Gyerekcsatornák még mindig kódolatlanul!
Vissza a hírekhez

Gyerekcsatornák még mindig kódolatlanul!

2020. 05. 11.

Nálunk a május a gyerekekről szól, ezért továbbra is nyitva tartjuk gyerekcsatornáink javát, így a család apraja-nagyja egészen május 31-ig szemezgethet az izgalmasabbnál izgalmasabb mesék, animációs és családi filmek között. A kínálat szinte kimeríthetetlen.

A Cartoon Network és a Boomerang május 14-ig, a Minimax, JimJam, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Disney Csatorna és Duck TV pedig egészen ’Gyermeknapig’, azaz május 31. vasárnapig változatos műsorokkal várja a UPC Direct minden előfizetőjét és családjukat.  

A nyereményeső sem marad el: május 2. hetétől minden héten készülünk egy-egy nyereményjátékkal, ezért érdemes lesz figyelemmel kísérnetek a UPC Direct Facebook oldalát, hogy tietek lehessen a különböző emblémázott ajándékok vagy ajándékcsomagok egyike.

Lássuk csak, milyen meglepetésekkel készülnek gyerekcsatornáink ebben a hónapban! ;-)   

Cartoon Network – ahol megmentjük a Földet!

A Cartoon Network májusi premierjei izgalommal, akciódús történésekkel teli sorozatok: a 18-án induló Villámmacskák akcióban című sorozat hősei bátor vezérük, Leon-O vezetésével elmenekülnek szülőbolygójukról, a Tanderáról, és új otthonra lelnek a Harmadik Földön, ahol küldetésük, hogy megvédjék annak flóráját és faunáját a gonosz Mumrától. A május 25-től látható Power Players hősei titkos akcióhősök, akik játékként, egy kisgyerek küldetését teljesítik, ami nem kevesebb, mint megmenteni a Földet.

 

Boomerang – ahol a macska-egér barátság örök klasszikus

A Boomerang csatorna csupa-csupa állatos premierrel örvendezteti meg a legkisebbeket. Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái, Tom és Jerry kalandjai tovább folytatódnak a május 4-től látható legújabb részekben, hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígérve.

 

 

Minimax – Talking Tom és barátai soha nem adják fel

Talking Tom és barátai olyan csodálatos dolgokat szeretnének létrehozni, amelyek megváltoztatják a világot. Ötleteik megvalósításához Tom kényelmesen berendezett garázsa ad otthont, és bár gyakran előfordul, hogy találmányaik katasztrófához vezetnek, ők soha nem adják fel! Május 16-tól minden nap 19:30-tól találkozhatsz velük a Minimax műsorán.

 

JimJam – a tanulás gyerekjáték Jess-szel

Guess With Jess - Eszes Jess egész májusban minden nap 7:00; 15:00 illetve 19:00 órától látható a JimJam műsorán. Jess a sorozat főhőse, aki Patrick postás macskája. Ebben a történetben már beszélni is tud, és arra ösztönzi a nézőket, hogy a kérdéseikre megtalálják a választ. Jess a kíváncsi fekete-fehér kiscica és a farmon élő barátai történetei tanulságosak. Maguk körül felfedezik a nagyvilágot. Megtanulják azt is, hogyha a kérdésekre megkeresik a megfelelő válaszokat, az akár lehet egy jó móka is.

 

Nickelodeon és Nicktoons - gyermeknapi MARATONOK!

A Nickelodeon igazi gyereknapi buli-programmal érkezik, érdemes lesz május 31-én a csatornára kapcsolni: mese-maraton egész nap a legnagyobb kedvencekkel - láthatjátok a Game Shakerst, Veszélyes Henry-t, A Thunderman családot, Tündéri keresztszülőket, de Spongyabob sem marad ki a szórásból és A lármás család is veletek ünnepel. Ha szeretitek az izgalmas akciókat, akkor indítsátok a hétvégét május 30-án a Nicktoons szombati Bűnüldözö Maratonjával. Igazi adrenalin löket a család aprajának. Nincsenek hősök gonosztevők nélkül, az nagyon unalmas is lenne! Most eljönnek hozzánk a kedvenc Nicktoons sorozataink legádázabb gaztevői egy szuper maraton keretében olyan filmekben, mint a Madagaszkár pingvinjei, a Kung Fu Panda, de Spongyabob sem maradhat ki a sorból.

 

Nick Jr. – a bundás akcióhősök ismét lendületben

Mancs őrjárat - Május 18-i héten hétköznap 17:15-től „Észvesztő mentés” epizódokkal jelentkezik mindenki kedvence a Mancs őrjárat. Különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel és rengeteg aranyos kutyus humorral felvértezve a Mancs őrjárat azért dolgozik rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget. Vajon sikerül nekik?

 

 

Disney Csatorna – Raven és Chelsea új sztorikkal nevetteti meg a nézőket

Raven otthona - Ravennel és Chelsea-vel fejest ugrunk a 3. évadba május 11-én 17:30-kor a Disney Csatornán. A csapat most megpróbálja valóra váltani kreatív álmait! Booker, Nia és Tess zenekart alapítanak, Raven megszállottan küzd divatcége beindításáért, Chelsea pedig életvezetési tanácsadóként találja meg számításait. Kövesd te is velünk együtt a két családot minden hétköznap!

 

A UPC Direct Now alkalmazásunkban bármikor elérheted a Disney csatornát, a Nickelodeont és a Minimaxot is gyerekcsatornáink közül. Ha még nem töltötted le az appot, amellyel mobilon, tableten vagy laptopon is nézhetsz akár 51 csatornát, melyből akár 25 csatornán újra is indíthatod vagy visszajátszhatod az adást, akkor tedd meg most, vagy nézd a műsorokat weben ide kattintva. Ne feledd, a belépéshez My UPC Direct regisztrációval kell rendelkezned.

 

Reméljük, a tavasz legszebb heteiben új kedvencekre bukkantok, és ha júniusban is találkozni szeretnétek új barátaitokkal, akkor ezt a csatornák esetében már Medium TV vagy Medium HD TV előfizetéssel, a Disney Csatorna, a JimJam, a Nickelodeon, a ducktv, a NickToons, a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. esetében pedig Plus HD TV előfizetéssel megtehetitek.

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot