Mese- és filmözön a Direct Now appban
Vissza a hírekhez

Mese- és filmözön a Direct Now appban

2021. 03. 16.

Tavasszal is folytatódik a zsongás a Direct One háza táján. A januárban bevezetett új csatornák ráadásaként március második felében újabb tartalmakkal lepünk meg benneteket a Direct Now applikációban: az eddigi NatGeo videótár mellett már az AMC, a JimJam illetve a Minimax közkedvelt sorozatai is elérhetőek lesznek számotokra.

Húsvéthoz közeledve a Direct One nyuszija sem tétlenkedik – kisebbeknek és nagyobbaknak is kedveskedik, hiszen a Direct Now applikációnkban újabb VOD tartalmak érkeztek. Március közepétől már elérhetőek a Minimax illetve a JimJam népszerű rajzfilmsorozatainak egyes epizódjai. Bár a VOD-ben megtekinthető epizódok száma korlátozott, az elérhető részek időről időre frissülnek az appban, ezért érdemes rendszeresen rápillantani a videótárra.

JimJam Oswald

A JimJam jóvoltából a legkisebbek összebarátkozhatnak Oswalddal, a kék színű polippal. A mesesorozat a kedves kopoltyús és házi kedvence, Weenie kutyus kalandjait követi nyomon. Oswald és barátai számtalan mulatságos helyzetbe keverednek Nagyváros izgalmakkal teli utcáin. Egészen március 31-ig megtekinthető a sorozat első évadjának minden epizódja, áprilisban pedig új részek érkeznek.

De a család apraja a csatorna még oly sok jól ismert mesehősével is találkozhat, hiszen az applikációban elérhetőek lesznek a Thomas, a gőzmozdony; Bob, a mester; Roary, a versenyautó; Angelina Balerina és még sok más rajzfilm egyes epizódjai egészen május végéig. A gyerekek bármikor megnézhetik az elérhető részeket ráadásul annyiszor, ahányszor csak akarják, sőt, júniusban újakat is találnak majd.

A Minimax 3 rajzfilmsorozatot hozott a videótárba, melynek 1-1 évadja egészen május végéig elérhető, júniusban pedig új évadok kerülnek feltöltésre. A gyerkőcök jól ismert cimborái ők is.

Sam, a tűzoltó

Sam, a tűzoltó

Sam, a tűzoltó vadonatúj kalandokba keveredik állandó kollégáival, Pennyvel, Elvisszel és Steele-lel, valamint új munkaerő is érkezik a csapatba: Arnold és Ellie. A tűzoltóságot is eléri a modernizáció, és a tűzoltóknak a legújabb tűzvédelmi berendezéseket kell használniuk, ráadásul egy vadonatúj állatmentő járművet is beszereznek, így sok a tanulnivaló. A bajkeverő Norman Price sem tétlenkedik, továbbra is csak a rosszban sántikál, így Sam és csapata egy percig nem unatkozik!

Gofri, a csodakutya

Gofri, a csodakutya

Amikor a Brooklyn-Bells család új házba költözik, még nem is sejtik, hogy abban egy apró, zsemleszínű kutya rejtőzik. Ő Gofri, a bájos kis eb, aki hamar becsóválja magát a család szívébe. Az új házzal és az újdonsült házikedvenccel számos kaland veszi kezdetét. Gofri régóta dédelgetett vágya, hogy összebarátkozzon a szomszéd macskájával és persze a szomszéddal. Hogy megszerettesse magát, Gofrinak minden bűbáját be kell vetnie, s a végén még az is kiderül róla, hogy tud beszélni…

Állati küldetés

Állati küldetés

Csatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás!  Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon! Minden kaland az állatok életét és soha nem látott pillanatokat mutat be az élővilágból. A történeteket rejtély és hangos nevetés kíséri.

NOS4A2

A keményebb műfaj kedvelőiről sem feledkeztünk meg, hiszen az AMC egyik amerikai thriller sorozatának, a NOS4A2 2. évadjának az összes epizódja is megtalálható az applikációban egészen április 8-ig.

Nyolc évvel az első évad eseményei után Vic McQueen (Ashleigh Cummings) eltökéltebb, mint valaha. El akarja pusztítani Charlie Manxet (Zachary Quinto). Charlie, miután megtapasztalja saját halandóságát, kétségbeesetten próbál bosszút állni Vicen, ám ezúttal arra a személyre irányítja a bosszúját, aki Vic számára a legfontosabb - a nyolcéves fiára, Wayne-re. A Wayne-ért folytatott küzdelemben mindketten kénytelenek szembenézni a múltban meghozott hibás döntéseikkel és arra kényszerülnek, hogy meghatározzák, kik ők és hol a helyük ebben az új világban.

A Direct Now alkalmazással továbbra is bárhol és bármikor élvezhetitek kedvenc tartalmaitokat családtagjaitokkal közösen, hiszen az applikációval egyidejűleg 5 különböző eszközön követhettek akár 5 különböző élő televízióadást, sőt beállíthattok interaktív műsor-emlékeztetőt is, így soha nem maradtok le a kedvencetekről. 21. századi elvárásoknak megfelelően ma már a tévé igazodik hozzátok, hiszen bizonyos műsorok 7 napig is visszajátszhatóak és újraindíthatóak. Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön akár útközben is mozizhattok, ugyanis 91 lineáris csatorna programkínálatát érhetitek el az app segítségével. A Direct Now applikáció változatlanul megtalálható a Samsung, LG, Panasonic okostévéin, valamint olyan népszerű márkák okos-tévékészülékein is, mint a Sony vagy a Philips. Az app elérhető a content store-okban, valamint letölthetitek a Google Play-ről, és az App Store-ból is.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot