Nézd, amihez kedved van és nyerj a Direct One-nal
Vissza a hírekhez

Nézd, amihez kedved van és nyerj a Direct One-nal!

2023. 12. 09.

Nem bízol benne, hogy azt kapod karácsonyra amire valóban vágysz? Vagy egyszerűen csak szeretnéd meglepni magadat egy új tablettel, egy játékkonzollal, egy tévével vagy egy menő fülhallgatóval? Van egy remek hírünk a számodra!

Elindult a Direct One új nyereményjátéka, segy egyszerű regisztráció után rád is várnak az értékes ajándékok. Megmutatjuk, mit kell tenned, hogy megszerezd őket!

Streamelj, tévézz, szórakozz és nyerj!

Gondoltál már rá, milyen jó lenne, ha úgy nyerhetnél valami igazán menő dolgot, hogy közben semmit sem kell tenned? Azon kívül persze, hogy jól szórakozol. Mennyire jó lenne, ha akár egy játékkonzolt is érhetne az, hogy a fotelben hátra dőlve a kedvenc filmedet vagy sorozatodat nézed?

novemberi Direct One sorozatok

Ha neked is megfordult már a fejedben ilyesmi, nem vagy egyedül. Viszont a legjobb helyen jársz, hiszen a Direct One egy nyereményjáték keretében minden új előfizetőjének lehetőséget biztosít arra, hogy igazán emlékezetesen indítsa az új évet. A nyertesekreértékes meglepetések várnak.

Hogyan lehetsz Te is szerencsés?

Amennyiben Te is szeretnél részt venni az őrületes játékban, nincs más dolgod, mint legalább egy hónapig előfizetned valamelyik TV-csomagra a www.directone.hu weboldalon, 2023. november 8. és 2024. február 29. között. Ezt akár már 1590 forintos havidíjért is megteheted (és egész biztos, hogy nem fogod megbánni). Ezután regisztrálj a nyereményjáték oldalán és dőlj hátra kényelmesen, várva, hogy az értékes nyeremények az öledbe hulljanak.

Az első sorsolás 2024. január 10-én, a második március 6-án lesz. A nyertesekre olyan ajándékok várnak, mint 1-1 db játékkonzol, 1-1 db tablet, 1 db TV és 3 db fülhallgató. A szerencsés nyertesek a jövő évet emlékezetesen indíthatják majd.

Nem csak a nyeremények miatt éri meg előfizetni

A Direct One előfizetés nem csak azért izgalmas, mert értékes ajándékokat nyerhetsz vele. Műholdas TV előfizetés esetén akár 119 – köztük 21 HD – TV-csatorna vár a csomagodban, ráadásul 84 adót mobil eszközön is nézhetsz.

Ha pedig nem csak otthon, de máshol is tévéznél, a Direct Now appon keresztül elérheted kedvenc csatornáidat útközben vagy nyaralás alatt is okostelefonon, laptopon, tableten és Smart TV-n egyaránt.

Számláidat pedig az ePack szolgáltatásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen, papírhulladék nélkül, online is befizetheted. Ráadásul mindezt havi 400 forint kedvezménnyel.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot