Filmek, amiket az ünnepek alatt érdemes lesz megnézned
Vissza a hírekhez

Filmek, amiket az ünnepek alatt érdemes lesz megnézned

2022. 12. 12.

Az idei év igazán mozgalmasra sikerült. Szinte észre sem vettük, és már nyakunkon a karácsony, ami azt jelenti, hogy sokan most is azon törik a fejüket, hogy mivel is töltésék az év legmeghittebb napjait. És habár rengeteg program áll az egész család rendelkezésére, egy biztos: ha a Direct One-t választjátok, idén karácsonykor biztosan nem fogtok unatkozni!

karacsonyi filmek

Videótárunkban ugyanis a kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális szórakozási lehetőséget. Most mutatunk néhány filmet a kínálatból, melyek igazán teljessé tehetik az ünnepi hangulatot, így semmiképp sem érdemes kihagynotok őket!

Amit a kicsik és nagyok is imádni fognak: Jó barátot karácsonyra (2009)

A Jó barátot karácsonyra egy igazán kedves kis családi film, amit különösen imádni fognak azok a gyerekek, akik rajonganak az állatokért. A főszerepet ugyanis nemcsak egy, de rögtön három szupercuki golden retriever kutyus kapta. Azonban a gyerekek mellett a felnőttek számára is remek szórakozás lehet, hiszen nemcsak csupán aranyos kiskutyákról szól.

Egy szívet melengetően humoros romantikus történet, amelynek főszereplője a már említett kutyusok mellett Jessica, a fiát egyedül nevelő ügyvédnő. Jessica karácsonykor visszatér szülővárosába, méghozzá azzal a szándékkal, hogy megvásárolja a szülei házát – azt a házat, amelyben felnőtt. Igen ám, de a tegnap még eladó otthonnak azóta új gazdája akadt: Michael, akinek esze ágában sincs továbbadni az ingatlanon.

Az ügyvédnő mindent bevet, hogy megszabaduljon a kardoskodó tulajtól, miközben nem is sejti, hogy egy rég elfeledett gyerekkori szerelmével hadakozik. És hogy mi sül ki ebből az egészből? Te is megtudhatod, ha megnézed a filmet videótárunkban!

Karácsonyi kaland gyerekeknek: Elveszett karácsony (2011)

A karácsony minden gyerek számára különleges ünnep. Nem csupán az ajándékok, de az utánozhatatlan hangulat miatt is. És mi tehetné igazán kivételessé, ha nem egy kifejezetten gyerekeknek szóló, izgalmas kaland?

Az Elveszett karácsony egy családi fantasy, melynek főszereplője a tízéves Goose. A fiú minden vágya, hogy együtt tölthesse szüleivel a karácsonyt, azonban ezt egy szörnyű baleset megakadályozza. Ennek következtében Goose élete gyökeresen megváltozik. Egy évvel később azonban összetalálkozik Anthony-val, a férfival, aki varázslatos képesség birtokosa. Ez a találkozás pedig örökre megváltoztatja a fiú életét, ám ezúttal pozitív irányban.

A film kicsik és nagyok számára is tanulságos és élvezetes. Megmutatja nekik azt, hogy csodák a hétköznapokban is léteznek, ahhoz pedig, hogy megtörténjenek, még csak varázserőre sincs szükségünk. Ha nem hiszed, járj utána a videótárunkban!

Szerelem a levegőben: Romantikus vígjátékok az ünnepekre

Idén az ünnepi időszakban nem csak a gyerekekre gondoltunk, így több olyan romantikus vígjátékot is hoztunk, melyet körül leng az igazi ünnepi hangulat. A Karácsonyi levelek (2010) egy 2010-es családi film, amelyben egy postán dolgozó, és a Mikulásnak címzett levelek megválaszolásával foglalkozó nő hódítja meg az egyik postai kihordó szívét. Ez persze nem megy egyről a kettőre. Egy igazán kalandos történetben lesz részünk azelőtt, hogy a szerelmesek megcsókolhatnák egymást a fa alatt.

Hasonlóan kedves ünnepi történet a Karácsonyi randi apunak (2020), amelyben egy egyedülálló apának tinédzser lánya segít abban, hogy megtalálja a számára ideális partnert, és így a karácsony újból meghitt és családias legyen. A film sem komikus, sem pedig megható jelenetekben nem szenved hiányt, így az ünnepi készülődés idejére éppúgy tökéletes választás lehet, mint a karácsonyi ebéd utáni pihenéshez.

Ha még több ünnepi tartalmat szeretnél

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, érdemes szétnézned online tartalmaink közt, ahol további ünnepi hangulatú filmek és sorozatok várnak rád. Ha pedig ez sem lenne elég a számodra, Direct Now előfizetőként 84 különböző TV csatorna ünnepi programja közül is kedvedre válogathatsz, melyek közül 33 visszajátszható és visszatekerhető!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot