Bemutatjuk a legrémisztőbb filmeket
Vissza a hírekhez

Filmet vagy csalok: avagy további filmek, amiket halloween idején érdemes lesz megnézned

2022. 10. 28.

Újból elérkezett az évnek azon szakasza, amikor mind az idő, mind pedig az alkalom ideális egy kellemes borzongáshoz. Halloweenkor az árnyak megelevenednek, a szellemek bekopogtatnak az ablakon, a tévében pedig a legjobb ijesztő filmek közül válogathatsz. Legalábbis ha minket választasz, egész biztosan!

Idén ugyanis műholdas csatornáink mellett a Filmboxos VOD tartalmaink közt is megtalálhatod a legrémisztőbb és legizgalmasabb filmeket, így garantált, hogy az év legfélelmetesebb napján a család egyetlen tagjának sem kell szórakozás nélkül maradnia.

halloween film

Most bemutatunk néhányat a legijesztőbb és legélvezetesebb filmek közül, amelyeket Direct One előfizetőként Te is bármikor, bárhonnan elérhetsz!

Lidérces mesék éjszakája – tökéletes tinihorror az idei halloweeni bulira

1968-ban járunk, Halloween estéjén. Stella és két barátja találkoznak a rejtélyes Ramónnal, majd rábukkannak egy baljós jegyzetfüzetre, tele történetekkel. Ekkor még nem tudják, hogy szörnyű titkokat rejt. A történetek különös módon kapcsolatban állnak a valósággal, a füzet fellapozása pedig olyan következményekkel jár, amire a kamaszok korábban gondolni sem mertek volna.

A Lidérces mesék éjszakája egy izgalmas és ijesztő film, amelyben számos hátborzongató történet elevenedik meg. Ideális választás egy halloweeni bulira, hiszen a főszereplői olyan különc kamaszok, akik mintha csak a mi hétköznapjainkból léptek volna ki. De vajon képesek lesznek-e megállítani a démoni erők tombolását? Megtudhatod, ha rákattintasz a filmre a Direct One videótárban!

Az élő sötétség: Ted, a barlangász – jéghideg rémület a mélyben

Az igazán rettenetes dolgok mindig a mélyben rejtőznek. És ha a szekrényünk vagy az ágyneműtartónk nem is rejt démonokat, egy titokzatos barlang éjsötét torka már annál több félelemmel és rettenettel lehet tele.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Élő sötétség című film, amelyben két egymástól elhidegült fivér elhunyt édesapjuk miatt újra találkozik. Elhatározzák, hogy a közelükben lévő barlangba mennek, ahol hamarosan szembesülnek az igazsággal édesapjuk halálával kapcsolatban. Ez az igazság pedig sokkal borzalmasabb, mint azt elsőre gondolták volna. De vajon mi rejtőzik odalent a sötétben?

A filmet az teszi igazán hátborzongatóvá, hogy történetét egy városi legenda ihlette. Éppen ezért sosem lehet tudnit, mi a képzelet, és mi a valóság. A Direct One videótárának köszönhetően idén Halloweenkor Te is elmerülhetsz az ismeretlen sötétségben!

Borzongás műholdon: senkinek sem kell szórakozás nélkül maradnia

Természetesen a horror és rajongói nemcsak VOD tartalmaink közt találhatják meg a számukra ideális filmeket. Idénoktóber 30. és november 2. között például az AMC is különleges halloweeni filmfelhozatallal készül.

A tizenévesek szórakozásáról olyan filmek gondoskodnak, mint az Én, Frankenstein vagy az Eleven Testek. A késő esti órákban pedig a felnőttek borzonghatnak olyan alkotásokon, mint a méltán híres Fűrész sorozat IV. része, vagy a horror rajongók számára alapműnek számító A dolog című klasszikus John Carpenter rendezésében.

Ami pedig a legjobb, hogy idén a felnőttek és a tinik mellett a gyerekeknek sem kell a Halloweent borzongató szórakozás nélkül tölteniük. Műsorújságunkban mintegy 119 műholdas csatorna napi műsorkínálatában böngészhetsz, melyből 86 csatornát már online is követhetsz bárhol, bármikor. A paletta tehát nem csak széles, de rendkívül színes is, így a család minden tagja találhat magának megfelelő programot az év legijesztőbb ünnepén.

A Filmbox Basic csatornán október 31.-én például a Sniff és a kísérlet című családi film lehet  kiváló szórakozás a legkisebbek számára, csakúgy, mint a Disney Channel Zombik című, gyerekeknek szóló vígjátéka.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot