Randi-hegyek, romantika és nevetés, új sorozat
Vissza a hírekhez

Randi-hegyek, romantika és nevetés – új sorozattal várjuk idén a Valentin-napot!

2022. 01. 30.

Keresed még az igazit? Már megtaláltad? Vagy újra rátalálnál? És milyen randijaid voltak? Emlékszel még az elsőre, a legeslegjobbra, vagy arra, amelyiket legszívesebben örökre elfelejtenéd? Minden randi más és más, és mindegyikből kikerekedhet egy izgalmas történet! Pláne a randi-appok korában…

Tarts velünk idén februárban, hadd dobogtassuk meg a szíved egy hamisítatlan, igényes, vicces-romantikus mini-sorozattal! A Szingli Bolygó – Nyolc történet, nyolc epizódja alatt szem nem marad szárazon: hol a nevetéstől, hol a meghatottságtól fognak potyogni a könnyeid! Szóval zsepiket elő, és várunk február 14-től hétfőnként 21:30-kor a Direct One csatornán!

Szingli Bolygo Direct One

A Direct One-on – legyen szó műholdas vagy internetes tévézésről - izgalmas  filmekkel és sorozatokkal szórakoztatunk téged. Ez nem csak a drámákra, hanem a komédiákra is igaz! Legújabb sorozatunk, a Szingli Bolygó – Nyolc történet, felveszi a versenyt a legjobb romantikus filmekkel. A nyolc epizódból álló mini-sorozat minden egyes része más-más kiváló forgatókönyvíró, rendező és szereplőgárda munkája, és egy különleges történetet dolgoz fel. A francia CANAL+ Csoporttal együttműködésben készült Direct One sorozat epizódjai elrepítenek Prágába, Bécsbe és Amszterdamba és egyben megismerkedhetsz a kortárs lengyel filmművészet színe-javával.

A Szingli Bolygó – Nyolc történet, producerei (Radosław Drabik és Michał Chaciński) korábbi sikereiket koronázták meg a nyolc részes sorozattal, hiszen az internetes randizás keserédes világát egyszer már feldolgozták egy nagysikerű mozi-trilógia formájában. A Szingli Bolygó – Nyolc történet, mozi-változata elnyerte többek közt a luxemburgi, a vancouveri, a seattle-i és a moszkvai filmes fesztiválok közönségének tetszését, a lengyel mozikban pedig több, mint 5 millió néző látta a filmeket. A producerek most egy csavarral még szerethetőbb és mélyebb sorozatot alkottak: kiváló női és férfi rendezőkkel dolgoztak együtt, akiket már a forgatókönyvírás folyamatába is bevontak. Így született meg nyolc teljesen különböző, de mégis egy láncra fűzhető történet. A sorozat karakterei között megtaláljuk a legkülönbözőbb korú és hátterű férfiakat és nőket, akik a maguk módján mégis mindannyian a szerelmet keresik.

A Szingli Bolygó – Nyolc történet, első része az Osztálytalálkozó címet kapta. Klara és Rafał még a gimnáziumban szeretett egymásba, ám házasságuk az évek során megkopott. Az életük azon a napon pedig teljesen felfordul, amikor a fiuk végleg elhagyja a szülői házat, és külföldre utazik tanulni. Alig búcsúznak el tőle, Rafał, a népszerű, és nem utolsósorban jóképű rendező még a repülőtéren közli feleségével, hogy válni akar. Ám Klarát, a logisztika és management nagyasszonyát nem olyan fából faragták, hogy egyszerűen lemondjon a férjéről: felveszi a kesztyűt, és cselhez folyamodik. Klara a Szingli Bolygó  randi appon talál rá Jackre, a sportos teniszedzőre, akinek még fizet is azért, hogy a gimnáziumi osztálytalálkozón az új párjaként kísérje el - és persze féltékennyé tegye Rafałt. Már csak az a kérdés, hogy minden a tervek szerint alakul-e…

Szingli bolygo osztalytalalkozo

A sorozat második része nem hiába kapta a “Bűnös/Vétkes” címet. Kaisa vidéki tanárnő, aki legjobb tudomása szerint megtalálta a lelki társát, Rafał-t a Szingli Bolygó appon. Néhány randi után el is hívja a bátyja esküvőjére. Ám új szerelme igen elfoglalt, még hétvégén is rengeteget dolgozik… Így hát Kaisa kénytelen egyedül, koszorúslányként megjelenni a vidéki esküvőn, ahol nem másba botlik bele, mint Rafał-ba! Vajon a férfi megőrzi az együtt töltött éjszakák titkát, vagy kompromittálja Kaisát az egész vidéki rokonság előtt? És mi lesz, ha a rokonok riasztják el Rafał-t és teszik tönkre a bimbódzó kapcsolatot?

szingli bolygo masodik resz

A sorozat harmadik része, A teszt egy igazán csavaros történet! Ela, az ifjú kémikus egyáltalán nem hisz a szőke hercegben és az első látásra szerelemben, a csalódást okozó találkákkal elszúrt idő pedig egyenesen az agyára megy! Ezért úgy dönt, hogy valóra váltja a modern randizók álmát: olyan tesztet dolgoz ki, amely felméri a boldog kapcsolathoz szükséges paramétereket, és kiszűri a zéró sikerrel kecsegtető randipartnereket. Adammel a Szingli Bolygó app segítségével találkozik. De vajon működik a saját fejlesztésű teszt? Lehetséges, hogy még Ela is megtalálja a szerelmet?

szingli bolygo harmadik resz

A Szingli Bolygó – Nyolc történet, Szerelemre hangolva című része két különös zene-rajongó nem mindennapi kapcsolatáról szól. Tomáš, a cseh hangszerbolti eladó és amatőr zenész élete gyökeresen megváltozik, amikor a Planet Single app összehozza a gyönyörű Paulinával. Ám a lány különösen viselkedik, és kiderül, hogy mizofóniában szenved, azaz nagyon érzékeny a hangokra. A lány betegsége felülír mindent, amit Tomáš eddig a szerelemről, a gyengédségről és egyáltalán a kapcsolatokról gondolt. Vajon együtt kiállják a lány betegségének próbáját?

szerelemre hangolva szingli bolygo

Ki ne emlékezne az első tini szerelemre, a vágyakozásra és a bizonytalanságra, ami korábban elképzelhetetlen tettekre késztette az embert? Ez az érzés áll a Szingli Bolygó – Nyolc történet, Távolság című részének középpontjában. Bartek konzervatív családban nevelkedő, visszahúzódó fiú, aki szülei tudta nélkül Bécsbe utazik, hogy végre találkozhasson İnternetes szerelmével. Bartek minden váratlan nehézség ellenére kitart a terve mellett, és az útja során egy sor olyan emberrel találkozik, akiktől megtanulja, hogy az igaz szerelemért bizony meg kell küzdeni. Vajon eljut Bécsbe? És ha igen, ki fog ott várni rá? Az első találkozásnak mindig megvan a maga varázsa, ez az első találkozás pedig igazán meglepő lesz!

szingli bolygo tavolsag

Bár már elmúlt a december, de mégis mit ér egy romantikus sorozat karácsonyi rész nélkül, igaz? A Szingli Bolygó – Nyolc történet,Bullshit Director című részében Ewa, a profi randizó, és a Porsche-val pózoló, vicces Jack éppen karácsony előtt néhány nappal találkozik először. A romantikus randit azonban váratlanul félbeszakítja a rendőrség, és Ewa pillanatok alatt őrizetben találja magát. Lehet, hogy egyszerűen csak rossz időben volt rossz helyen? Vagy esetleg színt kell vallania a korábbi kapcsolatairól?

szingli bolygo bullshit director

Igaz, a Szingli Bolygó – Nyolc történet,első részei fiatalokról szólnak, de az ismerkedés valójában kortalan kaland! Az ember sosem lehet elég öreg egy első randihoz! De vajon hogy néz ki egy hetvenéves pár első találkozója? Lehet egy együtt töltött éjszaka, vagy inkább csak egy kis közös sajttorta-evés? Esetleg mind a kettő? Władek és Halinka, az Ifjú szívek főszereplői is a Szingli Bolygó,appon találnak egymásra. Éppen ez az utolsó szerelem lesz életük legcsodásabb érzése?

Gyakran a legkevésbé várt randik sülnek el a legjobban! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Piotr kalandja, akit barátai egy kútba esett üzleti találkozó után, mintegy születésnapi ajándékként regisztrálnak a Szingli bolygó randi app-ra, sőt, még találkozót is szerveznek neki a gyönyörű dán lánnyal, Sylvii-vel. Vajon megfordítja-e a váratlan találkozás Piort életét? A sorozat Egy éjszaka Amszterdamban című részéből kiderül!

szingli bolygo amszterdam

Te is beleveted magad idén februárban a randizásba? Az igazi kalandokért nem is kell olyan messzire menned: reméljük, kedvet kaptál a Szingli Bolygó – Nyolc történethez, és a Direct One csatornán a 18-as programhelyen vagy a Direct Now appon nézed a sorozat mind a nyolc részét!

 

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot