Beteg gyerekek gyógyulására adományoztunk
Vissza a hírekhez

Beteg gyerekek gyógyulására adományoztunk egymillió forintot

2023. 12. 18.

Egymillió forintot adományoztunk daganatos betegségekkel küzdő gyerekek gyógyulására Csodás Ajándék nevű karácsonyi kampányunk keretében. A háromhetes kampány célja az volt, hogy a résztvevő véleményvezérek, márkanagykövetek és a kampány által elért közönség egy-egy Direct One ajándékcsomag virtuális kibontásával közösen járuljon hozzá a nemes célhoz.

karácsonyi direct one kampány

Ajándékozzunk csodát karácsonyra! Ezzel a felhívással indítottuk útjára Csodás Ajándék című karácsonyi kampányunkat, amelynek keretében egymillió forintot adományoztunk a beteg gyerekek gyógyulására. A karácsony a csodákról szól, amit átélhetünk szeretteink, barátaink körében, egy jó történetben vagy egy jó cselekedetben. Ezért az idei kampánnyal az év végén bemutatott sorozatok megismertetése mellett az volt a fő célunk, hogy egy olyan szervezetet támogassunk, amelyik nap mint nap küzd azért, hogy elhozza a csodát a gyermekek számára. Nagyon bízunk benne, hogy az adomány révén egy csodás ajándékkal tudjuk meglepni a gyerekeket a Gyermekrák Alapítványon keresztül” – mondta el Kasza Orsolya, a Direct One marketingmenedzsere.

A háromhetes kampány során a résztvevők jelképesen, egy-egy Direct One ajándékcsomag virtuális kibontásával tudtak hozzájárulni ahhoz, hogy a Gyermekrák Alapítványnak felajánlott adomány összege elérje az 1 millió forintot „Alapítványunk és az általunk rendszeresen támogatott családok nevében is hálás szívvel köszönjük az adományt, melyből a karácsony közeledtével további támogatásokat biztosítunk a beteg gyermekeknek. Az egymillió forintos felajánlás a legjobbkor érkezett, hiszen a szeretet ünnepén az ajándék öröme felejthetetlen pillanatokat szerez a rákból gyógyuló gyermekek számára, akiknek a karácsonyfa alatt biztosan sikerül elfelejteniük a betegség és a kezelések során átélteket. 25 éves működésünk során végig megerősítést nyert bennünk, hogy a gyermekek boldogságánál csak a beteg gyermekek boldogsága lehet fontosabb.” – fogalmazott Balogh Sándor, a Gyermekrák Alapítvány elnöke.

A kampányban – számos véleményvezér mellett – olyan ismert emberek játszottak központi szerepet, mint Dobó Kata színésznő, Szabó Kimmel Tamás színész, Danny Blue mentalista és Szirmai Gergely vlogger. „A karácsonyban mindig is az adás örömét szerettem a legjobban! Látni a boldogságot a másik arcán, amit az odafigyelésünkkel, szeretetünkkel okozunk. Az, hogy a Direct One ilyen csodálatos felajánlást tett a Gyermekrák Alapítványnak, nagyon szívet melengető. Kiemelten fontosnak tartom, hogy az adományozásban, a rászorulók segítésében jó példával járjunk elől mi, akikre sokan figyelnek” – mondta Dobó Kata színésznő, aki reméli, hogy a Direct One által adományozott összeggel hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy az alapítvány révén egy picit szebbé tegyék a beteg gyerekek karácsonyát.

„Általában kisebb csodaként szokták fogadni az emberek a mentalista mutatványaimat, attrakcióimat. De azt gondolom, az igazi csoda az, ha azzal, amit csinálunk, másokon is tudunk segíteni. Különösen igaz ez, ha gyerekekről van szó. Úgyhogy örömmel csatlakoztam a Direct One kampányához és ezáltal hozzá tudtam járulni a jó cél eléréséhez” – fejtette ki véleményét Danny Blue mentalista.

„Édesapaként nekem különösen fontosak a gyerekek, ezért mindig a szívemen viselem az olyan ügyeket, mint ami mellé most a Direct One is odaállt. Nagyon örülök, hogy ilyen sikeres volt a kampány és ennyi embert el tudtunk érni, sőt, közösen támogattunk egy jó ügyet. Remélem, hogy a csodás adomány, ajándék révén szebbé tudjuk tenni a gyerekek karácsonyát.” – tett hozzá Szabó Kimmel Tamás színész.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot