Mire használható a TV-modul
Vissza a hírekhez

Mire használható a TV-modul?

2022. 11. 02.

A televíziózás az elmúlt évtizedekben hatalmas fejlődésen ment keresztül. Míg a kilencvenes években egyedül a távirányító tette kényelmesebbé az életünket, ma már rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésünkre, ami nemcsak komfortossá, de személyessé is teszi a tévézés élményét.

tv-modul

Ilyen például a TV-modul is, ami egyszerűbbé, kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a műholdas televíziózást. És hogy hogyan? Cikkünkből mindent megtudhatsz a TV-modul mibenlétéről, és arról, hogy neked miért van szükséged egy ilyen praktikus kis kütyüre!

Műholdas tévézés egyszerűen

A műholdas tévézéstől sokan riadnak meg a bonyolult beszereléssel, a parabola antenna telepítéssel járó teendők miatt. Egyes meglévő műholdas előfizetések esetén azonban elég lehet egy TV-modul, ezért egyáltalán nem kell aggódnod ilyenek miatt. Nálunk többféle műholdas csomag közül is választhatsz, az igényeidnek megfelelőhöz pedig futárral szállítjuk ki neked a kért eszközt. Ha pedig szükséges a parabola antenna átállítása, ahhoz videós formában segítséget is nyújtunk.

Ha szeretnéd, profi szerelőink be is üzemelik neked a szolgáltatást. Ezzel a lehetőséggel érdemes élni abban az esetben, ha még nincs parabola antennád.

Meglévő műholdas előfizetés esetén azonban elég egy okoskártyával működő TV-modult kérned, amire lecseréled a boxodat, és szerelési költség nélkül azonnal tévézhetsz. Nincs szükség műholdvevő beállítására, újrakábelezésre és semmilyen kényelmetlen telepítési megoldásra. És hogy mindez hogyan lehetséges?

Hogyan működik a TV-modul?

Nem varázslat, nem csalás és nem ámítás: A TV-modul egy olyan eszköz, amelyet DVB-S tuneres, CI+ modul fogadására alkalmas TV-kkel használhatsz. Kiváltja a mediaboxot, így a csatornákat a tévékészüléken közvetlenül, annak távirányítójával váltogathatod.

Elég hozzá egy smart kártya, amit a TV-modulba illesztesz, majd a modult a televízió „Common Interface” nyílásába helyezed (ami általában a készülék oldalán található). Ezután az előfizetésedbe tartozó valamennyi csomag elérhetővé válik a számodra.

A TV-modul két nagy előnye tehát, hogy gyorsan és egyszerűen telepíthető, valamint nem foglalja a helyet feleslegesen a lakásban. Egy rendkívül hasznos eszköz, amelynek a segítségével megspórolhatsz egy távirányítót, hiszen lehetővé teszi, hogy mindent a televízión keresztül irányíthass.

Miért érdemes a Direct One műholdas szolgáltatását választanod?

Abban az esetben, ha a Direct One műholdas szolgáltatása mellett döntesz, akár 119 műholdas TV-csatornát nézhetsz, melyek közül 21 HD minőségű. 84 online is elérhető, amiből 33 újraindítható és visszajátszható annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről, és akkor és ott nézhesd kedvenc műsoraidat, amikor és ahol csak szeretnéd.

Sőt, a csomagtól függően 1 vagy 2 hónapig ajándék HBO Max hozzáférés, HBO és FilmBox csatornák is járnak az előfizetésed mellé, az elektronikus számlázás és befizetés segítségével pedig még a havidíjon is spórolhatsz!

A szerződéskötést követően már néhány percen belül használhatod a Direct Now alkalmazást is, ha a megrendelés során aktiváltad a My Direct One fiókodat. Az alkalmazásban azonnal nézheted a csatornákat, és a videótár tartalmai közül is válogathatsz.

Akinek pedig szükséges a parabola antenna átállítása, ebben a videóban talál segítséget, ha más szolgáltatóról váltana Direct One-ra.

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot