Októberben új arculattal jubilál a Sport TV
Vissza a hírekhez

Októberben új arculattal jubilál a Sport TV

2020. 10. 06.

2020. októberében a Sport TV a 20. születésnapját ünnepli, ezúttal új emblémával és arculati elemekkel. A változás az izgalmas sportműsorkínálatot nem érinti, ezért továbbra is együtt szurkolhattok kedvenc csapataitoknak a megszokott műsoridőkben.

 

Sport1 logó

 

Az AMC családja októberben ünnepel: 20 éves lett az ország legrégebbi múltra visszatekintő sportcsatornája, a Sport TV. Az ünnepelt ajándéka pedig új logó és arculati elemek.

 

Sport2 logó

 

Az alapkoncepció a sportrajongók körében oly népszerű mexikói hullámra épül, amely a szurkolás közös élményének a szimbóluma. Emellett az elválasztó elemekben megjelennek a Sport TV-n látható népszerű sportágak is, például a labdarúgás, a kézilabda, a darts vagy a baseball.

A Sport TV logója is módosul, megmarad a jól ismert és közkedvelt forma – minimális igazítással. A színei azonban változatlanok, újdonságként ugyanezek dominálnak ezentúl minden képernyőn megjelenő vizuális elemben. A hangzásvilág is modernebb lesz, a zene stílusa marad rockos, új elektronikus zenei felhangokkal, továbbá megjelennek benne a sportokra jellemző zörejek és a szurkolói reakciók.

 

20 éves Sport TV köszöntése

 

A húszéves Sport TV a mottójához híven tartalmát tekintve is igazodik az „Első a Sport!” üzenethez, az arculatváltás mellett továbbra is izgalmas műsorok közül válogathattok.

A Sport1-en és a Sport2-n követhetitek a világ legjobb kézilabdázóinak küzdelmeit a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában, illetve decemberben a női kézilabda Európa-bajnokságot is.

A topfutball is jelen van a csatornákon, hiszen a Bundesliga, az Európa-liga, a Nemzetek Ligája, a Német Kupa, az Olasz Kupa és a Spanyol Kupa meccseit is itt láthatjátok.

Az amerikai profi sportok közül épp az elmúlt napokban indult el két kiemelt esemény, az észak-amerikai profi baseball-liga, az MLB rájátszása, illetve az NBA döntője.

Küzdősportban sincs hiány, a UFC színvonalas gálái mellett jobbnál jobb boxgálákat láthattok a közeljövőben. Ha szeretitek az autó-motorsportot, akkor a WTCR magyar versenyzőinek a képernyő előtt is szurkolhattok, de a legrangosabb dartsversenyek, illetve a jégkorong-világbajnokságok is egybeforrnak a Sport1 és Sport2 kínálatával.

A Sport TV továbbra is több saját gyártású, tematikus sportműsort nyújt nektek, mint például a Harmadik Félidő, Germánia, Europálya, Alley-oop, Mai helyzet, Heti helyzet, Kezeket fel! vagy épp a közelmúltban teljesen megújult Trash Talk.

A születésnaphoz köthető az is, hogy a Sport TV felületein a következő napokban több olyan videót is láthattok, amelyekben olyan sportolók, sportvezetők, edzők és hírességek köszöntik a 20 éves csatornát, mint Csisztu Zsuzsa, Nyilasi Tibor vagy Hevesi Tamás.

Sajnos kedvenc csapatainkat ma nem tudjuk élőben támogatni, de a UPC Direct erre is kínál megoldást:  az előfizetők a UPC Direct Now applikáción keresztül a Sport 1 HD illetve a Sport 2 csatornán is bárhol, bármikor, egyszerre akár több eszközön is követhetitek kedvenc sportprogramjaitokat: nincs több elmulasztott gól, hiszen a csatornák műsorai újraindíthatóak illetve visszajátszhatóak is. 

Az AMC sportcsatornáit továbbra is Plus HD TV csomagunktól érhetitek el: a Sport 1 a megszokott 80-as, a Sport 2 pedig a 81-es pozíción található.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot