National Geographic videótár a csomagodban
Vissza a hírekhez

National Geographic videótár a csomagodban

2020. 10. 13.

A National Geographic csatornával kötött együttműködésünknek köszönhetően már elérhető a csatorna videótára: Magyarországon kizárólag nektek, a UPC Direct előfizetőinek. Az exkluzív szolgáltatást a UPC Direct Now applikáción keresztül bárhol, bármikor használhatjátok.

Az új National Geographic videótár színvonalas dokumentumfilmeket, lélegzetelállító képekkel tarkított tudományos sorozatokat kínál nektek mind történelmi, mind aktuális témákban. Ráadásul Magyarországon elsőként kaptok hozzáférést a National Geographic és a National Geographic Wild gyűjteményéhez.

Olyan témák közül válogathattok, mint a természet, űrkutatás, történelem, természettudományok, technológia, természeti katasztrófák, és még sorolhatnánk – a választék kimeríthetetlen. Ráadásul a National Geographic minden hónapban még több izgalmas témakörrel bővíti a skálát, de ezen kívül is több mint 300 műsor közül nyílik lehetőségetek választani.

Kozmosz: Történetek a világegyetemről

Az űrkutatás rajongóinak a National Geographic egy lélegzetelállító sorozatot készített Kozmosz: Történetek a világegyetemről címmel, amely a világegyetem grandiózus voltát mutatja be. Megfejthetitek az univerzum rejtélyeit és még a jövőbe is bepillantást nyerhettek. A Nat Geo nagyszabású, régóta várt sorozata a világegyetem leghatalmasabb és legkisebb dimenziójú tájaira repít el benneteket – korszerű tudományos ismeretekkel és felemelő, transzcendens spirituális élményekkel egyaránt megajándékozva a nézőket.

Cápák

Ha szeretitek a természetet, hamar rabul ejt majd benneteket a Cápákról készült sorozat. A cápák a Föld ősi állatai közé tartoznak: valóságos élő kövületek, melyek már akkor öregnek számítottak, amikor a dinoszauruszok megjelentek. Hosszú fejlődés áll mögöttük, és az évmilliók során az egyes fajok rendkívül különböző utat jártak be.

háborús filmsorozatok

Amennyiben szívesen kutakodtok történelmi titkok után, a Nat Geo készített egy olyan aloldalt, amelyen főleg háborús filmsorozatokat tekinthettek meg. Hitler nagyhatalmi ambícióit alaposan megszenvedte Európa, sőt az egész világ is. A II. világháború véres konfliktusai során katonák és ártatlan civilek milliói haltak meg, váltak földönfutóvá, vagy kerültek haláltáborokba. A Nat Geo izgalmas és méltán népszerű történelmi dokumentumfilmjei archív felvételek, túlélők visszaemlékezései és szakértői magyarázatok segítségével ad választ a sokakat érdeklő kérdésekre.

Légikatasztrófák

A misztikus témák rajongóiról sem feledkezett meg a csatorna. A Légikatasztrófák című sorozat bemutatja az utóbbi évtizedek néhány nagy légi katasztrófájának legizgalmasabb pillanatait, és pilóták, szakértők, valamint szemtanúk segítségével megpróbál választ találni a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre: miért kellett bekövetkeznie ezeknek a tragédiáknak?

Fontos tudni, hogy a UPC Direct Now applikációt UPC Direct előfizetőként ingyenesen letölthetitek, melyen keresztül akár 50 csatornát is elérhettek online. Az alkalmazás segítségével bárhol, bármikor, akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön is nézhettek. Az újraindítás funkcióval elölről nézhetitek a kedvenc műsoraitokat, az újrajátszás funkcióval pedig lehetőségetek nyílik az elszalasztott műsorok újbóli lejátszására, így soha nem maradtok le kedvenc programotokról a rohanó hétköznapokon sem.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot