Tények, amik eldöntik a televízió vs. streaming vitát
Vissza a hírekhez

Hagyományos TV vs. streaming: ezért érdemes az utóbbit választanod

2022. 09. 22.

Üdvözlünk a digitális korban, ahol az internet forradalmasította mindennapjainkat, és lehetővé teszi, hogy néhány kattintással szinte bármit elérhessünk. Nincs ez másképp a tartalomfogyasztás terén sem a különböző streaming szolgáltatásoknak köszönhetően.

Most megmutatjuk, milyen előnyöket nyújt,  ha hagyományos kábelszolgáltatások helyett az online filmnézést és sorozatozást választod, és azt, hogyan maradhat meg a digitális világban a hagyományos tévézés élménye is.

tv stream

Tévézz bárhol, bármikor: a streaming segítségével nincsenek többé határok

Péntek délután van, a tévében a kedvenc sorozatod megy, de váratlanul közbe jön valami halaszthatatlan, így lemaradsz a legfontosabb történésekről. Az ismétlésre pedig napokat kell várnod. Ismerős az érzés? Azoknak, akik a kilencvenes években nőttek fel, egész biztosan, hiszen akkor még nem volt lehetőség arra, hogy egy sorozat epizódjait vagy egy új filmet akkor nézzenek meg, amikor szeretnék.

Mára azonban az internet megváltoztatta a játékszabályokat. A streaming szolgáltatások megjelenése lehetővé tette, hogy a tévéműsorok és a filmek bármikor elérhetőek legyenek, és ne kelljen többé attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről. A kedved szerint lekérhető és visszanézhető tartalmakat ráadásul akkor és ott nézheted, ahol és amikor csak akarod. Ehhez pedig tévékészülékre sem feltétlenül van szükséged, elég lehet hozzá akár az okostelefonod is.

Hatalmas kínálat: vedd a kezedbe az irányítást

A különböző televíziós csatornák műsorkínálata általában erősen korlátozott. Egy-egy izgalmas műsor vagy sorozat mellett rengeteg olyan tartalommal találkozhatsz, ami egyáltalán nem biztos, hogy érdekes a számodra. Arról nem is beszélve, hogy a megannyi csatorna kínálata közt kapcsolgatva könnyen elveszhetsz, és lemaradhatsz valamiről, amit szeretnél megnézni.

A streaming szolgáltatóknál ezzel ellentétben nem kell meghatározott műsorrendhez igazodnod. Célirányosan kereshetsz rá azokra a sorozatokra és filmekre, melyek valóban izgatják a fantáziádat, és bármikor megnézheted vagy visszanézheted az izgalmasnak tűnő műsorokat, anélkül, hogy rögzítened kellene azokat. Ideje tehát elfelejtened a műsorújságot és a távkapcsolót, hiszen többé ezeknek a dolgoknak nincs hatalma feletted!

Alacsonyabb költségek, nagyobb élvezet: fizess kevesebbet és láss többet

A kábeltévé ára az elmúlt években  érezhetően megemelkedett. Az áremelkedés pedig előre láthatóan tovább fokozódhat, többek közt a telekommunikációs cégeket is érintő adóemelkedések miett. És habár a legtöbb szolgáltató egyre több csatornát kínál, a mennyiség nem feltétlenül képes arra, hogy kompenzálja a minőséget. És egyébként is: kinek van ideje arra, hogy a rengeteg  érdektelen műsor közt szörföljön, a távkapcsolót nyomogatva?

Ha  a streamingről beszélünk, akkor egészen más a helyzet. Az előfizetés általában olcsóbb, mint a kábeltévé esetében, a kínálat pedig folyamatosan bővül. Ennek köszönhetően jóval erősebb ár-érték arány mellett böngészhetsz a tartalmak közt, arról már nem is beszélve, hogy megválogathatod azt, mikor, mit szeretnél nézni. Mi ez, ha nem színtiszta win-win szituáció?

A klasszikus tévézés élményéről sem kell lemondanod

A legtöbb streaming szolgáltató lehetővé teszi, hogy tartalmait a számítógép mellett bármilyen egyéb okoseszközön nézhessük, beleértve az okostévét is. Ami azt jelenti, hogy ha valaki a klasszikus tévézés szerelmese, annak sem kell lemondania kedvenc időtöltéséről. Az okostévék tulajdonosai számára ugyanis a hagyományos TV-feeling is megmarad, viszont bármikor újrázhatnak kedvenc műsoraikból vagy kedvükre válogathatnak a legizgalmasabb sorozatok közül.

A Direct One előfizetők számára okostévén is elérhető Direct Now applikáció 84 online TV csatorna segítségével teszi lehetővé azt, hogy akkor és ott kapcsolódj ki, ahol és amikor csak szeretnél, és egyszerre 5 eszközön, akár 5 különböző műsort nézhess. Vagyis barátaiddal, családtagjaiddal is megoszthasd az élményt.

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot