Kihagyhatatlan ajánlattal készülünk az ünnepekre
Vissza a hírekhez

Kihagyhatatlan ajánlattal készülünk az ünnepekre

2020. 11. 02.

Vadonatúj csomagajánlatokkal készülünk az Ünnepekre: most éri meg igazán a hozzánk csatlakozni, ugyanis, ha most ránk esik a választásotok, az új akció keretében akár 3 hónapon át a kínálatunkban szereplő csaknem összes csatornánkat elérhetitek. 

Az év végéhez közeledve ismét új meglepetésekkel kedveskedünk a filmek, sorozatok, tévéműsorok rajongóinak. Érdemes áttekinteni az új ajánlatainkat, hiszen november 2-tól kínálatunk megújul: a Medium HD TV csomag akár 91, a Plus HD TV pedig akár 118 csatornája közül válogathattok.

Az akció keretében most minden új előfizető akár 3 hónapon át ajándékba kapja a prémium mozicsatornáinkat, melyek tartalmazzák az összes HBO, Cinemax és FilmBox prémium csatornáinkat - ez mintegy 12 mozicsatornát jelent. Ha most csatlakoztok hozzánk, erre a 3 hónapra ingyenes hozzáférést kaptok az HBO GO és FilmBox Live tartalmaihoz is: így az HBO GO-val 2500 órányi műsorhoz, saját gyártású HBO tartalmakhoz férhettek hozzá, és kiemelt műsorokat tekinthettek meg akár premier előtt.  A FilmBox Live mintegy 11 csatornát kínál, több mint 1000 filmmel videótárában.

Az ajándék időszak után a prémium mozicsatornákhoz való hozzáférés automatikusan megszűnik, lemondás nem szükséges, további kötelezettséggel nem jár - ha szeretnétek továbbra is élvezni az izgalmas filmkínálatot előfizethettek a FilmBox Pak, HBO HD Pak és Cinemax Pak csomagokra.

A minden előfizetőnk számára ingyenesen elérhető UPC Direct Now applikáción keresztül pedig már közel 90 csatorna lesz nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 5 különböző műsort, 5 különböző eszközön kövessetek. Az applikáció segítségével senki sem marad le egyetlen kedvenc műsoráról sem, mert számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható, az interaktív műsorújságban pedig emlékeztetőket is beállíthattok kedvenc műsoraitokhoz. Ráadásul az október közepétől elérhető NatGeo videótár is színesíti az applikáció kínálatát, mely mintegy 400 videót tartalmaz 35 témakörben. A világszínvonalú videótár elsőként és egyelőre kizárólag a UPC Direct előfizetői számára érhető el Magyarországon.

Az új ajánlatokat ePackkel is igénybe vehetitek. Az ePack elektronikus és egyben környezetbarát számlacsomagunk, melyet azért hoztunk létre, hogy könnyebbséget és érintésmentességet nyújtsunk nektek előfizetésetek kezelése során. Az ePack keretében elektronikusan kapjátok számlátokat, melyet kényelmesen és könnyedén, pár másodperc alatt fizethettek be akár My UPC Direct ügyfélportálunkon keresztül, és ha így tesztek, még havi díjkedvezményben is részesülhettek. Az online portál nem csupán befizetési lehetőséget kínál: virtuálisan intézhetitek egyéb ügyeiteket, például frissíthetitek smart kártyátokat vagy ellenőrizhetitek számlaegyenlegeteket.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot