Két új hírcsatornával bővítettük a direct one kínálatát
Vissza a hírekhez

Két új hírcsatornával bővítettük a Direct Now applikációnk kínálatát

2022.01.17.

Január 17.-én két új hírcsatornával bővítettük a Direct Now alkalmazásban elérhető tartalmainkat – ezzel 96-ra emelkedett azon csatornák száma, melyek mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén hozzáférhetőek a Direct One előfizetői számára.

hir 24 france 24

A Direct Now alkalmazás minden előfizetőnk számára ingyenesen elérhető. Ide érkezett meg január közepén két új csatorna: a Hír TV és a France 24. A Hír TV Magyarország első tematikus hír- és hírháttér televíziója, mely 2003 óta sugározza adását a nap 24 órájában. A France 24 egy francia állami televíziós hírcsatorna, amelyet kábeltévén, műholdon és interneten világszerte sugároznak 2006 óta. A csatorna, melynek jelmondata a Szabadság, Egyenlőség, Aktualitás, a nap 24 órájában félóránként jelentkezik 10 perces híradókkal.

Ennek az újdonságának köszönhetően a Direct Now alkalmazásban így a két új hírcsatornával együtt már összesen 96 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén – előfizetőinknek csupán le kell tölteniük az ingyenes alkalmazást eszközeikre. Laptopon pedig a böngészőből követhetitek a műsorokat.

Szolgáltatásunknak köszönhetően egyszerre akár 5 különböző műsor 5 különböző eszközön nézhető. Senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetőek illetve újraindíthatóak a műsorok. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő tartalmainkhoz.