Forma–1 rajongó vagy?
Vissza a hírekhez

Forma–1 rajongó vagy? Ezért érdemes a futamokat online követned

2023. 06. 13.

Forma–1 rajongó vagy? Ezért érdemes a futamokat online követned

Egy igazi Forma–1 rajongó számára nincs jobb érzés, mint hallani, amikor egy futam kezdetén felbőgnek a motorok. Minden kanyar egy újabb adrenalinlöket, amelyről vétek lenne lemaradni. De mi a helyzet, ha épp nem tudjuk a karosszékből figyelni az eseményeket?

Forma-1

Most megmutatjuk azt, miért jó döntés a tv-s közvetítések helyett streaming mellett döntened, ha nem szeretnél lemaradni a nyár legizgalmasabb Forma–1 futamairól. Sőt, a legjobb megoldást is elhoztuk neked!

Nem vagy otthon? Akkor nézd a futamokat ott, ahol szeretnéd!

A legtöbb Forma–1 rajongó számára egy futam szent. Könnyen előfordulhat azonban, hogy épp mozgásban kell lenned, így nemhogy a pálya mellől, de a tévé elől sem tudsz szurkolni kedvenc pilótádnak. Vonatozol? Metrózol? Esetleg hosszú órákat kell várakoznod valahol? Semmi gond, a legizgalmasabb futamról így sem kell lemaradnod!

Ilyenkor jön ugyanis képbe az online streaming, melynek segítségével a Forma–1 közvetítéseket bárhonnan élőben nézheted. Ehhez pedig nincs másra szükséged, mint egy okostelefonra vagy tabletre, esetleg egy okostévére. Meg persze a Direct Now alkalmazásra, ami többek közt a sportrajongók számára is az egyik legjobb megoldást jelenti, ha streamingről van szó.

Megosztanád az élményt? Izguljatok együtt a futamok eredményén!

Egy Forma–1 futam akkor igazán izgalmas, ha nem egyedül, hanem a barátaiddal nézed. A streaming segítségével pedig erre is van lehetőséged. Elég például egy okostelefon vagy tablet, és máris ráfügghettek az aznapi meccsre. Kedvenc pubotok teraszán vagy akár egy parkban ülve is.

Sőt, ha úgy döntötök, hogy egyikőtök lakásán szeretnétek szurkolni és nagyobb képernyőn élveznétek a „száguldó cirkusz” legizgalmasabb pillanatait akkor egy okostévé is elég ahhoz, hogy ne maradjatok le a legjobb futamokról.

Lemaradtál a legizgalmasabb kanyarról? Semmi baj, nézd vissza!

A streaming talán legnagyobb előnye, hogy a tartalmak nemcsak valós időben nézhetők. Bármikor megállíthatod és visszatekerheted őket, így például akkor sem kell aggódnod, ha lemaradtál a futam legizgalmasabb pillanatáról. Ugyanis bármikor visszanézheted azt!

Sőt, ha szeretnéd, az aktuális futamokat még napokig újranézheted, ami azt jelenti, hogy nem jelent problémát, ha egy fontos verseny ideje alatt dolgozol vagy egyéb, halaszthatatlan elfoglaltságod akad. Mostantól igazi Forma–1 rajongóként akkor hallhatod a startvonalnál felbőgő motorokat, amikor csak szeretnéd.

Kövesd a nyár legizgalmasabb futamait a Direct One-nal!

Ha nem szeretnél egyetlen fontos F1 futamról sem lemaradni, akkor a Direct One Sport elhozta számodra a legjobb megoldást! Nézd bármikor kedvenc sportcsatornáidat vagy streameld élőben a legfontosabb és legizgalmasabb versenyeket. A Direct Now appban ott izgulhatod őket végig, ahol csak szeretnéd. Akár a barátaiddal a kedvenc pubotokban, utazás közben okoseszközeiden, vagy otthon a tévéden.

Ha pedig lemaradnál egy döntő jelentőségű pillanatról (vagy csak újra néznéd azt), akkor is van megoldás. a Direct Now appban az aktuális futamokat ugyanis 7 napig vissza is nézheted. Ráadásul az alkalmazásban értesítéseket is beállíthatsz, hogy véletlenül se maradj le a következő nagy versenyről!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot