Ezeket a műsorokat nézd a Direct Now appban
Vissza a hírekhez

Ezeket a műsorokat nézd a Direct Now appban

2024. 01. 25.

Az év első pár hónapja sokaknál nehezen indulhat, köszönhetően a szürke, hideg és lehangoló időjárásnak. De mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van valami, ami idén segíthet feldobni a hangulatot?

Ez pedig nem más, mint a Direct Now app, amelynek segítségével most egy halomnyi izgalmas újdonságot érhetsz el. Sőt, akkor és ott nézheted őket, amikor és ahol a kedved tartja. Most megmutatjuk miért érdemes használnod az appot, ha eddig még nem tetted volna.

sorozatmaraton az applikációban direct one január

Újdonságok és izgalmas műsorok, amelyek bármikor visszanézhetők

A Direct One korábban is sok érdekességgel lepte meg a felhasználóit, és az elmúlt időszakban is tovább bővült a kínálat, és számos műsort vissza is nézhetünk, ha lemaradtunk volna róluk. Többek közt az HBO csatornáin futó újdonságokat is, így a 2023 végén hatalmas sikert aratott Barbie című filmet is, mely Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével nemcsak azok számára jó szórakozás, akik kiskorukban éltek-haltak a Barbie babákért.

Hasonlóan friss és ropogós a Barátnőt felveszünk című romantikus vígjáték, amely egy nem mindennapi kapcsolat kialakulásának történetét meséli el, Jennifer Lawrence főszereplésével. A 2023-ban debütált filmet a Jó srácok című film rendezője és a Rossz tanár írója jegyzi, ami már önmagában is garanciát jelent a felhőtlen szórakozásra.

De idén januárban azok a felhasználók sem fognak unatkozni, akik valami komolyabb, izgalmas és misztikus szórakozásra vágynak. A Direct Now appban ugyanis a True Detective című sorozat új évada is nézhető, ami az előzőekhez hasonlóan ismét egy rejtélyekkel teli bűneset és annak megoldása köré épül.

Nézd kedvenceidet bárhol, bármikor, akár több eszközről is

Az app használatának hatalmas előnye, hogy segítségével a lineáris tartalmak bárhol nézhetők, akár több eszközről is. Ez azt jelenti, hogy ha a kedvenc műsorod – például a Mi kis falunk – új epizódjára nem érnél haza, azt a telefonodon is megnézheted valós időben, akár a metrón vagy a buszon utazva is.

Sok csatorna műsora az alkalmazáson keresztül vissza is nézhető. Ez különösen jól jöhet például, ha sportrajongó vagy és lemaradtál a kedvenc csapatod küzdelmeiről, vagy csak szeretnéd a meccs után néhány nappal újra átélni a gólöröm semmihez sem fogható érzését. De akkor is, ha a kedvenc sorozatodat vagy filmedet épp nem tudnád (vagy nem szeretnéd) valós időben nézni.

Miért érdemes előfizetned?

Ha újévi fogadalmakról van szó, a legtöbbünk listáján ott szerepel a több minőségi pihenés és kikapcsolódás lehetősége is. És mi lenne a legjobb módja egy kis relaxációnak, ha nem egy jó film vagy izgalmas sorozat mellett ellazulni?

A Direct One segít neked, hogy kedvenc sorozataidat és filmjeidet bárhol, bármikor nézhesd, az élményt pedig akár családtagjaiddal vagy barátaiddal is megoszthasd. A Direct Now applikáció segítségével pedig nemcsak a legnépszerűbb műsorok, de a legmenőbb újdonságok közül is kedvedre válogathatsz!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot