Március 18-tól a Boomerangból Cartoonito csatorna lesz
Vissza a hírekhez

Március 18-tól a Boomerangból Cartoonito csatorna lesz

2023. 03. 16.

Család-és gyerekbarát történetek, szerethető karakterek, rengeteg humor, a Warner Bros ikonikus klasszikusai és vadonatúj sorozatok láthatók a Cartoonito-n, a kisgyerekeket megcélzó lineráis csatornán.

cartoonito direct one

A Cartoonito – amely a Boomerang csatornát váltja fel – 2023. március 18-tól lineáris TV-csatornaként kínál látványos, modern óvodai szórakoztató tartalmat. A csatorna indulásával a Warner Bros. Discovery elsősorban a 4 és 6 év közötti gyerekek és a családok szórakoztatása mellett kötelezte el magát. A lebilincselő és kulturális szempontból releváns történetmeséléssel a Cartoonito – bohém, vicces módon – arra ösztönzi őket, hogy tanuljanak, nevessenek és fejlesszék képzelőerejüket, kreativitásukat.

 

A Warner Bros. Discovery néhány legendás franchise-ját újragondolva az óvodásoknak megfelelő spinoffokkal rukkol elő: az új eredeti gyártású Batwheels-szel, amely az Egyesül Államokban jelenleg a legnézettebb Cartoonito-sorozat, a Tapsi Hapsi brigádjával, a Lucas, a pókkal és Thomas és barátaival és sok újdonsággal. A kreativitás, a csapatmunka és az elfogadás szellemében összállított műsorpalettával a Cartoonito célja, hogy támogassa a gyerekek egyediségét és egyéniségét, és arra ösztönözze őket, hogy empátiával, tisztelettel és méltányosan bánjanak másokkal.

 

Vanessa Brookman, a Warner Bros. Discovery gyerekek és családi csatornákért felelős alelnöke Így nyilatkozott:

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy abban az évben, amikor a Warner Bros. fennállásának 100. évfordulóját ünnepeljük, kimutatjuk elkötelezettségünket legfiatalabb közönségünk iránt azzal, hogy elindítjuk a Cartoonito óvodai csatornánkat szerte az EMEA-ban. Az egyéniséget és az eredetiséget ünneplő Cartoonito biztonságos teret kínál, ahol a gyerekek és családjaik nevethetnek és tanulhatnak szeretett karakteik mellett. Izgatottan várjuk, hogy ybemutatassuk  erederi gyártású tartalmaink új generációját a Warner Bros. Discovery ikonikus brandjeinek világában a rajongók kedvenc Batwheels és a Tapsi Hapsi brigádja franchise-ok modern óvodai adaptációival.”

 

A csatornán olyan szuper tartalmakat nézhetnek a kicsik, mint a Batwheels, Tapsi Hapsi brigádja, Thomas és barátai, Lucas, a pók és még sok más újdonság.

 

Batwheels – A Warner Bros. Animation saját sorozata, az első óvodaásoknak készült DC sorozat, amely lendületes, élénk CGI-animációt kínál a fiatal nézőknek. A kicsik és családjaik egy csodálatos szuperjármű csapattal utaznak majd együtt – Bam (a Batmobil), Bibi (a Batgirl Cycle), Redbird (Robin versenyautója), Buff (a denevér teherautó) és Batwing (a denevér) repülőgép) – miközben segítenek Batmannek, Batgirlnek és Robinnak biztonságban tudni Gotham City utcáit. Akár a Zoom Légiójával, akár Gotham City egyik hírhedt szupergonoszával néz szembe, a Batwheels hihetetlen kütyükkel és kreatív csapatmunkával mindig megmenti a helyzetet.

bathwheels

Tapsi Hapsi brigádja – A Warner Bros. Animation által készített új óvodás sorozat az első a maga nemében a Bolondos dallamok történetében, amely ötvözi az ikonikus karakterek vagányságát, humorát  egy modern, gyerekközpontú edukációs vetülettel, amely előmozdítja a gyerekek érdeklődését építés és tervezés iránt, valamint segít az óvodásoknak alapvető készségek fejlesztésében – beleértve az önkifejezést, a problémamegoldást, az együttműködést, a kommunikációt, a tudományos és logikus gondolkodást. A sorozatban Tapsi hapsi és Lola a Bolondos dallamok építőcsapatának irányítói, akik Dodó kacsábóll, Cucu malacból, Csőrikéből és több ismerős Bolondos dallamok szereplőből állnak. A csapat együtt segít looneyburgi polgártársaiknak fura építési projektekben. Akár egy izgalmas új versenypályát építenek, akár egy nem mindennapi fagylaltkelyhet készítenek, a Looney Builders számára egyetlen munka sem túl nagy kihívás, amikor csapatként dolgoznak, és a szuper-bolondos szerszámaikat és a szuperszónikus járműveiket használják.

tapsi hapsi

 

Lucas, a pók - A Fresh TV új CGI-animációs műsora a WexWorks Media-val és a nemzetközi terjesztést vezető CAKE-kel együttműködve, amely egy YouTube-slágeren alapul, és amely egy elbűvölő fiatal pók kalandjait követi nyomon, miközben ő és barátai megpróbálnak eligazodni a nagy világban.

Lucas a pók

 

 

A Cartoonitoról

A WarnerMedia Discovery csoport Cartoonito csatornája mindenki számára vonzó, izgalmas választékot kínál humorból és kalandokból egyaránt. A műsorok a közönséghez közelálló témákkal: a humorral, a barátsággal, a képzelőerővel, a pörgős cselekményekkel és kalandokkal foglalkoznak. A Cartoon Network elsődleges célcsoportja a 6 és 12 év közötti gyerekek, és a csatorna célja, hogy a szórakoztató és világszerte sikeres tartalmakkal a gyerekeket saját egyéniségük kibontakoztatására bátorítsa. A műsorválasztékban nagy sikerű animációs vígjátékok, mint a „Gumball csodálatos világa”, a „Medvetesók”, a „Vadócok”, a „Bűbájtábor” és a „Victor és Valentino”, valamint izgalmas, akciódús kalandműsorok, mint a „Steven Universe”, a „Pindúr pandúrok”, a „Ben 10” és a „Tini titánok, harcra fel!” láthatóak. A világszerte fogható csatorna 1992-ben indult, Magyarországon 1993 óta látható. A Cartoon Network tartalmai díjnyertes honlapján, valamint játékokban, video-on-demand szolgáltatásban, mobilplatformon és különböző licencek és termékek formájában is elérhetőek. A Cartoon Network tulajdonosa a WarnerMedia, amely az AT&T vállalat tagja.

A Warner Bros. Animationről

A Warner Bros. Animation (WBA) a világ egyik vezető animációsfilm-gyártó cége, amely a nemzetközi piacra és többféle platformra gyárt animációs sorozatokat. A WBA készíti a Justice League Action, a Tini titánok, harcra fel!, a DC Super Hero Girls és a Csoda Kitty sorozatokat a Cartoon Network számára, a Csak lazán, Scooby-Doo!, a Nyuszipoly, a Dorothy Óz földjén, A Tom és Jerry-show, az Új bolondos dallamok és a Flúgos futam sorozatokat a Boomerang számára, a Mike Tyson Mysteries-t az Adult Swim csatornának, a Green Eggs and Hamet a Netflixnek, valamint a Harley Quinn-sorozatot és Az igazság ifjú ligáját a DC digitális platformjaira.

A WBA kezel olyan világhírű rajzfilmkönyvtárakat, mint a DC Comics, a Hanna-Barbera, az MGM és a Warner Bros. animációs könyvtára. A Warner Bros. Animation a sorozatok mellett nagy sikerű animációs filmeket is készít (köztük a DC-univerzum animációs filmjeit) DVD-re, Blu-rayre és VOD-platformokra. A WBA az egyik legsikeresebb animációstúdió a maga 6 Oscar-díjával, 35 Emmy-díjjal, 20 Annie-díjával és számos egyéb elismeréssel.

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot