Közeledik a halloween, ezeken a filmeken borzonghatunk
Vissza a hírekhez

Közeledik a halloween, ezeken a filmeken borzonghatunk

2023. 10. 27.

Nyakunkon a halloween, a borzongás ünnepe, ilyenkor pedig az ember jobb programot el sem képzelhetne egy félelmetes filmnél. A kínálat azonban hatalmas, így nem egyszerű a választás.

Idén a Direct One elhozta a legizgalmasabb és legrémisztőbb filmeket, hogy ne legyen más dolgod, mint átadni magad a borzongásnak. Most megmutatjuk azt, miből érdemes az év legfélelmetesebb napján csemegézned!

halloween

Vivárium: (rém)álomszerű utazás egy különös lakóparkban

A 2019-es Vivárium egy igazi pszichológiai horror, ami biztosan felkavarja majd az idegeidet. Egy pár története, akik egy rejtélyes lakóparkban találják meg álmaik otthonát. Csendes és kényelmes hely, amely minden igényüket kielégíti. A környék egyforma épületeinek véget nem érő sora azonban kissé kellemetlen érzéseket ébreszt bennük, és nem is sejtik, hogy ez a legkisebb probléma, ami rájuk vár.

A Vivárium nem egy klasszikus, véres, szörnyetegeket felvonultató horrorfilm. Napjainkban is fontos társadalmi kérdéseket feszeget, és talán éppen azért annyira hátborzongató. A látványvilága álomszerűen különleges, már csak ezért is megéri rá vetni egy pillantást idén halloweenkor.

A fenyegetés körében: a játék, amelyet nem lehet abbahagyni

Ez a 2020-as film igazi csemege a klasszikus horror rajongói számára. A történet középpontjában egy baráti társaság áll. Tagjainak rémisztő játékban kell részt vennie: egy 100 gyertyából kirakott kör közepén ülve egyiküknek horrortörténetet kell mesélnie. Amint a gyertyák lángja fellobban, furcsa árnyak veszik körül őket.

Azonban a játéknak a rettegés ellenére sincs vége. Folytatniuk kell azt, máskülönben rettenetes átok sújtja őket. Az A fenyegetés körében az első perctől az utolsóig tele van izgalommal, így garantált, hogy idén halloweenkor téged is a székhez szegez majd!

Insidious: egy modern klasszikus

A 2010-ben debütált franchise, az Insidious napjainkra már egy valódi modern horrorklasszikussá vált. Az első film, A testen kívüli egy család megrázkódtatásairól szól. Amikor a gyermek kómába esik, az apának át kell menni egy másik, természetfeletti dimenzióba, hogy visszahozza onnan, közben pedig saját, múltbeli démonjaival is szembe kell néznie.

Ez a film tökéletes választás halloweenre, hiszen garantáltan felkorbácsolja majd a fantáziádat, és egész éjjel éberen tart. Telis-tele félelmetes pillanatokkal és váratlan fordulatokkal, melyek érdekes és izgalmas cselekményt rajzolnak ki.

A kilencek háza: a játék, melynek nem akarsz a részese lenni

A kilencek háza egy 2004-es pszichológiai horrorfilm, amelyet Steven R. Monroe rendezett, Dennis Hopper és Kelly Brook főszereplésével. A történet rendkívül egyszerű: kilenc idegen ébred egy házban és nem emlékszik rá, hogy jutottak oda. Kiút nincs, azonban egy hang a tudomásukra hozza, hogy egy szörnyű játék résztvevői. A tét pedig nem kevesebb, mint 5 millió dollár, és az életük.

Az A kilencek háza fordulatos cselekményének és kiváló színészi alakításának köszönhetően az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb horrorfilmje, így idén halloweenkor neked sem szabad elszalasztanod!

Idén halloweenkor hangolódj a Direct One-ra!

Ha szeretnéd, hogy idén igazán izgalmasan induljon a november, akkor hangolódj a halloweenre a Direct One felhozatalával, és válogass a legjobb horrorfilmek közül. Gyűjtsd össze a barátokat és a családot, készítsd elő a pattogatott kukoricát, és hozz magaddal némi bátorságot, mert ezek a filmek garantálják a felejthetetlen élményt az év legsötétebb éjszakáján!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot