Már a Nickelodeon és a Comedy Central is a videótárban
Vissza a hírekhez

A Nickelodeon és a Comedy Central is a videótárban!

2021. 06. 03.

Idén a nyári csobbanás után esténként még több tartalomból tudtok válogatni, mert  újabb műsorokkal bővítettük a Direct Now videótár választékát. 2021. június elejétől már a Nickelodeon és a Comedy Central tartalmai is elérhetők számotokra.

Tévézz online

Igyekszünk lépést tartani a legújabb trendekkel, ezért született meg a Direct Now online TV szolgáltatásunk és alkalmazásunk. Digitális szolgáltatásunkkal kedvenc műsoraitokat akár a kertben vagy a Balaton partjáról is megnézhetitek, mivel az applikációt letölthetitek okostelefonra, tabletre illetve laptopon böngészőben megnyitva is használhatjátok. Sőt akár okostévétekre is letölthetitek a content store-ból, így ha nincs kedvetek kimozdulni otthonról, akkor is eléritek kedvenceiteket az online TV felületen. Nem maradtok le a várva várt premierekről sem, mert számos csatorna műsorai újranézhetőek és visszajátszhatók.

Mindig megújuló tartalmak a Direct Now videótárban

A Direct Now applikációban található videótárban extra videós tartalmakhoz is hozzáférhettek. Az itt  megtalálható műsorokat akár többször is megnézhetitek egymás után. Ráadásul az elérhető kínálat egy része minden hónapban megújul.

Tavasz óta a National Geographic színvonalas dokumentumfilmjei mellett megtalálhatjátok az AMC izgalmas sorozatait, illetve a legkisebbek a Minimax és a JimJam mesefilmjeit nézhetik naphosszat az videótárban újra és újra. Idén nyáron pedig a kínálat tovább bővül.

Nickelodeon és Comedy Central érkezik a videótárba

Azzal a szuper hírrel szolgálhatunk, hogy június elejétől további két csatorna a Nickelodeon és a Comedy Central tartalmai érkeztek a Direct Now videótárába.

Comedy Central

A Nickelodeon kínálatában a legkisebb korosztályt tanulásra és gondolkodásra ösztönző Szuper Szárny és Umozoomi csapat mellett az iskolásoknak is szórakozást nyújtó Tini Ninja Teknőcök felemelkedése, SpongyaBob Kockanadrág és a Tündéri keresztszülők is elérhető. Az élő szereplős műsorok terén többek között a világot meghódító Big Time Rush-t és a V, mint Viktóriát nézhetitek.

Humor vonalon a Comedy Centralról ismert New York-i lányok mindennapjait követő Broad City-t, a felnőtt animációs rajzfilmek szerelmeseinek a Furcsa Amcsik és a Firka Villa sorozatokat ajánljuk. Továbbá elérhető Amy Schumer  világhírű komika vígjáték sorozata Amynek áll a világ címmel, mely biztosítja a folyamatos jókedvet a nappalitokban.

Íme egy kis ízelítő a kínálatból:

A Tini Ninja Teknőcök felemelkedése - Nickelodeon

Akcióra fel! A Tini Ninja Teknőcök visszatértek, elképesztő új erőkkel és kütyükkel! Tarts Rafival, Leoval, Donival és Mikivel, amint új fegyvereikkel elpáholják a mutánsokat és felfedeznek egy Rejtett Várost New York alatt. Kavabunga!

TiniNindzsaTeknocok

SpongyaBob KockaNadrág - Nickelodeon

A SpongyaBob Kockandarág rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át.

Spongya Bob

Szuper Szárny - Nickelodeon

A Szuper szárny egy kalandos rajzfilmsorozat óvodások számára, ami egy csapat lelkes kismadár életét követi a Szuper szárny akadémián.

SzuperSzarny

Tündéri keresztszülők - Nickelodeon

Őrült bébiszitter... Furcsa szülők... Uncsi videójátékok. Mit tehet ilyen környezetben egy tízéves gyerkőc? Timmy Turner mindenesetre a varázslatos, de kissé zavart Tündéri keresztszülőkhöz fordul segítségért.

TunderiKeresztszulok

Broad City - Comedy Central

Broad City két New York-i nő mindennapjait követi, akik a legkisebb hétköznapi eseményeket hisztérikussá és idegesítővé tudják tenni minden egyes alkalommal.

BroadCity

Amynek áll a világ - Comedy Central

Szókimondó stand-up comedy, sketch comedy és talkshow Amy Schumer szereplésével, műsorvezetésével.

Az említett sorozatok mellett számos ismert és szórakoztató műsor is megtalálható a videótárban a két csatorna kínálatából.

AmynekAllVilag

Még nem töltötted le a Direct Now alkalmazást?

Ne feledd, előfizetőinknek a Direct Now app ingyenesen elérhető. Ha még nem töltötted. le, akkor ne habozz, szerezd be az okoskészülékeiden elérhető alklamazásboltól.

További információ a www.directone.hu oldalon és a Direct One Facebook oldalán érhető el.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot