VOD tartalmakkal bárhol nézheted kedvenc sorozataidat
Vissza a hírekhez

Így lehet a nyár a felhőtlen szórakozásé VOD tartalmainkkal

2022. 08. 08.

A nyár az élmények és a felhőtlen szórakozás ideje. Ilyenkor a legtöbben szeretik a szabadidejüket a természetben, vízpart mellett tölteni, és annyi emléket gyűjteni, amennyit csak lehet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene maradnunk egy izgalmas sorozat legújabb epizódjáról.

A Direct Now applikáció segítségével végre te is a kezedbe veheted az irányítást. A tetszés szerint lekérhető videós tartalmak lehetővé teszik, hogy soha ne kelljen a szigorú műsoridőhöz alkalmazkodnod, és a vakáció alatt úgy oszd be az idődet, ahogy csak szeretnéd.

Most megmutatjuk, mit jelent a VOD, és miért jó, ha a nyár folyamán közelebbről is megismerkedsz a Direct Now által kínált lehetőségekkel.

VOD

VOD tartalmak: Nézd kedvenc műsoraidat ott, ahol és akkor, amikor csak szeretnéd

A különböző streaming szolgáltatások az elmúlt években futótűzként söpörtek végig a világon. Napjainkban kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy ritkaságszámba megy, aki nem néz filmeket vagy sorozatokat különböző online felületeken. Ennek köszönhetően egyre gyakrabban találkozhatunk az úgynevezett VOD szolgáltatások kifejezéssel is. De mit is jelent pontosan ez a három betű?

A VOD nem más, mint az angol Video on Demand kifejezés rövidítése. A VOD szolgáltatások lényege, hogy az adott platformon található tartalmak (legyen szó akár filmekről, akár sorozatokról) a hagyományos televíziós szolgáltatásokkal szemben bármikor megtekinthetők. Ez azt jelenti, hogy az ilyen jellegű szolgáltatások esetében előfizetőként nem vagy műsoridőhöz kötve, így a tévézésre szánt szabadidődet úgy oszthatod be, ahogyan csak szeretnéd.

Sőt, a visszanézhető TV-s tartalmakkal ellentétben attól sem kell tartanod, hogy a kiválasztott műsor néhány napon belül eltűnik a kínálatból. A VOD tartalmakat bármikor megnézheted és újra nézheted, illetve akkor tarthatsz szünetet, amikor csak szeretnél. Az irányítás végig a te kezedben van.

Ez azt jelenti, hogy a nyaralás alatt sem kell amiatt aggódnod, hogy lemaradnál valamiről. Ha úgy döntesz, hogy épp a tengerparton lazulva nézed meg a kedvenc sorozatod legújabb epizódját, akkor elég hozzá egy mobil vagy tablet, és egy olyan applikáció, mint a Direct Now, mely rengeteg izgalmas dolgot tartogat a számodra. Ha pedig a nyaralás idejére szeretnéd a képernyőt kicsit félretenni és inkább napoznál, túráznál vagy akár vízisíelnél, akkor a legjobb filmek és sorozatok is megvárnak téged.

A nyár elmaradhatatlan kelléke: a Direct Now applikáció

A Direct Now applikáció egy online TV alkalmazás, mely a 84 online nézhető TV csatorna mellett saját videótárral teszi lehetővé azt, hogy akkor és ott kapcsolódj ki, ahol és amikor csak szeretnél. Az alkalmazást egyszerre akár 5 eszközön is használhatod és 5 különböző műsort is nézhetsz.

Így amíg te a strandon sütteted a hasad, barátaid vagy családtagjaid akár kedvenc sorozatuk mellett hűsölhetnek a légkondis nappaliban és rendkívül széles kínálatból válogathatnak az ismeretterjesztő tartalmaktól a gyerekműsorokon át egészen a legújabb és legizgalmasabb thrillerekig. Íy garantáltan senki sem fog unatkozni!

Ha pedig nem csak sorozatokra vágysz, nyáron a Plus csomagok minden előfizetője megtalálhatja a számára tökéletes tartalmat az app Filmbox videótárában. Ha egy kis feszültségre vágysz, az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight thrillere, a Vihar előtt (Serenity), vagy a Keresés című film alkotóinak új filmje, a Fuss (Run) teszik igazán izgalmassá a nyarat. Ha pedig inkább a lazaság és a jókedv a te asztalod, akkor az Éretlenségi (Booksmart) című vígjáték lehet a legjobb választás egy élményekkel teli, forró nyári nap végén.

A Direct One előfizetők számára a Direct Now applikáció Google Play áruházban és az App Store-on mobilra, tabletre, laptopra és Smart TV-re is ingyenesen letölthető. A szolgáltatás az EU-n belül bárhonnan elérhető, azonban fontos, hogy használatához az első letöltését és telepítését Magyarországon kell elvégezned.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot