Családi filmek amiket idén tavasszal vétek lenne kihagyni
Vissza a hírekhez

Családi filmek, amiket idén tavasszal vétek lenne kihagyni

2024. 05. 04.

Legyen szó hóról vagy napsütésről, az év minden évszakában akadnak olyan filmek, amelyek jól illenek a szezon hangulatához. Bizonyos mozik nélkül nincs karácsony, mások pedig tökéletes választást jelentenek egy kis tavaszi kikapcsolódáshoz. Jöjjön néhány családi film a Direct One videótárából!

direct one tavaszi csaladi filmek

Muffin polgármester: humoros kikapcsolódás az összetartás erejéről

Mary Maroni a legjobb muffinkészítő Bridgestone városában. Mindenki imádja, de nemcsak a süteményeit, hanem őt magát is. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a lánya titokban jelölteti őt a város polgármester-választásán, és mire Mary észbe kaphatna, Bridgestone élén találja magát.

A Muffin polgármester egyszerre szórakoztató, humoros és szívmelengető időtöltés. Vidám és inspiráló sztori, amely a család fontosságát és az összetartozás erejét hangsúlyozza, miközben humorban és megható pillanatokban egyaránt bővelkedik. Jó választás azok számára, akik szeretnének kicsit kikapcsolódni és a rohanó hétköznapok után egy önfeledt nevetéssel teli délutánt eltölteni a családdal.

A kőmajmok háza: izgalmas percek az egész család számára

A kőmajmok háza egy 2014-es magyar családi film, amely több generáció történetén keresztül hívja időtlen utazásra a közönséget. A budapesti bérház lakóiról és titokzatos múltjáról szóló detektívtörténet egy valódi mágikus mesevilágot varázsol abból a városból, amelyet a hétköznapokból már olyan jól ismerhetünk.

Remek választás egy vasárnap délutánra, amikor a gyerekeket szeretnénk valami izgalmassal a képernyők elé szegezni. Ráadásul a rejtélyekkel teli történetet felnőttként is éppúgy élvezhetjük. Így az egész család együtt izgulhatja végig a hétköznapi, mégis titokzatos és varázslatos kalandot.

Lou! - Egy aprócska napló: a tizenéveseknek is lehetnek problémáik

Ahogy a film címe is ígéri, a Lou! - Egy aprócska napló egy 12 éves lány, Lou naplójába enged bepillantást. Lou kreatív és álmodozó kislány, aki az anyukájával él egy „narancssárga épületben, ahol rengeteg kis erkély vezet a tetőre”.

A film rengeteg humorral és érzelemmel mutatja meg, milyenek egy átlagos tinimindennapjai, és miként kezelhetjük az élet folyamatos változásait és kihívásait. Nemcsak a gyerekek, de a felnőttek számára is kedves, tanulságos történet.

Szeretetre vágyva: megható történet a család jelentőségéről

Végül, de nem utolsósorban evezzünk kissé meghatóbb vizekre. Szívmelengető élmények és megható pillanatok várnak ugyanis azokra, akik a Szeretetre vágyva című filmet választják. A történet egy árvaházban nevelkedett fiúról szól, aki makacs viselkedésének köszönhetően már negyedik alkalommal kerül új nevelőszülőkhöz.

Mire sikerülne beilleszkednie egy családba, új kihívással kell szembenéznie: nevelőszülei saját gyermeket várnak. Kétségbeesésében a fiú úgy dönt, hogy egyetlen barátjával, Carlottával együtt elszökik a városból.

A film minden korosztály számára tökéletes választás, hiszen megmutatja, hogy a szeretet és az elfogadás ereje mekkora csodákra képes, és az elsőre talán legyőzhetetlennek tűnő akadályokat is segít legyőzni.

A fentebb említett műsorokhoz hasonlóan a Szeretetre vágyva című filmet is bárhol és bármikor elérheted a Direct One videótárában, ahol rengeteg egyéb érdekes és szórakoztató tartalom várja az egész családot, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot