Megújulunk: a UPC Direct mostantól Direct One
Vissza a hírekhez

Megújulunk: a UPC Direct mostantól Direct One

2021. 01. 28.

Örömteli hírrel köszönthetjük az új évet, ugyanis mérföldkőhöz érkeztünk: február 1-től már nem ér a régi nevünk, mert Direct One néven folytatjuk működésünket. Bár a nevünk új, a változatos csatornakínálat illetve az innovatív online TV szolgáltatásunk, valamint a telefonon, tableten és smart TV-n széles körben elérhető Direct Now applikáció is marad a régi.

Direct One a családnak

Új év, új név, de a rengeteg élmény változatlan. Igényeiteket szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, azonban a népszerű, megszokott elemeken nem változtatunk. Marad a széles csatornakínálat, a prémium mozicsatornák és az online TV szolgáltatás, amellyel a kedvenc műsoraitokat, filmjeiteket bármikor megtekinthetitek, újranézhetitek és visszajátszhatjátok, valamint extra videós tartalmaink, mint például a NatGeo videótár, is hozzáférhetőek maradnak számotokra.

Fokozatos lesz a márkaváltás

Február során online felületeink fokozatosan átalakulnak és a felhasználókat automatikusan átirányítjuk az új felületekre. A névváltozásnak köszönhetően a weboldal directone.hu, a My UPC Direct online ügyfélportál My Direct One, a UPC Direct Now applikáció pedig Direct Now elnevezés alatt fut tovább a már megszokott funkciókkal. Facebook oldalunkat is átnevezzük, és az új, Direct One néven találhatjátok majd meg a közösségi média felületén.

Mivel  az arculatváltást több lépcsőben valósítjuk meg, így a februárt követő időszakban folyamatosan tűnik el a UPC Direct márkanév és májustól már csak Direct One néven leszünk jelen az országban.

A változás nem érinti a csatornakínálatot, az ügyfélszerződéseket, a számlázás és az ügyintézés folyamatát, valamint a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége is változatlan marad.

Honnan is indult a Direct One, leánykori nevén UPC Direct? 

Cégünk 2000-ben indult el hazánkban, mint az ország első műholdas szolgáltatója, anyavállalatunk korábban ugyanaz a Liberty Global volt, mint a UPC Magyarországnak. 2010 óta viszont a UPC Magyarországtól független vállalatként vagyunk jelen a magyar piacon. Míg 2019-ben a UPC Magyarországot a Vodafone vásárolta fel, új tulajdonosunk az M7 Group lett, mely Európa legnagyobb műholdas- és IP televízió szolgáltatója. A cégcsoport székhelye a műholdas szolgáltatások fellegvárában, Luxemburgban van. 2020 óta egy újabb akvizíciónak köszönhetően az M7 Group, így cégünk is az erős tartalomgyártás-fókuszú és televíziószolgáltató Canal+ Csoport részeként szolgáltat tovább.

Digitális jövő a Direct One berkein belül is

De nem álltunk meg a műholdas televíziós szolgáltatásnál, hanem követve a fogyasztói igényeket az online tévézés területén is megvetettük a lábunkat. Ezért született meg az online TV felület és a UPC Direct Now applikáció.

Direct Now Online TV

Az applikáció is átesett a keresztségen, ám a közkedvelt funkciói nem változtak.

Az új nevén Direct Now alkalmazással továbbra is bárhol és bármikor élvezhetitek kedvenc tartalmaitokat családtagjaitokkal közösen, hiszen az applikációval egyidejűleg 5 különböző eszközön követhettek akár 5 különböző élő televízióadást, sőt beállíthattok interaktív műsor-emlékeztetőt is, így soha nem maradtok le a kedvencetekről. 21. századi elvárásoknak megfelelően ma már a tévé igazodik hozzátok, hiszen bizonyos műsorok 7 napig is visszajátszhatóak és újraindíthatóak. Az elérhető tartalmakat tovább színesíti a jelenleg kizárólag számotokra elérhető NatGeo videótár is. Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön akár útközben is mozizhattok, ugyanis 91 lineáris csatorna programkínálatát érhetitek el az app segítségével. A Direct Now applikáció változatlanul megtalálható a Samsung, LG, Panasonic okostévéin, valamint olyan népszerű márkák okos-tévékészülékein is, mint a Sony vagy a Philips. Az app elérhető a content store-okban, valamint letölthetitek a Google Play-ről, és az App Store-ból is.

Direct One TV fiataloknak

2021-ben is érdemes lesz követni bennünket, hiszen a hátterünkben álló, mintegy 3 kontinensen jelenlevő Canal+ Group televíziós- és filmprodukciós cég az egyik legmeghatározóbb szereplő a tartalomgyártás területén. A cégcsoport nem csupán több mint 20 milliós előfizetői bázissal rendelkezik, de a berkeibe tartozó Studiocanal Európa egyik vezető filmgyártó és terjesztő cége, mely több mint 60 országból 6000 címet meghaladó videótárral rendelkezik.    

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot