Rejtélyek mindenütt – mi már tudjuk, mit nézel ősszel!
Vissza a hírekhez

Rejtélyek mindenütt – mi már tudjuk, mit nézel idén ősszel!

2021. 10. 25.

Bosszúszomjas, bukott francia politikus, az orosz oligarchák kíméletlen világában elmerülő svéd befektetési bankár, brutálisan meggyilkolt gimnazista lány után kutató lengyel tanár, bűnök és titkok a századfordulós Párizsban, skandináv krimi – csupa izgalmas karakter és megoldásra váró rejtély a Direct One új, saját TV-csatornáján! Magyarországon eddig soha nem látott premierekkel, díjnyertes sorozatokkal és exkluzív tartalmakkal várunk új, műholdas és online TV-csatornánkon!

Canal plus

Talán már Te is hallottál róla, hogy idén újabb nagy dobással, és több izgalmas filmmel és sorozattal szeretnénk szórakoztatni a Direct One előfizetőket: nyáron elindítottuk saját műholdas tv-csatornánkat, a Direct One-t. Itt a helyed, ha eddig nem látott, lebilincselő tartalmakra vágysz, és nem utolsósorban érdekel az amerikai filmgyártáson kívüli világ is. A csatornán ugyanis elsősorban a Canal+ leányvállalata, a STUDIOCANAL francia, prémium televíziós tartalmait láthatod, és a sablonos thrillerek helyett, váratlan fordulatokkal teli sorozatokat és filmeket nézhetsz.

A Direct One műholdas TV-csatornán már július óta fut az első kedvenc, a díjnyertes Baron Noir című francia politikai thriller. A Canal+ saját gyártású sorozata a bosszúszomjas francia politikus, Philippe Rickwaert kalandos történetét mutatja be. Philippe politikai karrierje romokban áll, miután az aktuális elnökválasztáson a baloldali jelölt győzelme érdekében őt áldozták be. A végtelenül csalódott és elkeseredett Philippe nem válogat az eszközökben, hogy elégtételt vegyen. A bosszú érdekében szövetséget köt mindenkivel, aki hasznára lehet: rendőrökkel, bűnözőkkel, sőt, még az elnök legközelebbi tanácsadójával, Amélie Dorendeu-val is. Ha érdekelnek a politika legmélyebb bugyrai, a színfalak mögött kötött szövetségek és felállított csapdák, akkor nézd a Baron Noir első három évadát videótárunkban! A fordulatos sorozat kizárólag nálunk érhető el, a cselszövés és az izgalom garantált!

Baron noir

Az első három évad bármelyik részét Direct One előfizetőként akkor, és ott nézheted meg, ahol csak szeretnéd, csak töltsd le ingyen a Direct Now alkalmazást, és bárhol, bármikor elmerülhetsz a sorozat világában az online TV-n. Nem fogsz csalódni, hiszen a Baron Noir többek közt a legjobb tévésorozat díját (LE FILM FRANCAIS, 2016) is elnyerte – az izgalom és a színvonalas szórakozás tehát garantált!

A Baron Noir országos premierje pedig még csak a kezdet volt, hiszen további izgalmak, borzongás és rejtélyek várnak az online TV-n, olyan exkluzív filmsorozatoknak köszönhetően, mint a Kemény leckék (The Teach), a Moscow Noir, a Paris Police 1900, a Szélhámos páros, vagy Az ötödik.

A Kemény leckék egy összetett és magával ragadó krimi, amely Dobrowice gyönyörű lengyel erdőiben és egy első ránézésre talán egyhangúnak tűnő városkában játszódik. Ám nem kell sok víznek lefolynia a Visztulán ahhoz, hogy kiderüljön: itt az élet minden, csak nem unalmas! Egy frissen a városba költözött tanár ugyanis vérfagyasztó részleteket derít ki, egy gimnazista lány brutális meggyilkolása kapcsán, és nyakig merül a helyi elit korrupt és hamis világában azért, hogy az igazság végre napvilágra kerüljön. Nézd a Kemény leckéket Direct Now alkalmazáson!

Kemeny Leckek

Nem kevesebb izgalommal kecsegtet a ZeroZeroZero című, Roberto Saviano regénye alapján készült olasz sorozat sem. A történet egy óriási kokainszállítmány Mexikóból Olaszországig tartó útját követi nyomon. Az alvilág titkos életét bemutató történetből kiderül, hogy az illegális rakomány nem csak rengeteg pénzbe kerül, hanem célba juttatása számos emberéletet is követel.

ZeroZeroZero

Ha nemcsak az izgalmas történeteket, hanem a gyönyörű kosztümöket és díszleteket is szereted, egész biztosan rákattansz majd a századfordulós Párizsban játszódó Paris Police 1900-ra! A sorozattal elmerülhetsz a fények városának legsötétebb és legvisszataszítóbb titkaiban… A bűn és a káosz megjelenik a nyílt utcán, ahol kishíján agyonvernek egy árust és a fiát, és az elegáns szállodák zárt ajtajai mögött is, ahol a politikusok ütik el az időt szeretőikkel. A párizsi rendőröket azonban ezeknél vérfagyasztóbb eset foglalja le: a Szajna partján egy bőröndöt találnak, benne egy – vagy akár több – ismeretlen nő testrészeivel. Az eset felderítésével a fiatal, de annál inkább eltökélt nyomozót, Antoine Jouint bízzák meg, aki egyre bonyolultabb kalandokba keveredik, hogy a végére járjon a rejtélyes ügynek.

Paris Police

A Direct One a thriller-rajongók kedvencét, a Moscow Noir-t is elhozza neked! A sorozat az 1999-es évek Moszkvájába repít vissza, ahol Tom Blixen svéd befektetési bankár kétes ügybe keveredik, és kénytelen felvenni a harcot az orosz milliomosokkal, politikusokkal, oligarchákkal és magánhadseregeikkel. Az elkeseredett harcban Blixen nem várt szövetségesre talál egy orosz ügyész, Sergej Skurov személyében. A szokatlan páros váratlan fordulatokkal teli története valós eseményeket dolgoz fel, a Moscow Noir sorozat Camilla Grebe és Paul Leander-Engström svéd szerzők regénye alapján készült.

Moscow Noir

A skandináv krimik rajongóinak is készültünk egy egyedülálló sorozattal: nekik szinte kötelező lesz nézni a Szélhámos páros minden epizódját! A Dán Filmakadémia nem véletlen jelölte 2021-ben Robert díjra a női és férfi főszereplőt, a sorozatban a két színész ugyanis egy házaspárt alakít, akik egy egymillió euró értékű balhéba keverednek. Vajon képesek lesznek biztonságba helyezni a pénzt, egyúttal megmenteni a házasságukat - és nem utolsó sorban még nyolcéves gyereküket is időre elvinni a curling edzésre? A skandináv életérzés és a borzongás garantált a Szélhámos páros minden percében, és egy-egy rész után biztosan alig várod majd a folytatást! Mellékhatásként pedig előfordulhat, hogy nem szívesen járkálsz majd ezután egyedül a sötétben…

Szelhamos Paros

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban Az ötödik első évadát is csak nálunk, a Direct One csatornán nézheted meg. A hátborzongató történet középpontjában egy ötéves kisfiú, Jesse titokzatos eltűnése áll. Négy jóbarát, Mark, Danny, Slade és Pru sosem tudja igazán túltenni magát azon, hogy Jesse öccse 1995-ben egy parkból nyomtalanul eltűnt. Ráadásul egy napon a sorozatgyilkos Jakob Marosi vallomása feltépi a régi sebet: a bűnöző azt állítja, hogy ő maga végzett az ötéves Jesse-vel. Az ügyet a rejtélyes eset után húsz évvel Danny Kenwood, a Westbridge Police detektívje igyekszik felgöngyölíteni, a négy régi jóbarát pedig nyakig merül a szövevényes ügy részleteiben, remélve, hogy még ennyi idő elmúltával is megtalálhatják élve Jesse-t.

Az otodik

Kapcsolj tehát a Direct One műholdas csatornájára! Nálunk biztosan izgalmas és rejtélyes sorozatok várnak, a borzongás garantált! Az új tévécsatorna a Direct One minden előfizetője számára automatikusan, további költség nélkül elérhető a 18-as programhelyen. A kiváló minőségű műholdas televízióadást pedig az ország bármely pontján élvezheted! Az epizódok a premierjüket követően felkerülnek a Direct One videótárába is, ahol az egyes részeket akár két évig is megnézheted annyiszor, ahányszor csak szeretnéd! Ne feledd, hogy a Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is elérhető, így bárhol, bármikor nézheted a kedvenc sorozataidat, hiszen az alkalmazás letölthető mobiltelefonra, tabletre, okostévére, sőt laptopon, böngészőből is nézheted a műsorainkat. Töltsd le most, és fizess elő pillanatok alatt a https://www.directone.hu/directnow/ weboldalon.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot