A vörös ajtó harmadik évada hamarosan a Direct One-nál
Vissza a hírekhez

Nyomozz együtt A vörös ajtó szereplőivel

2023. 09. 15.

A rejtélyek szerelmeseinek talán már nem kell bemutatnunk A vörös ajtó (La Porta Rossa) című sorozatot. Azoknak azonban, akik még nem találkoztak vele, eljött az idő, hogy belevessék magukat az első két évad izgalmaiba. A Direct One videótárában ugyanis hamarosan startol a harmadik évad, ami az eddigieknél is több titkot és talányt tartogat.

a vörös ajtó 3. évada

A nézők ráadásul most együtt nyomozhatnakismert hazai influencerekkel, a titkos jelek után kutatva pedig értékes ajándékokra bukkanhatnak. Most megmutatjuk, miért nem érdemes lemaradnod A vörös ajtó legújabb évadáról!

Új izgalmak várnak A vörös ajtó harmadik évadában

A vörös ajtó olasz sorozat, melynek első évada 2017-ben debütált. A krimi és a túlvilági elemek ötvözésével operáló történet egyedi hangulata és izgalmas cselekménye azonban hamar megfogta a nézőket és A vörös ajtó világhódító útjára indult. Marco Ferrari nyomozó rejtélyes sztorijának első két évadát a Direct One nézői is végigizgulhatták, és sokaknak már nyilván hiányzott a folytatás. Azonban nem kell tovább várnod, hiszen szeptember 21-én érkezik a videótárba az olasz misztikus thriller harmadik évada.

A korábbi évadokhoz hasonlóan ez a szezon is rengeteg izgalmat, meglepetést és gondolatébresztő pillanatot ígér minden nézőnek, aki szereti az összetett történeteket. Az eddigi epizódok eseményeinek és karakterfejlődésének fényében az új évad valószínűleg még intenzívebb és összetettebb lesz. A főszereplőknek további kihívásokkal kell megküzdeniük, és a múltbéli döntéseik súlyos hatással lehetnek jelenbéli helyzetükre.

Mindezek mellett az előző két évadban számos apró részlet és utalás került a cselekménybe, amelyeknek fontos szerepük lehet a harmadik évadban. A fanatikus rajongók számára a sorozat új részei pedig kifejezetten különlegesek, mert felfedezhetik, hogy hová is futnak ki ezek az apró utalások és összefüggések, és lényegében együtt göngyölíthetik fel a rejtély részleteit a főszereplőkkel.

Itt az idő, hogy bepótold a lemaradásodat

Ha korábban lemaradtál volna a sorozat első két évadáról, akkor sem kell aggódnod. Bármikor rákattanhatsz A vörös ajtóra, hiszen a Direct One videótárában az összes eddigi rész elérhető. Ráadásul előre meghatározott műsoridőhöz sem kell igazodnod, akkor nézheted őket, amikor a kedved tartja vagy az időd engedi.

Érdemes lesz felzárkóznod, hiszen a harmadik évad komoly izgalmakat tartogat. Ráadásul mi is hoztunk neked valamit, ami még lebilincselőbbé teszi az élményt, és amit egész biztosan imádni fogsz, ha kedveled a rejtélyeket.

Légy részese a rejtélynek: nyomozz te is a hírességekkel!

A vörös ajtó harmadik évada a korábbiaknál is több izgalmat tartogat. Most ugyanis a Direct One jóvoltából a nézők is együtt nyomozhatnak ismert emberekkel, a titkos jelek után kutatva pedig értékes ajándékokat nyerhetnek.

Ha szeretnél többet tudni a nyereményjátékról, oldalunkon minden részletet megtalálhatsz róla. Gyere és légy részese te is a rejtély megoldásának!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot