Idén is csodás karácsony vár ha a Direct One-t választod
Vissza a hírekhez

Idén is csodás karácsony vár, ha a Direct One-t választod

2023. 12. 21.

Ismét elérkezett a karácsony, ami legtöbbünk életében nem csak a szeretet ünnepe, de az év végi pihenés időszaka is. Ha idén valami igazán izgalmas és tartalmas kikapcsolódásra vágyunk, érdemes lesz egy pillantást vetni a Direct One ünnepi műsorára.

karácsonyi direct one

Hogy miért? Többek közt azért, mert rengeteg jó filmmel készültünk, amelyek garantálják, hogy az ünnepek alatt a legkisebbek és a legnagyobbak is megtalálják a számukra ideális szórakozást. Most mutatunk néhányat ezek közül, amelyek számodra is teljessé tehetik az idei ünnep hangulatát!

Szórakoztató ünnepi tartalmak a legkisebbeknek

Az ünnepi időszak idén is kedvez a gyerekeknek, akik rengeteg izgalmas, érdekes és humoros tartalomból válogathatnak. A legtöbb tévécsatorna műsorán több klasszikus rajzfilm és mesefilm közül is válogathatunk. Direct One előfizetőként pedig a tartalmakat online, egyszerre akár több eszközön is nézhetjük. Ennek köszönhetően egészen biztos, hogy idén a családnak nem kell majd összevesznie a távirányítón.

Ráadásul nemcsak a TV képernyőjén, de a Direct One videótárában is sok olyan tartalmat találhatunk, amit a legkisebbek is imádni fognak. Az Elveszett karácsony (2011) című film például egy igazi, szívmelengető karácsonyi történet, mely az egész család számára kellemes délutáni program lehet. De a kalandvágyó ifjoncok számára jó választás lehet A kőmajmok háza (2014) című családi film is, amely ráadásul sokak számára ismerős, budapesti környezetben játszódik.

Ezek mellett a videótárban rengeteg animációs film és filmsorozat is elérhető, melyet a gyerekek a Direct One applikációja segítségével bárhol, bármikor kedvükre nézhetnek az ünnepek ideje alatt is.

A felnőttek sem fognak unatkozni idén karácsonykor

Természetesen az ünnepek alatt a legtöbb tévécsatorna a felnőttekre is gondol. Rengeteg családi film és vígjáték közül válogathatunk, ha az idei karácsonyt szeretnénk szórakoztatóvá és emlékezetessé tenni.

De ugyanez a helyzet a Direct One videótárának esetében is, ahol olyan filmek várnak idén, mint például a FilmBox műsorkínálatában látható Karácsonyi csók (2010) című vígjáték, amely egy nem mindennapi románc történetét meséli el. Vagy a Karácsonyi randi apunak (2020) című film, amely szintén egy vidám, szívmelengető és humoros ünnepi történet.

Ha pedig valami igazán érdekes és izgalmas szórakozásra vágyunk, érdemes egy pillantást vetni a National Geographic Európa a magasból című dokumentumsorozatának karácsonyi epizódjára, ami az angyalok szemszögéből, a magasból mutatja be, milyen gyönyörű tud lenni a kontinensünk a karácsonyi készülődés és az ünnep idején.

Ha még több ünnepi tartalmat szeretnél

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, érdemes szétnézned online tartalmaink közt, ahol további ünnepi hangulatú filmek és sorozatok is várnak rád. Ha pedig ez sem lenne elég a számodra, Direct Now előfizetőként 84 különböző TV csatorna ünnepi programja közül is kedvedre válogathatsz, melyek közül 42 visszajátszható és visszatekerhető!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot