A nyári szünidő alatt számtalan mesével várunk
Vissza a hírekhez

Csobbanj a nyárba a JimJammel és a Minimaxszal!

2022. 06. 28.

A nyári szünidő alatt számtalan mesével és edukatív tartalommal várjuk a gyerekeket a JimJam és a Minimax csatornákon, amelyek egészen augusztus végéig elkísérik majd őket. A gyerkőcök így találkozhatnak kedvenceikkel, többek között Leoval, az ifjú vadőrrel, a Kratt fivérek Állati küldetésével és Barbie-filmekkel egyaránt. A digitális eszközöknek köszönhetően pedig a kicsik kedvenc mesehősei bárhol és bármikor elérhetők maradnak.

A nyári vakáció alkalmából a JimJam és Minimax gyerekcsatornák videótár tartalmaival, nyereményjátékokkal és interaktív, online játékokkal kedveskedik kicsiknek és nagyoknak, akik így egész nyáron át számos varázslatos tartalommal találkozhatnak. Előfizetőink a Minimax és JimJam csatornákkal egész nyáron át bárhol, bármikor kikapcsolódhatnak a mesék világában és követhetik a műsorok népszerű karaktereinek kalandjait a képernyőn túl a videótárban elérhető tartalmakon keresztül is.

minimax jimjam

A szülők által legkedveltebb gyerekcsatorna a szünidő alatt az erdő állatairól és a környezetvédelemről tanítja játékosan a legkisebbeket oktató sorozataival, hiszen legfőbb küldetése az óvodás korú gyermekek ismereteinek bővítése. „Tanulj játszva az erdő állatairól a JimJam-en” címmel futó műsorblokkban látható lesz Leo, az ifjú vadőr, az Erdei tesók és a Találd ki, mennyire szeretlek!, és nem maradhat ki a kicsik legnagyobb kedvence Bing, a kis nyuszi sem. A JimJam egyedi fejlesztésű rövid, ún.: „Tudtad-e?” videóiban a műsorkínálat népszerű mesehősei tanítják a kicsiket interaktív módon. A picit nagyobbaknak pedig a Minimax kedvez az idei nyáron, ugyanis a csatornán mindennap látható Barbie-filmek mellett a Barbie: Párban sztár legújabb epizódjaival, illetve az Állati küldetés jól ismert testvéreivel is találkozhatnak a gyerekek. A tartalmak elérhetőek lesznek az AMC Networks Central And Northern Europe-pal közösen létrehozott microsite-okon egyaránt.

Előfizetőink a JimJam és Minimax legújabb meséit már a nyár első hónapjaiban megnézhetik, és nagyszerű nyereményjátékokban is részt vehetnek a Facebook oldalunkon. A két csatorna a Direct Now alkalmazásunkban is egyaránt elérhető, így a kicsik és kicsit nagyobbak bárhol, bármikor, akár egy hétvégi utazás vagy nyaralás alatt is megtekinthetik kedvenc műsoraikat, izgalmas sorozataikat. Nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén, ráadásul senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert Direct Now appunkban 7 napig visszanézhetők, illetve újraindíthatók a műsorok. 

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot