Az ingyenes vagy a fizetős streaminget válasszam?
Vissza a hírekhez

Az ingyenes vagy a fizetős streaming szolgáltatást válasszam?

2023. 05. 15.

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az online streaming szolgáltatók. Ennek csak örülhetünk, hiszen ki ne imádna remek filmeket nézni? A kérdés inkább az, hogy vajon melyik típus való neked: az ingyenes vagy a fizetős streaming szolgálatás? Az alábbi cikkben bemutatjuk a streaming szolgáltatók közötti különbségeket. Célunk, hogy megalapozott döntést tudj hozni arról, melyik a legjobb szolgáltató neked és persze családod számára.

ingyenes streaming direct one

 Ismerd meg a legfőbb különbségeket

Az online streaming szolgáltatások az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy igény szerint nézhessenek filmeket, tévéműsorokat és egyéb tartalmakat. Manapság már számtalan streaming szolgáltatás áll rendelkezésre és igen nehéz eldönteni, melyik lenne a megfelelő, ezért mi most összeszedtük a különbségeket.

Az egyik fő különbség a streaming szolgáltatások között az, hogy valamelyikért fizetni kell, míg mások fizetés nélkül is elérhetőek. Az ingyenes online streaming szolgáltatások éppen azok, aminek hangzanak – olyan szolgáltatások, amelyek előfizetői díj vagy az adott műsorért fizetendő díj nélkül kínálnak ingyenesen elérhető tartalmakat. Ezt a meghatározást hallva azonban jogosan merül fel a gyakran hallott frázis: „Olcsó húsnak híg a leve.”

Sajnos ez a közmondás itt is bizonyította igazát. Ezeket az ingyenes szolgáltatásokat általában olyan cégek támogatják, amelyek hirdetéseiket a hasonló streaming oldalakon helyezik el. Magyarul reklámanyagot kell nézned a tartalom eléréséhez. Ez egyben nagy veszélyfaktort is jelent, hiszen a kontrollálatlanul megjelenő reklámok gyakran számítógépes hackerek munkái.

 

Mikor válassz ingyenes streaming szolgáltatót?

Természetesen azzal sincs gond, ha az ingyenes streaming szolgáltatót részesíted előnyben, ez a döntés kizárólag az igényeidtől függ. Abban az esetben, ha ritkán nézel filmeket, valóban felesleges fizetned a szerződésért. Ha nem érdekelnek az exkluzív tartalmak és a filmek sem igazán kötnek le, esetleg kevés időd marad az otthoni mozira, szintén nem érdemes beruháznod a fizetős streamingre.

Ha szereted a filmeket, azonban szűkösebb költségvetéssel rendelkezel, az szintén a havidíjas szolgáltatás kizáró oka lehet. Bár ebben az esetben kitűnő megoldás, ha olyan szolgáltatót választasz, aki a már meglévő TV előfizetésed mellé jóval olcsóbban kínál exkluzív tartalmakat is. Ezzel a megoldással két legyet ütsz egy csapásra. Megsúgjuk, hogy a Direct One éppen ebbe a csapatba tartozik.

 

Ha nem félsz a csalásoktól

Az ingyenes streaming szolgáltatásokat választva meghatványozzuk elérhetőségünket az internetes csalók számára. Ennek következményeképpen elveszthetjük a számítógépen tárolt adatainkat, még rosszabb esetben a kemény munkával megkeresett pénzünket is.   Bár ezek a szolgáltatások gyakran kényelmesek és könnyen használhatók, szinte biztos, hogy biztonsági szempontokból sem ugyanazt kínálják, mint a fizetős opciók.

 

Mikor válassz fizetős streaming szolgáltatót?

Vajon az alábbi pontok közül melyek jellemzőek rád? Ha legalább 2-3 alkalommal magadra ismertél, akkor lehet, hogy neked a fizetős szolgáltatás lesz a megfelelő. 

 

Ha nem bírod, amikor félbe szakítanak

Mivel az ingyenes streaming hátránya a rengeteg hirdetés, nagyon idegesítő lehet, ha ezek szakítják meg az élményed. Amennyiben nem szereted a folyamatosan felugró ablakokat, a gyakran 18 pluszos hirdetéseket és a rendszeres szüneteket, érdemes a fizetős szolgáltatást választanod, ahol ez a probléma egyáltalán nem merül fel.

 

Ha szereted, amikor gördülékenyen mennek a dolgok

Az ingyenes streaming szolgáltatásokkal szemben a fizetős verziók igazán kényelmesek: azonnal elindulnak, nem kell sokat várnod a betöltésre és természetesen nem is akadoznak lejátszás közben. Összességében nagyon egyszerű használatot biztosítanak. Csak kattints a hatalmas választékból az egyik filmre és már élvezheted is a történetet.

 

Ha igényled a magas minőségű felbontást

A filmeket sokan csak úgy tudják élvezni, ha az kitűnő HD minőségben jelenik meg a képernyőn. A gyönyörű színek, a kidogozott részletek és az akadozásmentes filmnézés sokat tesz hozzá a filmélményhez. Amennyiben ez fontos szempont számodra, akkor nem érdemes az alacsony felbontású, akadozó, reklámokkal teletűzdelt ingyenes streaming szolgáltatók között keresgélni.

 

Ha imádod a filmeket

Amennyiben szeretsz filmeket nézni és az újdonságokat sem veted meg, mindemellett elegendő időd is van felfedezni a legszórakoztatóbb filmeket, a fizetős streaming kimondottan neked való. Ezek a szolgáltatók számtalan témában kínálnak filmeket, az opciók határtalanok. Így sosem kell azon gondolkoznod, hogy hol találod a legújabb filmeket, hiszen a szolgáltató elhalmoz a legjobb újdonságokkal és régi klasszikusokkal egyaránt.

Amennyiben a tökéletes biztonságot, a kiemelkedő választékot, a testreszabhatóságot és a kiváló minőségű HD felbontást részesíted előnyben, válaszd a Direct One-t! A kiváló minőségű műholdas és online televízió választ kínál a streaming okozta dilemmákra. Egyszerre élvezheted a legjobb csatornákat, HD minőségben, az egész ország területén bárhol. Lépj kapcsolatba velünk és tedd még élvezetesebbé az otthoni filmnézést!

 

 

 

 

 

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot