Nézd a kedvenceidet a Direct Now applikációban
Vissza a hírekhez

Nézd a kedvenceidet a Direct Now applikációban – mutatjuk a legnépszerűbb tartalmakat

2022. 04. 05.

Tudtad, hogy a Direct Now app segítségével bárhol, bármikor elérheted válogatott tartalmainkat mobilon, tableten, laptopon és okostévén is? Talán már le is töltötted az applikációt? Ha még nem, akkor itt az idő, hogy csatlakozz ahhoz a 20 ezer Direct One előfizetőhöz, akik a Direct Now app segítségével zsebre vághatják a kedvenc műsoraikat. A szolgáltatást ráadásul nem csak Magyarországon, hanem az EU-n belül is használhatod, ha az applikációt először Magyarországon töltöd le és telepíted.

“direct now app

A Direct Now app segítségével a műsorokat megállíthatod, újraindíthatod, 7 napig visszanézheted, ráadásul 86 online TV csatorna műsorai közül válogathatsz. Azért, hogy jobban eligazodj a rengeteg tartalom között, arra gondoltunk, hogy eláruljuk neked, mely műsorok voltak a legnépszerűbbek az év első két hónapjában. Hátha te is kedvet kapsz ahhoz, hogy belenézz egy új sorozatba, vagy megismerkedj egy számodra új csatornával!

Ami a magyar tévécsatornákat illeti, a Direct One appon a pálmát egyértelműen az RTL Klub vitte idén januárban és februárban, a legtöbben ezt választották. Az olyan filmsorozatok, mint A dadus, a Keresztanyu, és persze az RTL Híradó, illetve a Fókusz mobil eszközökön is nagyon népszerűek voltak.

“RTL

Ha azonban az egyes műsorokat vesszük górcső alá, akkor kiderül, hogy az app használói a legtöbb időt a TV2 sport reality-je, az Exatlon nézésével töltötték. Bár az egyes epizódok két és fél órásak, a két csapat küzdelmét bemutató reality a képernyők elé szegezte a nézőket. Nem csoda, hiszen az Exatlonban hivatásos sportolók és kifejezetten sportos celebek versenyeznek a küzdeni vágyó, rendkívül fitt civilekkel, a fizikai és szellemi terhelés pedig minden egyes epizódban nő. Ezt csak a legelszántabb versenyzők bírják addig, míg egyikük el nem nyeri az Exalton Bajnoka címet, a nézők pedig lelkesen drukkolnak nekik epizódról epizódra, évadról évadra.

A Direct Now alkalmazáson a legnépszerűbb tartalmak között szerepel az RTL Klub Cápák közt című üzleti showműsora, ahol a Cápák, azaz ismert befektetők a saját pénzüket viszik vásárra, és egy-egy sikerrel kecsegtető vállalkozásért akár 180 millió forintot is ajánlanak. Üzleti ötletekből pedig nincs hiány, hiszen a megfelelő kezek között bármi arannyá válhat, legyen szó hulladékmentes boltról, a jövő élelmiszereiről, vagy különleges meglepetésekről. A műsorban olyan ismert arcok is feltűnnek, mint a Barátok közt egykori Tildája, azaz Szabó Erika, aki immár versekkel és idézetekkel teszi különlegessé akár a legegyszerűbb pólókat is. A műsorvezető pedig nem más, mint Lilu, aki empátiájával és profizmusával a versenyzőket és persze a nézőket is elvarázsolja. A Cápák közt már a negyedik évadnál tart. Ha kíváncsi vagy a legújabb üzleti ötletekre, kövesd te is a műsort, ha pedig valamelyik korábbi epizód érdekel, az app segítségével könnyedén visszakeresheted és bármikor megnézheted.

A TV2 zenés showja, a Sztárban sztár szintén a Direct One app felhasználók nagy kedvence. A műsorban magyar könnyűzenei előadók változnak át egy-egy hazai, vagy nemzetközi sztárrá profi maszkmesterek és stylistok segítségével, és persze saját hangjuk és mozdulataik elváltoztatásával. A jó hangulat a műsorvezetőnek, Tillának köszönhetően minden epizódban garantált, a sztárok között pedig feltűnik a Meat Loaf bőrébe bújt Zámbó Krisztián, de olyan előadókkal is találkozhatunk, mint Emilio, Palya Bea vagy Galambos Dorina.

Ha pedig már ismered a legnagyobb magyar csatornák műsorait, érdemes szétnézned a National Geographic, a Direct One csatorna és a Comedy Central kínálatában is, hiszen a Direct One app felhasználói ezekről a csatornákról streamelnek a legszívesebben. Eredj te is a National Geographic-on Egyiptom elveszett kincseinek nyomába, ismerkedj meg a legtitokzatosabb légibalesetekkel, vagy a második világháború titkaival. Vagy válaszd a Direct One csatornát, ahol töretlen népszerűségnek örvend a Bízz bennem című izgalmas sorozatunk, amelyben egy nővér felveszi legjobb barátja, egy sürgősségi orvos személyazonosságát, hazugsága pedig újabb és újabb nehézségek elé állítja. A kedvenc tartalmak közé tartozik a Szélhámos páros című dán drámasorozat, és egy vérbeli thriller-széria, az Ötödik is. De sokan nézik az appban új, februárban indult sorozatunkat, a Szingli bolygót, amely megható vagy éppen meghökkentő, de mindenképpen különleges szerelmi történeteket dolgoz fel.

“Natgeo

Ha pedig jól megmozgatnád a rekeszizmaidat, válaszd a Comedy Centralt! A Direct Now appon a legtöbben Aranyosi Péter Borsodi homályos című önálló estjének részeit nézik, de népszerűek Dombóvári István műsorai is, nem is beszélve a Comedy Club sztárjairól, akik töretlenül szórják a poénokat, legyen szó közéletről, családról vagy akár a fociról.

A Direct Now app nem csak akkor jön jól, ha mobil eszközön néznéd a kedvenc műsoraidat, hanem akkor is, ha egy jó gyerekműsorral lefoglalnád egy kis időre a legkisebbeket. Az appot sok kisgyerekes szülő is használja, hiszen a Nickelodeon és a JimJam is ott van a legnépszerűbb csatornák között. Bizony, egy hosszú autóút alatt, vagy akár egy esős délutánon is jó, ha kéznél van Thomas, a gőzmozdony, Spongya Bob, vagy éppen Bogyó és Babóca.

A Direct Now app segítségével természetesen az előfizetésedhez tartozó prémium csatornák nagy részét is bárhol, bármikor nézheted. Az HBO Max-on kasszasiker filmek, merész történetek és felejthetetlen klasszikusok várnak a Wonder Womantól a Jóbarátokon keresztül a Szolgálólány meséjéig vagy az Aquamanig. A FilmBox csatornák közül négy a Direct Now alkalmazásban is megtalálható, megállítható és visszajátszható, így semmi akadálya, hogy a legjobb hollywoodi akciófilmeket, romantikus filmeket, vígjátékokat és drámákat nézze az egész család. Sőt, a FilmBox prémiumon a legjobb tengerentúli és európai alkotások, elismert rendezők és színészek filmjei közül válogathatsz, ahol és amikor csak szeretnéd. A Direct One appon megtalálható mindkét prémium Cinemax csatornánk tartalma is: sikerfilmek, hollywoodi mozifilmek és saját gyártású, Cinemax sorozatok várnak rád egész nap.

“HBO Max

Ha még nem használod a Direct Now appot, reméljük, kedvet kaptál hozzá, hogy te is kipróbáld. Az appot a legtöbben okostévén használják, de mobilon is nagyon népszerű, és természetesen használhatod számítógépen (weben), tableten és Chromecaston is. Bármelyiket is választod, az app segítségével bárhol, bármikor kényelmesen elérheted és visszanézheted a kedvenc műsoraidat.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot