Érkezik A brigád című francia sorozat
Vissza a hírekhez

Érkezik A brigád című francia sorozat

2023. 10. 07.

Idén ősszel sok izgalomra számíthatnak azok, akik rajonganak a bűnügyi és akciósorozatokért. Hamarosan megérkezik ugyanis a Direct One kínálatába az egyik legsikeresebb CANAL+ gyártású franciasorozat, A brigád, mely áprilisi nemzetközi debütálása óta már több, mint 12 millió nézőt vonzott.

Most megmutatjuk azt, miért érdemes neked is rápillantanod, ha szereted az izgalmakat, az akciót és nem utolsósorban a minőségi szórakozást!

a brigad sorozat

A brigád: reflektorfényben a francia elitegység

A sorozat a párizsi elitegység mindennapjait mutatja be és páratlan betekintést nyújt a francia rendőrség és a katonai elit közötti együttműködésbe.A nézők ezen kívül megismerhetik az elitegység tagjainak magánéletét és azokat a nehézségeket is, amelyekkel a hétköznapok során kell szembenézniük. A brigád tehát jóval több, mint egyszerű akciófilm: drámai, emberi mélységekkel is rendelkezik. Az élethű karakterek révén a nézők könnyen azonosulhatnak a szereplőkkel, ami még izgalmasabbá teszi a történetet.

A valóságban is létező különleges osztag olyan jelentős műveletekben vettek részt, mint például a 2015-ös novemberi párizsi támadások. A nézők megismerkedhetnek azokkal a nehéz helyzetekkel és áldozatokkal, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az elitegység tagjai megóvják egy ország biztonságát.

Miért érdemes A brigádra kapcsolnod?

A brigád egy különleges sorozat, amely izgalmas atmoszférájának és hiteles karaktereinek köszönhetően milliókat nyűgözött le világszerte az elmúlt hónapokban. Nem véletlenül, hiszen a Párizs utcáin játszódó jelenetek, az akciódús cselekmény és a hiteles karakterek kombinációja olyan egyedülálló élményét kínál, ami egyértelműen a képernyők elé szegezi a minőségi sorozatok kedvelőit.

A brigád tehát nem csupán egy újabb krimisorozat a sok közül, sokkal inkább egy valósághű utazás a párizsi elitegység mindennapjaiba. A sorozat Franciaországban már bizonyított, mostantól pedig a magyar nézők is részesei lehetnek a lenyűgöző élménynek.

Igazi sorozatfüggő vagy? Nézd meg A brigád összes epizódját

A sorozat első két epizódja október 9-én startol a Direct One csatornán. Ezután hétfőtől csütörtökig minden este 2 új részt láthatnak a nézők. Ez azt jelenti, hogy egy igazán izgalmas hetet tölthetsz a brigáddal. Ha azonban igazi sorozatfüggő lennél, van egy ennél is jobb hírünk a számodra!

A Direct Now applikációba rendhagyó módon, október 9-én az összes rész felkerül, így, ha kedved tartja, akár egyszerre izgulhatod végig a teljes sorozatot, és nem kell, hogy heteket várj a finálére. Az epplikációval ott és akkor nézheted meg vagy nézheted újra az epizódokat, ahol és amikor csak szeretnéd!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot