Egy jó filmnél nincs is jobb kikapcsolódás
Vissza a hírekhez

Akció, kaland és szórakozás: sikerfilmekkel bővül a Direct Now videótár

2022. 08. 15.

Egy jó filmnél nincs is jobb kikapcsolódás. Talán csak több jó film, és a maximális kényelem fokozhatja az élményt. Ezt pedig csak az online csatornák és online elérhető tartalmak képesek nyújtani a számodra.

Ha te is az online TV-zés szerelmesei közé tartozol, most van egy remek hírünk! A Direct Now applikáció ugyanis rengeteg érdekes tartalommal bővül, melyeket okostévé, tablet vagy mobil képernyőjén egyaránt kedvedre nézhetsz. Most megmutatjuk azt, miért érdemes neked is a Direct Now appot használnod, abban az esetben, ha eddig  még nem tetted volna!

filmbox

Miért érdemes kipróbálnod a Direct Now applikációt?

A Direct Now applikáció egy online TV alkalmazás. 84 online TV csatorna segítségével teszi lehetővé azt, hogy akkor és ott kapcsolódj ki, ahol és amikor csak szeretnél. Használatával egyszerre akár 5 eszközön, 5 különböző műsort is nézhetsz, vagyis akár barátaiddal, családtagjaiddal is megoszthatod az élményt. Az online TV-zés és filmezés pedig igazán kényelmes, hiszen soha többé nem kell a szigorú műsorkezdésekhez alkalmazkodnod.

A Direct One előfizetés mellé járó online TV eszközei ugyanis a kezedbe adják a teljes irányítást: ha lemaradtál egy műsor elejéről, megállíthatod és vissza is játszhatod azt. Ha pedig egy teljes műsort lekésel, az sem probléma, hiszen az online csatornákon hét napig bármikor visszanézheted kedvenceidet. Nincs más dolgod, mint fellapozni a műsorkiosztást, és megnézni, melyek azok a tartalmak, amelyek valóban érdekelnek.

És ez még semmi: a Direct Now applikáció ugyanis az online csatornák mellett hatalmas, folyamatosan bővülő videótárral rendelkezik, mely lehetővé teszi azt, hogy mindenki megtalálja a számára ideális szórakoztató tartalmakat.

Izgalmas tartalmak és új lehetőségek: tovább bővül Direct Now videótár

A közelmúltban a Direct One tulajdonosa, a CANAL+ Group felvásárolta az SPI INTERNATIONAL 70%-át. Ez elsőre talán a felhasználók számára nem tűnik izgalmas hírnek, azonban ennek ellenére rengeteg meglepetést tartogat.

Az egyesülésnek köszönhetően ugyanis rengeteg új, érdekes FilmBox tartalom érkezik a Direct Now applikáció videótárába, melyek tovább színesítik a videókönyvtárat.

Téve mindezt különböző stílusú filmek formájában, a vígjátéktól kezdve a thrilleren át egészen az életrajzi filmekig. Az új tartalmak közt egész biztos, hogy bárki megtalálhatja a kedvére való szórakozást.

Szórakozás az egész család számára: sikerfilmek a Filmboxtól

De a kínálatban a kalandfilmek szerelmesei számára megtalálható lesz többek közt a 2019-es Út a csillagokba című, galaxisokat átívelő történet, az igazán jó thrillerek rajongói pedig Vihar előtt című, 2018-as sikerfilmet is végig izgulhatják. Hogy csak néhányat említsünk az izgalmas tartalmak közül.

A tartalmak közt lineáris, azaz az appon keresztül is elérhető TV csatornákon nézhető filmek, illetve kifejezetten a Direct Now applikáció videótárába feltöltésre kerülő filmek is megtalálhatók. A VOD bővülés a nagyobb (Plus) csomagok előfizetői számára lesz elérhető.

Direct One előfizetők számára a Direct Now applikáció Google Play áruházban és az App Store-on egyaránt ingyenesen elérhető mobilra, tabletre, laptopra valamint Smart TV-re is. A szolgáltatás az EU-n belül bárhonnan elérhető, de fontos, hogy használatához az applikáció első letöltését és telepítését Magyarországon kell elvégezned.

 

 

 

 

 

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot