így nyerhetsz, ha a számláidat online rendezed
Vissza a hírekhez

Kényelem és spórolás: így nyerhetsz, ha a számláidat online rendezed

2023. 02. 10.

Számlákat fizetni senki sem szeret. Abban az esetben különösen nem, ha a sárga csekkekkel be kell sétálni a postára és kivárni a hatalmas sort. De miért tenne ilyet bárki is, ha az aktuális számlákat már pillanatok alatt, otthonunk kényelméből is rendezhetjük?

Ha te még mindig nem online fizeted a csekkeket, akkor megmutatjuk neked, miért érdemes minél hamarabb váltanod. És megtudhatod azt is, hogyan teszi könnyebbé a mindennapokat számodra (és pénztárcád számára is) a Direct One előfizetésed mellé járó ePack kedvezmény!

tv csatorna evolucio

Gyors és egyszerű megoldás, akár a kedvenc karosszékedből

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a postára betérve kilométeres sor fogad bennünket. Ilyenkor legszívesebben sarkon fordulnánk és hazamennénk, de nem lehet. Hiszen a csekkek nem fogják magukat befizetni.

Ez való igaz, azonban az online fizetés majdnem annyira egyszerű, mintha a számlák önmagukat rendeznék. Néhány kattintással ugyanis már gyorsan és biztonságosan, otthonunk kényelméből is befizethetjük őket. Direct One előfizetés esetén legalábbis egész biztosan! Nálunk ugyanis a mindennapok rohanásán könnyítve, egyszerűen, könnyedén és gyorsan, sorban állás nélkül intézhesd a számlád kiegyenlítését.

Míg máshol nőnek az árak, addig itt spórolhatsz

Sokan úgy gondolják, hogy a kényelemnek ára van. Ennek köszönhetően pedig az online számlafizetés drágább, mintha a csekkekkel besétálnánk a postára és kivárnánk a sorunkat, ugye? Nos, ez a feltételezés egyáltalán nem igaz. Olyannyira nem, hogy az online csekkbefizetéssel még spórolhatunk is. Hogy hogyan?

A Direct One előfizetésed mellé járó ePack kedvezmény segítségével például nemcsak gyorsan és egyszerűen egyenlítheted ki a havi számládat, de még 400 forint kedvezményt is kapsz! És itt nem egyszeri kedvezményről van szó, hanem olyanról, ami minden egyes hónapban megillet, így pedig éves szinten akár 1 havi díjadat is megspórolhatod.

Nálunk ez az ára a kényelemnek, hiszen az online számlafizetés esetén nincs szükségünk arra, hogy az aktuális csekkedet kinyomtassuk és elpostázzuk neked. Ezt pedig az ePack kedvezmény formájában neked és pénztárcádnak is szeretnénk meghálálni!

Nem csak magadnak, de a környezetednek is jót teszel

Gondoltál már arra, hogy az a rengeteg sárga csekk tulajdonképpen mennyi felesleges papírszemét? Ha minden egyes szolgáltatót számításba veszünk, évente több száz, vagy akár több ezer tonna hulladékról beszélünk, amelynek nagyobb része sajnos nem kerül újrahasznosításra.

Abban az esetben tehát, ha úgy döntesz, hogy nincs szükséged a sárga csekkekre, nem csupán magadnak, de a környezetednek is jót teszel. Számláidat ilyen módon egyszerre gyorsan, kényelmesen és környezetbarát módon fizetheted be, csökkentve az ökológiai lábnyomodat.

Ez elsőre egy apró lépésnek tűnhet, azonban gondolj csak bele: minden nagy dolog egy apró lépessel kezdődik, sok kicsi pedig sokra megy. Éppen ezért, ha még nem tetted, érdemes az online fizetési lehetőségre váltanod, hiszen ez egy olyan megoldás, amivel mindenki csak nyerhet!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot