A határ a csillagos ég – legalábbis mi a Direct One-nál
Vissza a hírekhez

Kényelmi extrák és új tartalmak a Direct Now alkalmazásban

2022. 05. 06.

A határ a csillagos ég – legalábbis mi a Direct One-nál így látjuk, ha online vagy műholdas tévézésről van szó. Alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, és új műsorokat hozunk el neked, hogy valódi kikapcsolódás legyen velünk tévézni. Így van ez a Direct Now appal is, amit most még kényelmesebben használhatsz, ráadásul a felületen ismét szuper új tartalmakat tettünk elérhetővé. Kíváncsi vagy, milyen újdonságokkal járunk a közel 20 ezer Direct Now app felhasználó kedvében? Olvass tovább, és kiderül!

A Direct Now a Direct One mobil applikációja, amit műholdas vagy online TV előfizetésed mellé kiegészítő szolgáltatásként ingyen le tudsz tölteni. Az appal rengeteg műsor közül választhatsz, bármikor, bárhol tévézhetsz, ráadásul a család többi tagjával vagy a lakótársaiddal sem kell összeveszned a távirányítón. A Direct Now kínálata ugyanis szédítő: az app segítségével 86 online tévécsatorna műsorait nézheted, és akár 2 hónapig 7 prémium mozicsatorna adásaihoz is hozzáférhetsz. Egyetlen regisztrációval pedig egyszerre akár 5 különböző adást is elérhetsz 5 különböző eszközön, így okostelefonodon, okostévéden és tableteden is tévézhettek egyidőben.

“direct now app

A Direct Now app funkciói, mint például a visszajátszás és újraindítás, vagy a műsorújságban beállítható emlékeztető mind a te kényelmedet szolgálják. Most új funkciókkal is bővítettük az appot, hogy minél gyorsabban és minél könnyebben megtaláld a kedvenc műsoraidat, és azokat az újdonságokat, amelyek a leginkább érdekelhetnek téged.

Újdonság, hogy a Direct Now appal könnyebben kereshetsz a tartalmaink között: elég három betűt beírnod a keresőmezőbe, és máris a találatok között szerepel az a műsor, amire kíváncsi vagy. Ha pedig nem a cím alapján keresnél, hanem az akció, a vígjáték, a dráma, a romantika, az animáció, vagy éppen a horror és a sci-fi műfajából választanál egy filmet vagy egy sorozatot, könnyű dolgod lesz, hiszen a tartalmak kategóriák alapján is kereshetővé váltak. A döntésben az is segít, hogy mostantól azt is megmutatjuk neked, mely műsorok a legnépszerűbbek a stand-up vagy éppen a sport műsor kategóriában, hiszen könnyen lehet, hogy neked is megtetszik egy újdonság, amire a többiek már rákattantak. Az appban láthatod, hogy mely műsorokat nézték a legtöbben az előző napon, legyen az egy UEFA Bajnokság, valamely csatorna híradója, egy kasszasiker film, mint a Harry Potter egyik  része, vagy egy magyar kedvenc, mint például a Valami Amerika 4. Azt is megmutatjuk, melyik műsorokat nézték a legtöbben az előző héten. Így olyan kincsekre bukkanhatsz, mint például egy lemezbemutató az A38 hajó színpadán, amit az M2-n nézhetsz vissza, de akár tájékozódhatsz a politikai hírekről is a legnépszerűbb vitaműsorokból. Ha pedig az élő adást néznéd, naponta frissülő ajánlatunkból az is kiderül, milyen népszerű műsorokkal várunk aznap este.

Folyamatosan bővítjük az appal elérhető tartalmak körét is. Nem kivétel ez alól a videotár sem, amihez minden előfizetőnk hozzáfér. Nemrég három új csatorna videóival bővítettük a kínálatot. Ha kíváncsi vagy a lehetetlennek tűnő mérnöki csodákra, vagy a luxus autógyártás titkaira, érdemes körbenézned a Spektrum műsorai között. Ha odáig vagy egy jó steakért, akkor csak rád vár Jiří, A Húsimádó - és persze Gordon Ramsey - a TV Paprika videotárában. A History videói között pedig kincskeresők, UFO-vadászok és vintage autókülönlegességek találhatók. A Smart előfizetőinek is készültünk meglepetéssel: mostantól az AMC csatorna videói is elérhetők kisebbik csomagunkban. A National Geographic videótára továbbra is folyamatosan bővül, így színvonalas filmekkel tekinthetsz be a cápák, a nagymacskák vagy akár Dél-Amerika élővilágának lenyűgöző birodalmába. A videotárban a Direct One tartalmak között  elérhetővé vált legújabb sorozatunk, a Szingli bolygó is, mely nyolc különböző történeten keresztül mutatja be a párkapcsolatok olykor bonyolult, máskor szívet melengető világát.

A Direct Now appal az izgalmas filmek, sorozatok és tévéműsorok mellett elhozzuk neked a legfrissebb híreket is. Két csatornán követheted a hazai és külföldi eseményeket: a magyar csatornák közül a Hír TV érhető el az appban, ha pedig felfrissítenéd a francia tudásod, vagy egyszerűen nagyobb kitekintésre vágysz, válaszd a France 24 hírcsatornát.

“direct now app

A Direct Now appot nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unió teljes területén tudod használni, ha az applikációt először itthon töltöd le és telepíted. Most ráadásul a tartalmaink több nyelven is elérhetők: számos filmet és sorozatot nézhetsz eredeti nyelven is. Miért is ne követnéd például a „Családi körben” című sorozatot, mely Gordon Ramsay valódi, szellemes és családcentrikus arcát mutatja be eredeti, angol nyelven, ráadásul hamisítatlan brit akcentussal fűszerezve a TV Paprikán? Vagy akár leszállhatsz a politika legsötétebb bugyraiba is egy igazi thrillerrel, a Direct One csatorna saját, francia nyelven is elérhető sorozatával, a Baron Noirral.

A Direct Now appal a lehető legkevesebb kötöttséggel nézheted műsorainkat mobil eszközeiden. Az élményt szeretnénk számodra minél kényelmesebbé tenni, ezért már teljes képernyő módban is nézheted a kedvenc sorozatodat, filmedet, showműsorodat vagy hírcsatornádat.

És hogy mire van szükséged ahhoz, hogy te is használd a Direct Now appot? Természetesen először is internetkapcsolatra, azaz mobil 3G-re, 4G-re, 5G-re vagy Wi-Fi-re. Nem kell különösen magas adatforgalomra számítanod, hiszen egy óra átlagos minőségű streamelés körülbelül 0,7 GB forgalmat generál. Szükséged lesz még egy Direct One előfizetésre, hogy hozzájuss My Direct One azonosítódhoz. Ezt, illetve felhasználói email címedet és jelszavadat megadva létre kell hoznod egy ingyenes Direct One fiókot. Ekkor már nincs is más dolgod, mint hogy letöltöd az appot mobilra, tabletre vagy Smart TV-re és belépj az appba az azonosítóddal és a jelszavaddal. Laptopodon webes felületen, böngészőben nézheted a Direct Now-t. A lényeg, hogy dőlj hátra, és tévézz velünk, amikor, és ahol csak szeretnél!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot