A legjobb választás idén ősszel a sportrajongók számára
Vissza a hírekhez

Miért a Direct One a legjobb választás idén ősszel a sportrajongók számára?

2023. 10. 14.

Az ősz mindig izgalmas időszak a sportrajongók számára, tele érdekes mérkőzésekkel és lenyűgöző sporteseményekkel. Mostantól azonban még izgalmasabbá válik az őszi szezon, hiszen a közelmúltban újabb sportcsatornával bővült a Direct One kínálata.

Augusztus vége óta a Sport2 HD verziójának köszönhetően a legjobb minőségben izgulhatjuk végig a fontos mérkőzéseket. De melyek azok az események, amelyek miatt érdemes lesz ősszel a Direct One-t választani? Most ezt is megmutatjuk!

Új sportcsatorna a Direct One kínálatában: nézd a legjobb minőségben a meccseket!

sport a direct one-on

Az idei ősz minden sportrajongó számára jól indult, hiszen nyár végén került be a Direct One kínálatába a Sport2 HD verziója. A csatornán szinte minden fontos sportesemény követhető, többek közt a férfi és női kézilabda bajnokok ligája mérkőzések, az UEFA bajnokok ligája, vagy épp a legizgalmasabb póker, darts és baseball meccsek. Ráadásul a Sport2 HD műsorán a legfrissebb sporthíreket is követhetjük, ez azt jelenti, hogy mindig naprakészek lehetünk kedvenc csapatunk, sportolóink eredményeit illetően.

Mostantól tehát a Direct One előfizetői nem maradnak le a legjelentősebb sporteseményekről, és a legjobb minőségben élvezhetik azokat. Ha szeretnénk mindig képben lenni az aktuális mérkőzéseket illetően, érdemes a Direct One sporthub oldalt használni, ami segít a navigációban, és ahol minden fontos dátumot egy helyen találhatunk.

A legjelentősebb sportesemények, amiket idén ősszel nem szabad kihagyni

Az idei ősz a sportrajongók számára rengeteg izgalmas eseményt tartogat. Október 12-től indul a Labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezője, mely igazán nagy tétet jelent minden csapat számára. A hónapban két alkalommal is izgulhatunk a magyar csapatért, akik 14-én a szerbek, 17-én pedig a litvánok ellen fognak pályára lépni.

Október 7. és 21. között kerül megrendezésre Tel-Avivban a Vízilabda Európa-bajnokság, ahol szintén izgulhatunk a magyar csapatért. A sebesség szerelmesei pedig csak októberben három nagydíjat szurkolhatnak végig. Október 8-án startol a Katari Nagydíj, október 22-én jön az USA Nagydíj, a hónapot pedig 29-én a Mexikói Nagydíj zárja. November 5-én a Forma-1 a Brazil Nagydíjjal folytatódik.

A Direct One elhozza neked a legizgalmasabb pillanatokat

Összességében elmondható, hogy idén ősszel érdemes lesz ránézni a Direct One sporthubra, hiszen rengeteg sportesemény közül válogathatunk, ami garantálja, hogy ebben a szezonban semunatkozunk majd.

Ha pedig a legfontosabb meccset nem tudod élőben nézni, akkor sem kell aggódnod. A Direct One videótára lehetővé teszi számodra, hogy a legjobb sporteseményeket és a legizgalmasabb pillanatokat bárhol, bármikor újra nézhesd. Akár egyedül, akár a barátaid, szeretteid társaságában!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot