Elindítjuk saját tévécsatornánkat Direct One néven
Vissza a hírekhez

Íme saját TV-csatornánk, a Direct One

2021. 07. 09.

Nagy hírünk van számodra! Július 12-től érhető el első, saját TV-csatornánk, melyet kizárólag Direct One előfizetőként érhettek el szolgáltatásunk részeként, ráadásul további költségek nélkül.

Az új Direct One csatornán – melyet megtalálsz a 18-as programhelyen, Direct Now alkalmazásunkban és annak videótárában egyaránt – magas minőségű, érdekes, egyedülálló tartalmakkal várunk. Ezek elsősorban a Canal+ francia, prémium televíziós tartalmakat és csatornákat készítő, valamint TV szolgáltató médiacsoport által gyártott sorozatok, köztük exkluzív tartalmak és országos premierek.

Baron Noir1

A Direct One névre keresztelt új TV csatornánk műsorainak sorát egy országos premierrel, a világszerte ismert, díjnyertes Baroin Noir első 3 évadával nyitjuk, melyet további Canal+ sorozatok követnek majd. Köztük olyan exkluzív tartalmak, mint a Pros and Cons első két évada, a Moscow Noir első évada, a The Teach első két évada, a The Five első évada vagy a Paris Police 1900. Ezek közül több először és az elkövetkezendő időszakban egyedül csak nálunk érhető el Magyarországon.

 

Július 12-től kezdve minden héten összesen 4 új sorozat-epizóddal jelentkezünk, hétfőnként és csütörtökönként is két-két résszel, 21:30-tól a Direct One csatorna műsorán. Amennyiben máskor néznéd meg a részeket, ezt bármikor megteheted a csatorna premier időpontjától kezdődően 7 napig az ingyenesen letölthető Direct Now alkalmazásban, vagy akár a következő hetekben és hónapokban is a Direct Now videótárában, ahol akár egyszerre megnézheted az addig elérhetővé vált összes részt és sorozatot. Mindezt szintén extra költségek nélkül, ahogy és amikor te szeretnéd.

Direct One Channel

 

Baron Noir

A Canal+ egyik legsikeresebb saját gyártású sorozata, a Baron Noir első évada Philippe Rickwaert (Kad Merad) francia politikus kalandos történetét mutatja be, akit fűt a politikai ellenségei iránti bosszúvágy. Politikai karrierje romokban hever, miután a baloldal elnökjelöltje, Francis Laugier (Niels Arestrup) őt áldozta fel az elnökválasztás oltárán saját győzelme érdekében. Philippe lépésről lépésre tervezi meg az összeesküvést Laugier ellen és ennek érdekében még az elnök legközelebbi tanácsadójával, Amélie Dorendeu-vel (Anna Mouglalis) is szövetséget köt. A politikus élete egy rendkívül magával ragadó szervezett káosz, mely során folyamatosan harcol ellenségeivel és saját démonjaival is. 

Baron Noir2

 

Exkluzív tartalmak, díjnyertes CANAL+ gyártású sorozatok.
Ez a Direct One csatorna. Mi rákapcsolunk! És te?

 

Direct One. Csodák várnak.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot