Elérthető a Bolygónk, a Föld harmadik évada
Vissza a hírekhez

Érkezik a Bolygónk, a Föld utolsó évada

2023. 11. 08.

November 12-én debütál a Bolygónk, a Föld című dokumentumfilm-sorozat harmadik, egyben utolsó évada. Az új epizódokat a BBC Earth csatorna tűzte műsorára.

Most megmutatjuk, miért nem érdemes neked sem kihagynod a bolygónk leghatalmasabb élőhelyeit és az ott élő különleges állatokat bemutató sorozat záró évadát!

bbc

Minden idők egyik legizgalmasabb ismeretterjesztő sorozata visszatér

A Bolygónk, a Föld című dokumentumfilm-sorozat első évada 2006-ban debütált. Ezt egy egész estés film és egy minisorozat is követte, majd a második évad 10 évvel később, 2016-ban került a képernyőre. Ez a legdrágább televíziós ismeretterjesztő sorozat, amelyet a BBC valaha is készített. A műsor hatalmas sikert aratott, ami főként a látványos felvételeknek, valamint a méltán híres természettudós és dokumentumfilmes Sir David Attenborough narrációjának köszönhető.

Jó hír, hogy a 97 éves Attenborough az utolsó évadra is visszatért, szakmaisága és stílusa pedig már önmagában is garanciát jelent arra, hogy nem fogunk csalódni. A 8 epizódon keresztül eljutunk a legizgalmasabb dzsungelekbe, a legforróbb sivatagokba, a legsötétebb barlangokba és az óceánok mélyére.Izgalmas adalék, hogy a nyersanyagot a stáb több, mint öt éven át forgatta, ami azt jelenti, hogy az előző két évadhoz hasonlóan, ebben az esetben is kiemelkedően profi munkára és lenyűgöző végeredményre számíthatunk.

Érdekes tudnivalók és lélegzetelállító felvételek: az utolsó évadban senki nem fog csalódni

A Bolygónk, a Föld trilógia utolsó évada igazán különleges élményt kínál a természet szerelmesei számára, hiszen mindegyik rész egy távoli és káprázatos helyre kalauzolja a nézőket. A bolygó leghatalmasabb élőhelyeit és az ott élő különleges állatokat térképezi fel, és azokat a lenyűgöző stratégiákat mutatja be, amelyeket az állatok túlélésük érdekében fejlesztettek ki. A csodálatos felvételeknek és a mesteri utómunkának köszönhetően pedig egész biztos, hogy maradandó élményben lesz részünk.

Novembertől elérhető a BBC Earth videótár

A Bolygónk, a Föld trilógia befejező évada november 12-én érkezik a BBC Earth csatornára. Ez kifejezetten jó hír a Direct One előfizetők számára, hiszen novembertől elérhető a BBC Earth videótár az  applikáción belül, többek közt olyan izgalmas tartalmakkal, mint a Bermuda-háromszög az űrben, a Vad Új-Zéland vagy a Dél-Amerika Simon Reeve-vel.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot