Legnépszerűbb közösségi média tartalmaink
Vissza a hírekhez

Legnépszerűbb közösségi média tartalmaink

2022. 03. 02.

Talán már te is ráklikkeltél a Facebook vagy Instagram oldalunkra, és reméljük, követed is a Direct One-t! Nem csak itt, a honlapunkon, hanem a közösségi médiában is igyekszünk megosztani veled minden, a műsorainkkal kapcsolatos izgalmas információt, sőt, időről időre nyereményjátékokkal is várunk! Már 43 ezren követnek bennünket a Facebookon, és az elmúlt időszakban néhány bejegyzésünk különösen népszerű volt a közösségi médiában. Arra gondoltunk, hogy megosztjuk veled, mire voltak a legtöbben kíváncsiak az oldalainkon, hátha te is kedvet kapsz ahhoz, hogy új programokba nézz bele az online vagy műholdas tévénken. Össze is gyűjtöttük egy csokorba a legizgalmasabb híreket, filmeket és sorozatokat, mert biztosak vagyunk benne, hogy neked is megtetszik közülük néhány!

Rögtön kezdjük is az egyik legnépszerűbb – és egyben legviccesebb – posztunkkal, ami nem más, mint Szirmai Gergely #DirectOneSpecial videója. Az ismert magyar videoblogger és filmkritikus le is rántja a leplet az Ötödik című sorozatunkról – meg nem is… Hiszen ebben a történetben akkor is marad még bőven izgalom, ha rájössz egy-két rejtélyre. Ahogy Gergő is mondja: "egy extra emberrablási szál, két külön gyilkossági ügy, három hátsó szándék, négy szerelmi ötszög"! És ez még csak kezdet… Bár az Ötödik fináléja már látható volt a Direct One csatornán, ha kíváncsi vagy, hogy hogyan kerül egy kegyetlen gyilkosság színhelyére egy eltűnt és meggyilkolt kisfiú DNS-e, bárhol, bármikor belekezdhetsz a sorozatba a Direct Now applikációval videotárban!

Legalább ilyen népszerű a franciák Kártyaváraként elhíresült, Canal+ gyártású politikai thriller, a Baron Noir! A siker és az erkölcs ebben az izgalmas sorozatban sem jár együtt, ha politikáról van szó. Nem csoda, hogy a legutóbbi, minden eddiginél csavarosabb évadzáró epizód a Direct One nézőit is rabul ejtette, és neked sem fog csalódást okozni, ha a műfaj szerelmesei közé tartozol!

Ha pedig olyan műsort választanál, amin egy igazán jót lehet nevetni, akkor itt az idő, hogy megtudd, mennyire lehet hedonista egy újrahasznosított édesapa. Bolond lyukból bolond szél fúj, és erre ékes példa a félegyházi humorista, Csenki Attila önálló műsora, amit neked is látnod kell! Bizony senki nem érzi át jobban a 40-es férfilét nehézségeit, mint ő… Ha szeretnéd megtornáztatni a rekeszizmaidat, és nem áll tőled messze az (ön)irónia, akkor a Comedy Centralon futó, Az újrahasznosított férfi című műsort neked találták ki. Vétek lenne kihagyni!

Ha pedig egy jó kis reality mellett esik jól a lazítás, rögtön három program ötletünk is van. A mondás úgy tartja, hogy a focihoz és a gyerekneveléshez mindenki ért, de miért ne tökéletesítenéd szülői vénád – vagy egyszerűen csak szörnyülködnél más szülők csetlésén-botlásán? Elég, ha egyszer belenézel a Háromnapos dada című műsorba a CBS Reality csatornán, és garantáltan függővé válsz! Ha pedig nagy kutya- és állatrajongó vagy, akkor neked találták ki a Rossz kutya! és az Állati gyűjtögetők című műsorokat. Az előbbi az ebnevelés fortélyaiba avat be, míg az utóbbiban olyan emberek életét ismerheted meg, akik bizony több állatot fogadtak örökbe a kelleténél, ami természetesen végtelen bonyodalommal jár.

Bár a Valentin nap idén már elmúlt, a szerelem számtalan formában és a legváratlanabb pillanatokban kopogtathat be – akár hozzád is! Főleg, ha követed a Szingli bolygó - Nyolc történet című új sorozatunkat. Szirmai Gergely, illetve Dávid Petra személyi edző és “randiszakértő" közös, kibeszélő videójából azt is megtudod, milyen romantikus, vicces vagy éppen szívszorító fordulatokat tartogathat nyolc pár nyolc – nagyon is különböző – története.

Szingli Bolygo Direct One

Ha pedig komoly kalandra és történelmi rejtélyekre vágysz, eláruljuk, hogy több, mint 300 epizódnyi díjnyertes dokumentumfilm és színvonalas ismeretterjesztő műsor vár rád az RTL Most+ vadonatúj felületén, a History Playen. A választék káprázatos, éppúgy, mint az az óriási kincs, amit – a legenda szerint – a japánok rejtettek el a Fülöp-szigeteki dzsungel mélyén a második világháború utolsó hónapjaiban. Vagy inkább a próféták és próféciák, a monolitok vagy a viking istenségek világára lennél kíváncsi? A History Playen mindent megtalálsz, nem beszélve az egyik legizgalmasabb sorozatról, amelyben két vérbeli kincsvadász, Rick és Marty Lagina ered kalózok és azték kincsek nyomába.

Az HBO Max csatornán (melyet március 8. előtt HBO GO néven ismerhettél) szintén vadiúj sorozatokkal várunk! Izguld végig az Eufória második és A boszorkányok elveszett könyvének harmadik évadát! Ugyanitt láthatod a Pembrokeshire-i gyilkosságok és A szörnyetegnek meg kell halnia című új sorozatokat is. Már a címük is dermesztő, nem igaz?

HBO

És ha már sorozat, a Direct One-on nem csak hátborzongató, hanem szívet melengető történeteket is megismerhetsz. Kapcsolj a Nat Geo Wildra, és rögtön szívedbe zárod a tüneményes yukoni állatorvost, Dr. Michelle Oakley-t valamennyi pártfogoltjával együtt! Az állatdokit a szakma szeretete fűti a fagyos Észak-Kanadában, és semmi sem állhat az útjába, ha egy szánhúzó kutya szorul sürgős műtétre, vagy éppen egy pézsmatulkot kell befogni és megvizsgálni. Nézd velünk a legújabb, minden eddiginél izgalmasabb évadot!

Úgy tűnik, a közösségi médiában számos sportrajongó is követ minket, hiszen az elmúlt időszakban nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pekingi Téli Játékokkal kapcsolatos tartalmakra. Ha te is köztük vagy, és megismerkednél például a műkorcsolyázók lenyűgöző világával, és esetleg kíváncsi vagy arra, hogy mit jelent pontosan a leszúrt ugrás, és hogy néz ki egy élugrás, akkor ne aggódj, nem maradtál le semmiről! A Direct Now appal bárhol, bármikor visszanézheted az M4 Sport videóit tableten, telefonon, laptopon és tévén is!

És hogy egy kicsit előre is tekintsünk, eláruljuk, hogy idén áprilisban nagy dobásra készülünk: az HBO-n érkezik kedvenc Harry Potter spin-offunk, a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része, a Dumbledore titkai! Az izgalom és a kaland garantált, hiszen az évadok forgatókönyvét maga J.K. Rowling írta. Ha pedig úgy érzed, már szinte mindent tudsz az első két filmről, itt a lehetőség, hogy izgalmas kvízünkkel teszteld a tudásod!

Tarts tehát velünk te is a közösségi oldalainkon, és ne maradj le a legizgalmasabb, legviccesebb és legnépszerűbb tartalmainkról! Ne feledd, időről időre nyereményjátékokkal is készülünk, ami még egy ok arra, hogy kövess minket! Találkozzunk tehát a Facebookon és az Instán is!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot