LG és Android okostévéken is elérhető a UPC Direct Now!
Vissza a hírekhez

LG és Android okostévéken is elérhető a UPC Direct Now!

2020. 11. 23.

LG illetve Android okostévé tulajdonos vagy? Akkor bonthatod is a pezsgőt, mert mostantól  már ezeken a készülékeken is elérhető a UPC Direct Now alkalmazás akár 82 csatornával.

Az appot könnyen letöltheted az LG Content Store-ból, Android tévékre pedig a Google Play-ből. Telepítést és regisztrációt követően, előfizetőként, a felületen történő bejelentkezés után máris használhatjátok a szolgáltatást. Az LG TV-k esetében ráadásul az applikáció alapértelmezettként megjelenik a letöltött appok között a 4. helyen, így azt keresnie sem kell az LG TV tulajdonosoknak.

UPC Direct Now Live screen

Ha esetleg még nem vagy előfizető, és te is szeretnéd nézni okostévéden a műsorainkat, akkor gyorsan és kényelmesen csatlakozhatsz a Smart TV app segítségével. Egyszerűen töltsd le az appot, kattints a Feliratkozás gombra, majd az utasításokat követve könnyedén befejezheted a regisztrációt. Ezt követően azonnal használhatod is a UPC Direct Now appot, elmerülhetsz a 82 online csatorna kínálatában.

Az alkalmazást - mely iOS és Android operációs rendszereken fut, - további okoseszközökre is letölthetitek. Így egyetlen hozzáféréssel akár 5 különböző műsort követhettek, 5 különböző eszközön.

A szolgáltatás igénybevételéhez internethozzáférés szükséges, ezért ha valamilyen okból kifolyólag -  hagyományos értelemben véve - nincs lehetőségetek tévét nézni, akkor is bőven válogathattok az online csatornák műsorai közül.

UPC Direct Now schedule screen

Az alkalmazás felülete egyszerű, könnyen kezelhető. Több felhasználót is létrehozhattok, így családtagjaitok számára eltérő jogosultságokat és megnézhető tartalmakat állíthattok be – életkoruknak megfelelően.

Az app kényelmi funkciói közé tartozik a visszajátszás és újraindítás. Használatukkal egyes műsorok 7 napig visszajátszhatóak, illetve az élő adások újraindíthatóak, így soha nem maradtok le kedvenc műsorotokról. A műsorújságban könyvjelzők segítségével kijelölhetitek a később megnézendő programokat, ezeket a rendszer listába gyűjti és külön oldalon tárolja.

Azért, hogy mindig legyen mit nézni, ez év végén csatornabővítésre is sor került: ez online TV esetében extra 31 csatornát jelent – így a korábbi 51 csatorna helyett most már 82 csatorna műsorát követhetitek az applikáció segítségével.

Kedvezve a dokumentumfilmek szerelmeseinek, Magyarországon először, és jelenleg egyedüliként, a nekten, a UPC Direct Now felhasználóknak vált elérhetővé a közel 400 videóból és 35 kategóriából álló NatGeo videótárát: tudomány, természettudomány, technológia, kultúra, kaland, történelem, témakörökben.

Magyarországon ezidáig a UPC Direct Now app Samsung, Panasonic és Vestel International cég által gyártott, és a UPC Direct honlapján meghatározott évjáratokban gyártott okostévéken volt elérhető, mely lista az LG és Android TV-kkel bővült novemberben.

Szeretnéd tudni, hogy a te okostévéden is működik-e az app? Az alábbi listából megtudhatod:

  • Samsung: 2016-os gyártási évtől,
  • LG: 2015-ös gyártástól, WebOs 3.0 vagy újabb verzióval, illetve WebOS 3.7-től GIP Mode Supporttal,
  • Toshiba, Medion, Hitachi, Nabo, Telefunken, JVC, (Vestel): 2018-as gyártási évtől,
  • Sony, Philips, Nvidia Shield, Xiaomi Mi Box (Android TV, Android v7 verziótól),
  • Panasonic: 2018-as gyártási évtől, 2019-től OpApp Supporttal.

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot