Januártól megújul csatornakínálatunk
Vissza a hírekhez

Januártól megújul csatornakínálatunk

2020. 12. 29.

2021 januárjában 16 új csatornával bővül kínálatunk. 5 csatorna HD minőségben érkezik.

A kínálatba ismeretterjesztő tartalmak, sportcsatornák, könnyed kikapcsolódást ígérő tartalmak, valamint politikai és nemzetiségi csatornák kerülnek majd.

A DIGI mellett először nálunk a DIGI Sport 1

A sportkedvelők számára óriási meglepetés a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 1 HD megjelenése a kínálatban, ugyanis a DIGI-n kívül más országos szolgáltatónál csak nálunk lesz elérhető a csatorna. Serie A, Premier League, Ligue 1, UEFA Europa League, ICE osztrák jégkorongliga, Tiposport szlovák jégkorong extraliga, WTA női tenisz, Reggeli Start, életmódmagazinok, Sport24 sporthíradó – a DIGI Sport 1-en a hét minden napján, HD minőségben is.

Végre előfizetőink számára is elérhetővé válik Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 és ARENA4 HD, melynek műsorkínálata labdarúgásból, amerikai sportokból, küzdősportokból és technikai sportokból tevődik össze. Legyen szó NFL-ről, MotoGP-ről, skót fociról, NHL-ről, MMA-ról, vagy dartsról… ezeket mind nézni tudjátok majd a csatorna jóvoltából.

Régóta várt természettudományos csatornák a kínálatban

Igazán örülhetnek a tudományos filmek rajongói is. Alig pár hónappal a NatGeo videótár – mely továbbra is kizárólag nektek, UPC Direct előfizetőknek érhető el – érkezését követően újabb szupersztárral, a prémium tartalmakat nyújtó BBC Earth-vel bővül programpalettánk. A HD és SD formátumban is elérhető csatorna izgalmas felfedezőútra invitál benneteket, műsorain keresztül megismerhetitek az Univerzum számos csodáját. A BBC Earth legnagyobb premierjei között szerepel a vadonatúj, mérföldkőnek számító természettudományi sorozat, az A Perfect Planet, mely február 4-én kerül a képernyőkre. A Sir David Attenborough narrálta produkció a természet azon erőit tárja fel, melyek támogatják, befolyásolják és lehetővé teszik a földi életet. Emellett a műsor bemutatja az emberek természetre gyakorolt drámai hatásait, és azt, hogy mit lehet tenni bolygónk egyensúlyának helyreállításáért.

 

Sir David Attenborough

 

Művészien gyönyörű természetfilmekkel érkezik a Love Nature és a Love Nature HD csatorna.

Január kiemelkedő premierjei a Big Cat Country (Nagymacskák országa) és a Kingdom of the Tide (Árapály Királysága).

 

Big Cat Country

 

Az Ozone TV hazai gyártású és relevanciájú műsorai a helyi igényeket hivatottak kielégíteni. A csatorna vadonatúj műsora, az Ozone Univerzum az első és egyetlen olyan magazin Magyarországon, amely a világ jelenleg legdinamikusabban működő ágazatával, az űrkutatással foglalkozik.

Az ismeretterjesztő kategóriát a Travel XP HD csatorna teszi teljessé szemet gyönyörködtető tartalmaival: ha már idén kevés utazás jutott, legalább képzeletben járjuk be a csatorna által – rendhagyó módon eredeti angol nyelven - bemutatott csodás tájakat.

Könnyed kikapcsolódás

Az ATV Spirit könnyed hangvételű, szórakoztató tartalmakkal gazdagítja januártól a repertoárt. Az ATV népszerű műsorai a Jakupcsek plusz, a #Bochkor, a Heti Napló Sváby Andrással és a Dumakabaré. Mellettük az ATV Spiriten helyet kapnak: a kulturális témájú műsorok a Krizshow és a Húzós, magyar filmklasszikusok, amerikai krimisorozatok, magazinműsorok és a legkisebbeknek rajzfilmsorozatok.

 

Jakupcsek Plusz

 

Komolyzene minden mennyiségben

Januártól zenei portfóliónk is bővül: az eddig inkább könnyűzenei csatornákat felsorakoztató kínálatunk jövőre komolyzenei iránnyal is kiegészül. A zenekedvelők 3 Stingray csatornát is élvezhetnek a közeljövőben: két klasszikus zenei csatornát, a legnagyobb klasszikus zenéket, operákat és baletteket felvonultató Stingray Classica-t és a dinamikus és lenyűgöző zenei videókat bemutató Stingray CMusic-ot. Valamint érkezik az élő pop, rock és hip-hop koncerteket közvetítő Stingray iConcerts is.

 

Stingray iConcerts

 

Politikai és nemzetiségi csatornák

A politikai témájú műsorok iránt érdeklődők számára jön a Pesti TV, az ország és Európa első influenszer- és hírtelevíziója. A csatornán több ismerős arc is feltűnik, döntő többségében olyan egyedi és roppant fiatal műsorvezetőkkel, akik korábban vlogot vagy blogot vezettek, de televízióműsort nem. A csatorna készítői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy friss, aktuális, véleményformáló tartalmakat készítsenek.

Nemzetiségi műsorokat pedig a sokak által várt DIKH TV csatorna hozza el a képernyőkre. A Dikh TV-n a roma közélettel foglalkozó műsorok és a zenés szórakoztató programok mellett a most indult Tesók című napi sorozatot kisérhetitek majd figyelemmel.

 

Tesók

 

Más változások a repertoárban

Az új csatornák megjelenésén túl egyéb változás is várható csatornakínálatunkban. A Nickelodeon család legújabb tagja a TeenNick, a ViacomCBS termékportfólió-megújításának gyümölcse: a csatorna a 12-16 év közötti fiatalok számára nyújt szórakozást és a távozó RTL Spike csatornát váltja. Programkínálata kiegészíti a Nickelodeon, Nick Jr, és NickToons csatornák műsorait.

Az előfizetőink számára ingyenesen elérhető UPC Direct Now applikációba is megérkezik majd az összes új tartalom: a Travel XP, a BBC Earth, a Love Nature, a Digi Sport 1 és az Arena4 csatornák HD felbontásban, valamint az Ozone TV, a Stingray Classica, a Stingray CMusic TV, a Stingray iConcerts, a TeenNick, a Pesti TV, az ATV Spirit és a DIKH TV csatornák. Ha még nem vagytok UPC Direct Now felhasználók, érdemes regisztrálnotok, hiszen az app segítségével okoseszközeiteken is tévézhettek, akkor is, ha nem vagytok otthon, vagy ha egyszerre a család összes tagja más műsort nézne. Sőt! Folyamatosan dolgozunk az alkalmazás fejlesztésén, így 2021-ben további újdonságok várhatóak. Ne maradjatok le ti sem!

Folyamatosan figyeljük az egyes műfajok, a konkrét televíziós csatornák és a műsortípusok iránti érdeklődés tendenciáit, melyek alapján a mindenkori programkínálatunk felülbírálásra, szükség esetén frissítésre kerül. Az új csatornák és friss tartalmak bevezetése mellett bizonyos műsoroktól megválunk. Búcsúzik a Hír TV, tekintettel arra, hogy a csatorna népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, így a műsor szolgáltatója által kezdeményezett szerződésfelmondást elfogadtuk. A tematikus blokkok aktualizálása során a fent említett tartalmak olyan csatornákat váltanak, mint a Discovery Channel, a Discovery Science, a TLC, az ID, az Animal Planet, a Eurosport csatornák, a DTX, a Travel Channel vagy a Food Network. A Discovery Showcase és Fine Living csatornák sugárzását maga a csatornákat szolgáltató Discovery szünteti meg.

A most bevezetésre kerülő új csatornák kiválasztása során célunk az volt, hogy még változatosabb és minőségibb tartalmakat nyújtsunk a korábbi kínálathoz képest.

A változásokról készítettünk nektek egy ábrát is, amelyen összefoglaltuk, hogy melyik csomagba milyen csatornák, és mely programhelyeken lesznek elérhetőek:

 

Új csatornák

 

Az újdonságokról, friss hírekről és tartalmakról értesülhettek Facebook oldalunkon is. Ha még nem követitek, érdemes megtenni, mert rendszeres műsorajánlóinkon túl aktuális híreinkkel, érdekességekkel, játékokkal, sőt nyereményjátékokkal találkozhattok az oldalon.

Élményekkel teli tévézést kívánunk!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot