Az elmúlt években tévénézési szokásaink változtak
Vissza a hírekhez

Nyaralni mész? Vidd magaddal a tévéd!

2022. 05. 24.

Az elmúlt években tévénézési szokásaink rengeteget változtak. Beléptek a piacra a streamingszolgáltatók, így már nem csatorna, hanem műsor szerint válogathatunk a tartalmak között. Sőt, már azt is mi választjuk meg, hogy honnan tévézünk: a nyaralónk teraszáról, a hotel medencéje mellől vagy éppen a vonaton, Európát átszelve. A közelmúltban készült kutatásunk szerint egyre többen választják a tévénézés rugalmas, helyhez és időhöz nem kötött formáját. A növekvő igényre reagálva tavaszi kampányunkban a közel 100 elérhető csatorna mellé HBO Max szolgáltatást is kínálunk: a Direct One-nal így magaddal viheted a tévéd a tengerparti nyaralásra, a balatoni hosszú hétvégére vagy a családi kempingezésre is!

nyari kampany

84 csatorna, melyből a Direct Now applikációban 32 visszajátszható és párhuzamosan öt eszközön nézhető, ráadásul két hónapra HBO Max hozzáférés is jár hozzá – ezt kínáljuk Plus Now csomagunkban most mindössze 1290 forintért. Így kedvenc tartalmaidat, például az HBO Max új magyar sikersorozatát, A besúgót, vagy a Direct One csatornán sugárzásra kerülő Évek alatt című szériát már a medence- vagy tengerparton, utazás közben, vagy éppen városnézés után, egy kávézóban megpihenve is követheted. Így könnyen lehet, hogy bár egy vonaton robogsz Európa közepén, mégis a nyolcvanas évek Budapestjén érezheted magad, és együtt izgulhatsz útitársaiddal A besúgó újabb és újabb epizódjain – de az is lehet, hogy egy FilmBoxos mozi szippant be annyira, hogy elhalasztod a városnézést.

Korábbi kutatásunkból az derült ki, hogy a válaszadók közel fele rendszeresen online néz műsorokat, filmeket, sorozatokat - természetesen a 18-24 évesek között a legnépszerűbb ez a fajta, elsősorban okostelefonon keresztül történő tartalomfogyasztás. Emellett a 25-39 évesek 57, a 40-59 évesek 47 százaléka is online néz műsorokat. A legnépszerűbb tartalmak egyértelműen a filmek és a sorozatok, a dokumentumfilmek és a hírműsorok – de a nyáron kiemelkedően népszerű Forma-1-es futamok miatt sem kell már otthon maradnod, hiszen a sportesemények, vagy a nagyvilág hírei bárhol, bármikor követhetők az alkalmazás segítségével. Kedvenc műsoraidat újra is nézheted vagy visszajátszhatod, a folyamatosan bővülő videótárban pedig egyre több extra videós tartalom kap helyet.

A Direct Now alkalmazás a meglévő és új előfizetőknek egyaránt ingyenesen elérhető: így akár 98 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessetek barátaiddal, családoddal. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatsz megnézendő tartalmainkhoz, így a nyári, programokban dúsabb időszakban sem maradsz le kedvenc műsoraidról. Akár két csobbanás között, vagy a nyaralás estéin, a forróság enyhülésekor, de akár a kempingben is szabadon mozizhatsz – hiszen a tévéd sem akar otthon ülni.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot