borzongás időszak. Az október végi ködös, sötét estéken nem is lehetne jobb programunk, mint popcorn-nal az ölünkben csupa félelmetesen izgalmas filmet végig izgulni. Ezen a hétvégén a TV2 csoport gondoskodik minden korosztály számára a legjobb esti filmekről. Mutatjuk is, hogy a Direct One előfizetők számára milyen izgalmakat kínálnak!

 

SUPER TV2

Jelek (2002) - Október 31. 18.45

 

amerikai misztikus film

Rendező: M. Shyamalan

 

Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A farm tulajdonosa (Mel Gibson), a város egykori lelkipásztora szeretne nem törődni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberkéz műve ez az egész. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel.

 

PRIME

Jumanji: Vár a dzsungel (2017) - Október 31. 21:00

 

Rendező: Jake Kasdan

Szereplők: Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan, Kevin Hart

 

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge "elveszti teste felső ötven centijét", cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos professzor válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, és rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak...

 

MOZI+

Árok (2020) - Október 31. 21:00

amerikai horror film (86')Rendező: William Eubank

 

Egy mélytengeri olajfúró vállalatnál dolgozó óceánkutató-csapat megpróbál biztonságba jutni, miután egy titokzatos földrengés elpusztította a Mariana-árok mélyén található kutató- és fúrólétesítményüket.

A Mariana-árok mélyén, egy mélytengeri fúrótornyot titokzatos földrengés ráz meg. A katasztrófa sok áldozatot követel, azonban a legénység megmaradt tagjai sem érezhetik magukat biztonságban, ugyanis a torony bármikor maga alá temetheti őket. A túlélők kis csoportja, Norah Price és Lucien kapitány vezetésével kockázatos lépésre szánja el magát: megpróbálnak gyalogszerrel átjutni a hozzájuk legközelebb eső állomásra. Az út azonban az óceán legsötétebb szakaszán vezet, ahol a brutális víznyomás, és a környezet egyéb viszontagságai mellett más, ezeknél sokkal veszélyesebb dolgok emlékeztetik a csapatot arra, hogy van, ahol nem kívánt társaság az ember.

 

MOZIVERZUM

El a kezekkel a Papámtól! (2021) - November 1. 16:50

magyar családi film (88')Rendező: Dobó Kata

 

A mesék nem hazudnak. Amikor Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, és ő mostohát (Pálmai Anna) kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul. És ő mindent meg is tesz, hogy felforduljon. Harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány. Amikor pedig az apja táborba küldi, hogy ne legyen láb alatt, új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre (Csobot Adél) – akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot